Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

Sveikos nestuke.gif ,

Mano terminas pagal mm birzelio 19 d. Tai jau suejo 37 savaites. O praeita savaite ziurejom echo, tai ginekologas pasake, kad vaikutis didelis ir jau galetu gimti, o be to turiu daugiau nei reikia vandenu. Tai sake,kad galetu daryti CP jau ateinancia savaite
Atsakyti
Mes su gydytoju susitarem, kad tai bus savaite iki termino mirksiukas.gif . Manau, kad "terminas" yra apytikslus dalykas ax.gif
Atsakyti
Man trys dienos prieš terminą. kad ne savaitgalis būtų, kad stebėti galėtų. t.y. jau rytoj
Atsakyti
Mamytes, kurioms numatytas planinis CP, turiu nusipirkusi spinalines nejautros komplektuka (ampule ir adata), nes man irgi buvo numatytas planinis CP, bet netiketai pagimdziau naturaliai. Gal kam reiktu? Mokejau apie 50Lt, atiduociau uz 30Lt. Galiojimas iki 2012-10. Kreptis i až.
Man gydytojas patare nusipirkti, nes atsigavimas po CP lengvesnis, pykinimas mazesnis arba visai nepasireiskia. Cia galima daugiau paskaityti apie spinaline nejautra ir atsigavima po jos.
http://www.su.lt/byl...abkeviciene.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridyte: 06 rugpjūčio 2010 - 12:17
QUOTE(*Liūtukė* @ 2008 08 20, 08:00)
Man dabar darė PC,  suėjus lygiai 39sav., pasakė, kad dukrytė didelė ir randas (po pirmos CO vienoj vietoj nelabai jiems patinka), operacija praėjo gerai, labai to džiaugiuosi, o dukrytė gime 4,400kg ir 55cm wub.gif

oho bigsmile.gif nemaza mergyte gime thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
man irgi dare CP planini viskas labai gerai praejo, randas jau labai mazas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
as planuojiu dabar eiti pas gyditoja ir tartis del planinio cezario.pati gimdyti bijau bijau viso to skausmo,tai manau kad mano atvejiu visu geriausia planinis cezaris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzeG @ 2010 08 08, 18:28)
sveikos,
as planuojiu dabar eiti pas gyditoja ir tartis del planinio cezario.pati gimdyti bijau bijau viso to skausmo,tai manau kad mano atvejiu visu geriausia planinis cezaris 4u.gif

Tai, kad CP nedaro (nes negalima) tik dėl to, kad bijai skausmo ar kad nenori moteris gimdyti pati natūraliu būdu biggrin.gif tam turi būti priežastis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man planinis nustatytas 39sav.+3d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 08 08, 22:41)
Tai, kad CP nedaro (nes negalima) tik dėl to, kad bijai skausmo ar kad nenori moteris gimdyti pati natūraliu būdu  biggrin.gif tam turi būti priežastis  mirksiukas.gif

Sveikos,

siais laikais, jeigu susitari su gydytoju, daro viska. Aisku, gydytojas papasakoja apie visas galimas komplikacijas, kokie yra privalumai ir trukumai vienokio, ar kitokio gimdymo, bet paskutinis zodis tenka mamai. Reikia moketi tartis ir zinoti su kuriuo gydytoju tartis mirksiukas.gif Be abejo, yra gydytoju, kurie kategoriskai nesutinka daryti CO, jeigu nera indikaciju, bet su tokiais niekas ir nesitaria schmoll.gif siais laikais mokant pinigus viskas yra imanoma mirksiukas.gif taip rasau, nes pati is savo patirties kalbu - pirma gimdziau naturaliai, o antras vaikutis noriu kad gimtu po CO (del asmeniniu priezasciu). Tikrai nebuvo problemu susitarti. Viskas priklauso, kaip visa situacija gydytojui pateiksi ir argumentuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgenconas: 10 rugpjūčio 2010 - 14:12
na as kiek zinau tai daro,kalbi su gyditoju moki pinigus ir jis tau viska padarys..nebe tie laikai kad negali rinktis siais laikais visa gali rinktis kas kaip ir kur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BoruzeG: 10 rugpjūčio 2010 - 19:14
QUOTE(jurgenconas @ 2010 08 10, 15:11)
Sveikos,

siais laikais, jeigu susitari su gydytoju, daro viska. Aisku, gydytojas papasakoja apie visas galimas komplikacijas, kokie yra privalumai ir trukumai vienokio, ar kitokio gimdymo, bet paskutinis zodis tenka mamai. Reikia moketi tartis ir zinoti su kuriuo gydytoju tartis  mirksiukas.gif  Be abejo, yra gydytoju, kurie kategoriskai nesutinka daryti CO, jeigu nera indikaciju, bet su tokiais niekas ir nesitaria  schmoll.gif siais laikais mokant pinigus viskas yra imanoma  mirksiukas.gif  taip rasau, nes pati is savo patirties kalbu - pirma gimdziau naturaliai, o antras vaikutis noriu kad gimtu po CO (del asmeniniu priezasciu). Tikrai nebuvo problemu susitarti. Viskas priklauso, kaip visa situacija gydytojui pateiksi ir argumentuosi  smile.gif

QUOTE(BoruzeG @ 2010 08 10, 20:11)
na as kiek zinau tai daro,kalbi su gyditoju moki pinigus ir jis tau viska padarys..nebe tie laikai kad negali rinktis siais laikais visa gali rinktis kas kaip ir kur

Taip, už pinigus galima viską gauti, tada gydytojas gali "apiforminti" tą gimdymą, taip kaip reikia biggrin.gif
Atsakyti
Man planinis CP 39 sav. ax.gif (t.y. jau rytoj)
Atsakyti