Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 23, 01:04)
Tai atidziau paziurekite i musu vyrus...,na ne visus... mirksiukas.gif
   Su verslo zmonemis susitikti malonu,jie visad "ciki-piki",bet va ... pvz. parduotuveje,kavineje...pagaliau gatveje...yra tokiu,kad ne tas zodis...
Sedi kavineje,snekuciuojasi,  atrodo nieko vyras...,bet paziuri i jo apkramtytus nagus, ..,net nupurto... blink.gif ...arba nesiskutes..,nutisusiu megztiniu...
Nesakau,kad reikia visiems vaikscioti su kostiumais...,bet su padoresniu megztiniu,tai manau ...net klausimu turetu nekilti,bet va...

Na taip, taip, ta forma nekuriem daug svarbiau, nei turinys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 23 birželio 2010 - 12:28
QUOTE(vilnera @ 2010 06 23, 13:25)
Na taip, taip, ta forma nekuriem daug svarbiau, nei turinys...

Aš tai vis tik manau, kad turinys ir jo forma (išraiška) turi labai daug bendro...
Atsakyti
as tiek maciau svariu ir nauju batu per savo gyvenima...
Ir tiek daug ju seimininku paskui paaiskedavo beesa aferistai, sukciai ir vagys, kad as nelabai suprantu ka jus, ziuredamos i tuos batus, norite pamatyti...
Ka jus galvojat, beziuredamos i tuos batus ir neskustus veidus?
Daug labai galima suzinot apie zmogu pagal jo batus ir megstini, bet tam reikia tureti logini ir analitini mastyma.
Ar jus galvojat taip: "nauji batai... akys aferisto...malonu su juo bendraut".

Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 23, 12:02)
Svarbu ne sudini. biggrin.gif

Aha,sudini ne kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 13:38)
Aš tai vis tik manau, kad turinys ir jo forma (išraiška) turi labai daug bendro...

Nesutinku.. Ar galim visus ukininkus, inzinierius, gelininkus (vat sitie pvz. pirmi galvon sove) nurasyt kaip prastus, bukus ir vat tuos, neigiamuosius? O ar daznai juos pamatysim issiciustijusius, svariom rankom, kvepiancius?
Atsakyti
akis....
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 23, 15:10)
Nesutinku.. Ar galim visus ukininkus, inzinierius, gelininkus (vat sitie pvz. pirmi galvon sove) nurasyt kaip prastus, bukus ir vat tuos, neigiamuosius? O ar daznai juos pamatysim issiciustijusius, svariom rankom, kvepiancius?

As ne apie tai.
Kaip cia pasakius... zmogaus isvaizda, is dalies atsipdi jo gyvenimo buda, poziuri i daiktus, sau bei aplinkiniams keliamus reikalavimus, gal net paziuras. Pvz. gotai ar pankai.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 16:15)
As ne apie tai.
Kaip cia pasakius... zmogaus isvaizda, is dalies atsipdi jo gyvenimo buda, poziuri i daiktus, sau bei aplinkiniams keliamus reikalavimus, gal net paziuras. Pvz. gotai ar pankai.

Vat esminis dalykas - tik is dalies.. Jei neziuretume tokiu ypatingai issiskirianciu grupiu,kaip kad jusu pamineti gotai,pankai-o net jei ir apie juos-kiek is ju patys, viduj tikrai tures tas paziuras, o kiek-kopijuos turinciuosius? Arba atsainumas aprangoj-vat tas menininku kokiu-kiek is ju tikrai kokie tai originalai,o kiek-tik isilinde i ta originalo kokona? Apranga, man regis,leidzia nuspet zmogaus uzsiemima, na,dar kaip minejot,prijautima kokiai tai grupei-cia jaunimui gal labiau tinka, ir vat is uzsiemimo,aisku, galim kazka nuspet apie pati zmogu, bet tas spejimas bus labai pavirsutiniskas-arba itaikysim,arba ne.. O vat kazkokius gilesnius dalykus kad perkrimst-pabendraut reik.
Siaip-kuo toliau,tuo labiau bandau nesprest apie zmogu,jo statusa is aprangos.. Nes keleta kartu esu labai apsisovus su tuo pirminiu "oi,koks kaimo japas" ispudziu smile.gif Cia Lietuvoj.
Atsakyti
Kaip bebutu, vistiek pirma pastebiu isvaizda, o jau spresti pagal ja kazka, ar ne... vistiek kazka pagalvoju apie ta zmogaus forma.
O tik paskui ziuriu i vidu, jei zmogus mane ten isileidzia.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 06 23, 15:25)

viena?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 23, 19:08)
Kaip bebutu, vistiek pirma pastebiu isvaizda, o jau spresti pagal ja kazka, ar ne... vistiek kazka pagalvoju apie ta zmogaus forma.
O tik paskui ziuriu i vidu, jei zmogus mane ten isileidzia.

Pasirodo kai kurios pirmiau paziuri i zmogaus "vidu" ...,o va paskui pamato jo isore...,keista,as tai irgi pirmiau pamatau zmogaus isvaizda...,na o paskui ...,gal as kazkaip keistai ziuriu...,kad taip matau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 23, 19:30)
Pasirodo kai kurios pirmiau paziuri i zmogaus "vidu" ...,o va paskui pamato jo isore...,keista,as tai irgi pirmiau pamatau zmogaus isvaizda...,na o paskui ...,gal as kazkaip keistai ziuriu...,kad taip matau... g.gif

As va pamaniau, kad gal yra zmoniu, kuriems kitu vidus greiciau atsiveria... Maziau laiko spelionems pagal isore lieka, o ir reikalo nera...
Atsakyti