QUOTE(fatali @ 2008 12 03, 15:17)
Tai cia VRM poliklinika. Ar civiliokus ten priima?
tuo adresu ligonine yra, o kiema a. budziliauskienes mikrobiologine laboratorija, va ten ir daro. ten kai uzieni i ligonine, paklausti pas budinti, jis pasksi kur eiti, ir laabi patogu rezultata atsiuncia uemailu, nereikia pedinti pasiimt iatgal jo. man patiko
Papildyta:
QUOTE(fatali @ 2008 12 03, 18:05)
Dar norejau pasiklausti ar siuntimo tyrimui zygimanto gatvej reikia?
ne nereikia, nes ten privati. nunesi indeli su slapimu ir lauki kol uzaugs kas ar ne? ir seip labai maloni ta savininke gydytoja.
Papildyta:
as irgi sian buvu pas urologe, suplojau vel pinigelius, ir reziume, israse pagerti uvamino. nu ka sugersiu as ta pokeli visa, bet kazkaip man vistiek idomus tas ju toks darbas. pabuvau pas ja maximum 3-5 minutes, kol paziurejo kad paselis geras, ir uvamino israse, pinigai sumoketi, gydymas elementarus, kur ir vaistininke glai parekomenduoti, o ir pati jau per ta sirgimo laika zinu. vienu zodziu eilini karta nusivylaiu gydytoajis, nesvarbu mokamais nemokamais.
nieko jie negydo.
nezinau dabar kur kreiptis reiks kita karta
Papildyta:
QUOTE(birbusiukas @ 2008 12 03, 16:17)

labukas visoms
na va buvau pas ta homeopate

padare ta tyrima israse vaisciuku o daba kantrybes reik ir matysim ar pades. Nes du menesius reiks juos vartoti.
O cia pora dienu pries toks keistas jausmas buvo. Dvi dienas skaudeno pilva. Pusle daznai toks vaizdas kad kaip alaus tris bokalus isgerus (

nors as tiek nesutalpinciau kogero) o kai nueinu i tulika tai visai nedaug isbega ir taip labai letai

kazi ka cia turetu reiksti?? Kazi gali but cia nuo tu homiopatiniu vaistuku?...
o koki gydyma tau homeopate skyra? as tai geriu homeopatinisu dar rennel prie viso ko