Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(klajokkle @ 2011 06 18, 22:04)
na man pries kelias dienas dare cp,tai po operacijos 4h praleidau reanimacijoj,po to i savo palata parveze ir mazyle atveze is kart,tai ta pacia diena vaiksciojau,o vaikeliu rupintis padejo vyras.nes kazkaip po operacijos sunkoka. smile.gif

Jums vietine nejautra dare ar uzmigde?
Atsakyti
O man po CP praėję 3.5m.. bet PCP laukia.. ax.gif ir gydytoja pasakė, rinktis datą galit nuo 36 sav g.gif Kadangi terminas rugpjučio gale, tai man jau labai didelė pasirinkimo laisvė pasirodė blink.gif ir vis klausia kaip žaizdelė? ar tikrai netempe? aš manau, kad atliks cp ir 37sav unsure.gif jei žaizdas pradės tempti? g.gif

Panos, tai jei skaitosi PLANINIs CP tai reiktų jau susiprasti ir susimokėti? g.gif blush2.gif prieš tai turėjau du cp dėl kaklelio neprasidarymo, bet niekam nieko nemokėjau, o dabar man yra pabrėžiama, PLANINIS. . g.gif kiek tokiu atveju dėti į vokelį? jau daugiau kaip 400lt. tai neplanuoju, visgi bus trys namuose vaikai, ir mums gyventi reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 27, 10:46)

Panos, tai jei skaitosi PLANINIs CP tai reiktų jau susiprasti ir susimokėti?  g.gif  blush2.gif prieš tai turėjau du cp dėl kaklelio neprasidarymo, bet niekam nieko nemokėjau, o dabar man yra pabrėžiama, PLANINIS. .  g.gif kiek tokiu atveju dėti į vokelį? jau daugiau kaip 400lt. tai neplanuoju, visgi bus trys namuose vaikai, ir mums gyventi reikia  cool.gif

o as manau ne tavo kalte kad reikia Cp,ne tu jo prasaisi,tai moketi nebutina g.gif gali paskui atsidekoti saldainiu deze,sava ir pn..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 06 17, 18:39)
o vaiko tetis ka veike, juk jis gali padeti su viskuo po operacijos.

Mūsų atveju vyras buvo namuose su vyrsnėle. Pamaitint mažąją atnešdavo sesutės, nakčiai nepaliko - pamaitinau apie 1 val., paskui atnešė ryte prieš 6.

QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 27, 11:46)

Panos, tai jei skaitosi PLANINIs CP tai reiktų jau susiprasti ir susimokėti?  g.gif  blush2.gif prieš tai turėjau du cp dėl kaklelio neprasidarymo, bet niekam nieko nemokėjau, o dabar man yra pabrėžiama, PLANINIS. . 

Jei nesitarsi su gydytoju ( operuosies prie to, kuris tą dieną dirbs ) - nereik jokio vokelio. Aš vokeliuys turėjau, nes norėjau būtent TO gydytojo ir su juo susitariau. Irgi planinis.
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 06 17, 19:57)
CP atliko likus 2 dienom iki nustatyto termino. Vaikiuke gulejo skersa, ir jau pirmas pjautas buvo. Mane po operacijos atveze i palata, o ten su dukra glebyje jau lauke tetis. Naktimis teciu pas mus ligonineje nepalieka, todel 2 pirmas naktis dukryte tik atnesdavo pamaitinti, dienomis buvom kartu. Vien paciai pasirupinti kudikiu tikrai butu sunkoka pirmom dienom  g.gif

na man po abieju vaika atnese iskarto. ir rupintis paciai reikejo...poi pirmos operacijos po 12 valandu ant koju state ir vede i tualeta, o po antro tai paciai ir atsistoti reikejo niekas nepadejo....su antru dubline visi lankytojai isvaromi 10 vakaro, taigi niekas nepadejo, bet ir normalaii viskas buvo, zinoma nezmoniskai sunku, bet imanoma, jei perdetai saves nesigailit ir neaikciojat....o ir nuskausminamus dave tik paracitamoli....
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 27, 11:46)

