Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 22:09)
Idomus tas bendravimas internetu, kai nei isvaizda, nei apranga, nei inteligentiskos manieros netrukdo...

Taip gerokai paprasciau.Ziuri i tik i išsakytas mintis.Dar uzkliuna pasisakymu forma,gramatika.Negaliu prisiverst rasyt lietuviskomis raidemis (nors siaip kalbu l.taisyklingai,siutina kai zmones neteisingai kirciuoja,paradoksas kazkoks biggrin.gif ),atsiprasau visu,kam tai kliuna.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 23, 22:37)
Taip gerokai paprasciau.Ziuri i tik i išsakytas mintis.Dar uzkliuna pasisakymu forma,gramatika.

Bet matai- forma irgi svarbi...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 22:41)
Bet matai- forma irgi svarbi...

Forma daug ka pasako apie zmogu.Pvz neturiu nieko pries Ilgaplauke,bet tos sypseneles po kiekvieno zodzio...(as pati jas vartoju,bet ziuriu dideliais kiekiais nesveika biggrin.gif ) nebeimanoma teksto skaityt.Tiesiog erzina ir nebematai turinio...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 23, 22:45)
Tiesiog erzina ir nebematai turinio...

Cia tai taikli pastaba.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 22:09)
Idomus tas bendravimas internetu, kai nei isvaizda, nei apranga, nei inteligentiskos manieros netrukdo...

...ir nepadeda..ta prasme, neprideda svorio zodziams joks blizgantis zymios frmos laikrodis ar auskariukai su brilikais..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 23, 22:55)
...ir nepadeda..ta prasme, neprideda svorio zodziams joks blizgantis zymios frmos laikrodis ar auskariukai su brilikais..

Cia galioja tiems,kam imponuoja tokie dalykai.As kaip subkulturu megeja nelabai kreipiu i tai demesi (t.y materialine verte).Atkreipciau demesi jei tai butu grazus juvelyro darbas ar pan.(kad pasigrozeciau paciu kuriniu).
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 23, 22:55)

Tai situos ir turejau omeny, kaip trukdancius.
Atsakyti
O sitiek puosiames.. Vat perkam zinomo vardo smutkelius, anais pridedam sau svorio, kurio, pasirodo, neivertina nieks doh.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Prilipo forume uodega nu i jokius mano suvokimo remus netelpa...Vaiksto is paskos per temas ir koliojasi.Net pasigooglinau neapsikentus...akurat veidelis is tu mano nemegiamu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 23, 23:27)
Prilipo forume uodega nu i jokius mano suvokimo remus netelpa...Vaiksto is paskos per temas ir koliojasi.Net pasigooglinau neapsikentus...akurat veidelis is tu mano nemegiamu rolleyes.gif

Bet tai kaip tu issiaiskinai uodegos tapatybe?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 23:29)
Bet tai kaip tu issiaiskinai uodegos tapatybe?

Ji itraukta i juoduosius sarasus (nu pagerinta asmenybe),o ten skelbiami vardas ir pavarde
Atsakyti
Nieko sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 23 birželio 2010 - 22:40