QUOTE(Ingutevi @ 2011 06 17, 19:57)
CP atliko likus 2 dienom iki nustatyto termino. Vaikiuke gulejo skersa, ir jau pirmas pjautas buvo. Mane po operacijos atveze i palata, o ten su dukra glebyje jau lauke tetis. Naktimis teciu pas mus ligonineje nepalieka, todel 2 pirmas naktis dukryte tik atnesdavo pamaitinti, dienomis buvom kartu. Vien paciai pasirupinti kudikiu tikrai butu sunkoka pirmom dienom
na man po abieju vaika atnese iskarto. ir rupintis paciai reikejo...poi pirmos operacijos po 12 valandu ant koju state ir vede i tualeta, o po antro tai paciai ir atsistoti reikejo niekas nepadejo....su antru dubline visi lankytojai isvaromi 10 vakaro, taigi niekas nepadejo, bet ir normalaii viskas buvo, zinoma nezmoniskai sunku, bet imanoma, jei perdetai saves nesigailit ir neaikciojat....o ir nuskausminamus dave tik paracitamoli....
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 27, 11:46)
Panos, tai jei skaitosi PLANINIs CP tai reiktų jau susiprasti ir susimokėti?

prieš tai turėjau du cp dėl kaklelio neprasidarymo, bet niekam nieko nemokėjau, o dabar man yra pabrėžiama, PLANINIS. .

kiek tokiu atveju dėti į vokelį? jau daugiau kaip 400lt. tai neplanuoju, visgi bus trys namuose vaikai, ir mums gyventi reikia
as tai nemokeciau...planinis mokamas yra kai pats to prasai, kai tau viskas gerai, bet tu to nori, o kai planini paskiria daktaras delk butinybes, tikrai nebutina deti i vokeli, cia jau kiekvieno zmogaus reikalas, bet ne butinybe