Panos, tai jei skaitosi PLANINIs CP tai reiktų jau susiprasti ir susimokėti?  g.gif  blush2.gif prieš tai turėjau du cp dėl kaklelio neprasidarymo, bet niekam nieko nemokėjau, o dabar man yra pabrėžiama, PLANINIS. .  g.gif kiek tokiu atveju dėti į vokelį? jau daugiau kaip 400lt. tai neplanuoju, visgi bus trys namuose vaikai, ir mums gyventi reikia  cool.gif

as tai nemokeciau...planinis mokamas yra kai pats to prasai, kai tau viskas gerai, bet tu to nori, o kai planini paskiria daktaras delk butinybes, tikrai nebutina deti i vokeli, cia jau kiekvieno zmogaus reikalas, bet ne butinybe smile.gif
Atsakyti
Merginos,

Ar kai paguldo dieną prieš planinį cezarį daro klizmą? Ir kokius tyrimus daro? Valgyti tikriausiai dieną prieš operaciją irgi neleidžia?

Ir dar klausimėlis ar kai paguldo prieš operaciją, tai į priešgimdinę palatą, o po gimdymo jau į kitą? Konkrečiai domintų tai AK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 06 liepos 2011 - 13:25
Dėkui merginos už nuomones, žiūrėsim, kaip čia ką darysim.. ax.gif
Atsakyti
Lauka ax.gif
Norėjau paklausti dėl PCP, kada jums buvo nuleisti vandenys ir kur, ar pačioj operacinėje, ar kokiam kitam kabinete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2011 07 06, 14:20)
Merginos,

Ar kai paguldo dieną prieš planinį cezarį daro klizmą? Ir kokius tyrimus daro? Valgyti tikriausiai dieną prieš operaciją irgi neleidžia?

Ir dar klausimėlis ar kai paguldo prieš operaciją, tai į priešgimdinę palatą, o po gimdymo jau į kitą? Konkrečiai domintų tai AK.

klizmu niekas nedaro...valgyti tik nuo vakaro negalima ir gerti...
QUOTE(Avietytė @ 2011 07 14, 09:53)
Lauka  ax.gif
Norėjau paklausti dėl PCP, kada jums buvo nuleisti vandenys ir kur, ar pačioj operacinėje, ar kokiam kitam kabinete?  g.gif

vandenu niekas nenuleidineja, cia visa tai atlieka operacijos metu...
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 07 14, 10:14)

vandenu niekas nenuleidineja, cia visa tai atlieka operacijos metu...

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
SVeikos merginos, jums daugeliui jau dare cp. kaip jus po ju jauciates, ar yra kurios stambios ir joms dare cp, nes as esu stambi ant pilvo lasinuku yra ir galvoju kaip ten viskas pjaunama ir gyjama kai esi stambi, labai tas neramina mane?
Atsakyti
QUOTE(deimanciuke @ 2011 07 14, 11:24)
SVeikos merginos, jums daugeliui jau dare cp. kaip jus po ju jauciates, ar yra kurios stambios ir joms dare cp, nes as esu stambi ant pilvo lasinuku yra ir galvoju kaip ten viskas pjaunama ir gyjama kai esi stambi, labai tas neramina mane?

na manau nera labai didelio skirtumo stambi tu ar ne...ir gyjimas nuo to nepriklauso,,,visoms pjauna vienodai, o gyjimas priklauso nuo to kaip pati greitai nori isgyti....(nes turiu ka lyginti, kitos po operacijos galvoja pvz kaip joms skauda, kaip blogai, kaip reikia pagalbos ir t.t......bet jei apie tai nemastai ir ziuri i tai, jog tau reikia rupintis mazyliu, jog skausmas tuoj praeis, tai viskas vyksta greiciau...)
Atsakyti