Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(giedrutux @ 2010 08 10, 21:08)
Man planinis CP 39 sav.  ax.gif  (t.y. jau rytoj)

Sėkmės 4u.gif
Viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
37 savaite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukelis999 @ 2010 08 11, 13:18)
37 savaite  verysad.gif

Niu ir ko liudna? Juk ne be reikalo cp mirksiukas.gif Auksciau nosyte ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif , man irgi bus planine operacija, bijau nes atsimenu pirmaja. Nors tuomet visos emocijos buvo atsijunge ( manau jog nuo vaistu) ir viskas atrode lyg vyktu ne su manim, bet dabar prisiminus labai baisu pasidaro. Kazin ar galima butu gauti narkoze,na kad nieko nematytum verysad.gif tikriausia nusisneku, pati kazkodel galvoju jog buna tik nejautra daroma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Assssssia @ 2010 08 13, 22:24)
Sveikos  nestuke.gif , man irgi bus planine operacija, bijau nes atsimenu pirmaja. Nors tuomet visos emocijos buvo atsijunge ( manau jog nuo vaistu) ir viskas atrode lyg vyktu ne su manim, bet dabar prisiminus labai baisu pasidaro. Kazin ar galima butu gauti narkoze,na kad nieko nematytum verysad.gif  tikriausia nusisneku, pati kazkodel galvoju jog buna tik nejautra daroma blink.gif

Tikrai ne tik vietinę nejautrą daro. Man buvo neplanuotas CP tai anesteziologas klausė kaip noriu kad darytų ar bendrą narkozę ar tik vietinę nejautrą. Tiesiog po bendros narkozės ilgiau ir sunkiau atsigaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 14 rugpjūčio 2010 - 10:00
QUOTE(Assssssia @ 2010 08 13, 21:24)
Sveikos  nestuke.gif , man irgi bus planine operacija, bijau nes atsimenu pirmaja. Nors tuomet visos emocijos buvo atsijunge ( manau jog nuo vaistu) ir viskas atrode lyg vyktu ne su manim, bet dabar prisiminus labai baisu pasidaro. Kazin ar galima butu gauti narkoze,na kad nieko nematytum verysad.gif  tikriausia nusisneku, pati kazkodel galvoju jog buna tik nejautra daroma blink.gif

Sveikutė,
man prieš savaitę atliko planinį CP, įsivaizdavai, kad bus blogiau, bet kai suleido dalinę nejautrą viskas aprimo, viską blaiviai suvokiau ką daro ir nebuvo baisu, o prieš operciją irgi maniau, kad norėsiu užmigti (tereikėjo tik pasakyti ir anesteziologė būtų užmigdžiusi, bet to nereikėjo) 4u.gif
O šiaip kai šnekėjau prieš operaciją su anesteziologę, tai sakė, kad jei noriu gali duoti pilną narkozę, bet kai prisimenu po pirmo gimdymo po pilnos narkozės sunkiau atsigavau. Taip, kad dar pagalvok visus už prieš, bet tai tavo teisė rinktis, o tu ją turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2010 08 10, 22:46)
Sėkmės  4u.gif
Viskas bus ok  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Viskas ir buvo ok. Jau grįžom namo biggrin.gif
Atsakyti
Musu terminas buvo balandzio 12 d., bet tais metais isejo Velykos ta diena, tai paankstino siek tiek,kad Velykoms gristume namo. tad musu mazyle gime 7 diena. Aisku pries tai gydytoja atliko visus tyrimus, ir kadangi lelius buvo viskas ok, tai ir pasiankstinom keliom dienom smile.gif
Atsakyti
Mums irgi per pacias sventes terminas buvo... Tai gydyt iniciatyva CP irgi keliom dienom paankstinome... Tiesa sakant, tada visos gimdyklos ir operacines buvo uzgrustos... Tikras konvejeris buvo... Visos pakampes uze kaip biciu avilys. Is tikruju tai be rysio yra gimdyti per sventes...
O mano pazistamai tp buvo planinis CP, kazkas tokio kaip didelis vaisius su pilna sedmenine pirmaeiga ar pan. Zodziu, ji labai prase ir gydytoja jai leido vaiksciot iki paskutines minutes, ta prasme jai namuose nubego vandenys, prasidejo saremiai, tada ji susikambino su gydytoja ir vyko tiesiai i operacine.
Atsakyti
labutis, o kaip daro gydytojai dažniausiai jei metai nuo cezario pjuvio dar tik praėję? leidžia gal pačiai bandyti? ar net minties kad leis pačiai gimdyt smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2010 08 24, 12:26)
labutis, o kaip daro gydytojai dažniausiai jei metai nuo cezario pjuvio dar tik praėję? leidžia gal pačiai bandyti? ar net minties kad leis pačiai gimdyt smile.gif  ax.gif  4u.gif

Viskas priklauso nuo to kaip sugijo pjūvis, jei viskas gerai, tai leidžia ir pačiai gimdyti, bet jei tik metai praėję, tai kažin ar leis, nes po CP rekomenduoja, kad praeitų mažiausiai 3 metai.
Va, kaip tik prieš dvi savaites gimdžiau, tai vieną moterį atvežė į intensyvia terapiją, tai jai buvo tik metai praėję po CP ir antrą kartą darė CP, pačiai neleido.
Atsakyti
O metai skaičiuojasi nuo operacijos ar nuo pastojimų? O aš girdėjau, kad reikia 2 metus, ne 3 palaukti g.gif
Atsakyti
40 sav. terminas buvo rugpjucio 20, o operavo 19, nes taip susitarem.
Beje, pirmas vaikas buvo neplaninis cezaris, o antras planinis, tai po antrojo atsigavau zymiau greicau ir lengviau thumbup.gif
Atsakyti