Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 23, 19:30)
keista,as tai irgi pirmiau pamatau zmogaus isvaizda...,na o paskui ...,gal as kazkaip keistai ziuriu...,kad taip matau... g.gif

nieko keisto.
Tu trumparege.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 23, 19:34)
nieko keisto.
Tu trumparege.

Na na...,kazkaip dar nesiskundziu regejimu...,bet vistiek matau pirmiau ju isvaizda...,nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 23, 20:16)

klausimas-ką pastebite. tai va, pastebiu akis. Galininko linksnis, i trumpoji.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 19:33)
As va pamaniau, kad gal yra zmoniu, kuriems kitu vidus greiciau atsiveria... Maziau laiko spelionems pagal isore lieka, o ir reikalo nera...

As.Iki siol degu is gedos,kai pamaciau pirma kart savo geriausia drauge pagalvojau:nelabai protinga blondine/modelis.Uzteko 20min geriant kartu kava,kad as moraliskai ispirciau sau i uzpakali.Mano geriausia drauge geroookai uz mane protingesne+itin gerai organizuota brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 23, 21:25)
As.Iki siol degu is gedos,

Taip, as irgi esu panasiai pasimokius.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 23, 19:30)
Pasirodo kai kurios pirmiau paziuri i zmogaus "vidu" ...,o va paskui pamato jo isore...,keista,as tai irgi pirmiau pamatau zmogaus isvaizda...,na o paskui ...,gal as kazkaip keistai ziuriu...,kad taip matau... g.gif

Kad pasakyciau,kad tamsta kvaisa,man net nereik matyt jusu isvaizdos..Nei batu..Nei megztinuko..
Atsakyti
as tai pirmiausia uzuodziu kvapa. jei jis man patinka, tada apziuriu idemiai ir visa kita kas matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 19:08)
Kaip bebutu, vistiek pirma pastebiu isvaizda, o jau spresti pagal ja kazka, ar ne... vistiek kazka pagalvoju apie ta zmogaus forma.
O tik paskui ziuriu i vidu, jei zmogus mane ten isileidzia.

Bet gi ir neteigiu,kad isvaizdos as nepamatau smile.gif Tiesiog-is jos-is batu-is nagu,ragu ar maikytes nesprendziu nieko.. Vat kazkaip taip gaunasi.. Kokia tai vidine inteligencija gal tik galima izvelgt, vat sitai man kartais krenta i akis, jei duota zmogui tos inteligencijos-bet tai cia jau irgi ne apranga,o manieros greiciau..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 23, 22:50)
Bet gi ir neteigiu,kad isvaizdos as nepamatau smile.gif Tiesiog-is jos-is batu-is nagu,ragu ar maikytes nesprendziu nieko.. Vat kazkaip taip gaunasi.. Kokia tai vidine inteligencija gal tik galima izvelgt, vat sitai man kartais krenta i akis, jei duota zmogui tos inteligencijos-bet tai cia jau irgi ne apranga,o manieros greiciau..

ragu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pralinksminot biggrin.gif reiks atkreipt demesi kada i ragus ;D
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 23, 21:46)
Kad pasakyciau,kad tamsta kvaisa,man net nereik matyt jusu isvaizdos..Nei batu..Nei megztinuko..

Na,jauciasi...,proto bokstas ..."atejo" lotuliukas.gif
O aplamai apie vyrus kalba...,ar pas jus kita orientacija... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Idomus tas bendravimas internetu, kai nei isvaizda, nei apranga, nei inteligentiskos manieros netrukdo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 23 birželio 2010 - 21:23
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 23, 22:04)
  O aplamai apie vyrus kalba...,ar pas jus kita orientacija... g.gif  lotuliukas.gif

Kad ta kalba pakrypo apie zmones apskritai.
Atsakyti