Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

siaubas, kaip man nepatinka ziema.. Pernai 4 pusles uzdegimus turejau. Tai viska isbandziau: stringus iskeiciau medvilninius sortukus, profilaktiskai geriau meskauoges, valgiau panguoles ,bet na vel ziema ...nors tokia profilaktina uzsiimineju metus laiko, bet... ir vel pusles uzdegimas.. doh.gif nezinau,ka daryti...
Atsakyti
gal zinot Kaune kokia gera klinika, as taip pat noreciau tyrimus pasidaryti..
Atsakyti
Vakar ir mane aplankė šita liga verysad.gif . Pradėjau gert uvamin, o šiand dar nusipirkau bruknių arbatos. Išgėriau tik dvi tabletes uvamin ir jau labai gerai jaučiuos, nebaisu į tuoletą eit thumbup.gif . Vaistininkė sakė, kad reikia kokias 5 dieneles gert vaistukus, tai tikiuosi viskas gerai praeis ir daugiau nesikartos šita liga.
Atsakyti
dziaugiuosi uz tave,mane tai nuo uvamin pykina ir galva skauda,taijo vartoti as negaliu sad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif man siemet irgi - slapimo pusles uzdegimas jau 3 karta per sia ziema! Geriau uvamizin ar koki ten - istiko alergine reakcija, greitaja kvieciausi... bet cia tik todel, kad esu baisiai alergiska. o siaip kiek zinau sis vaistas geras. man tai va taip nuo 1 tabletes verysad.gif paskui pakeite i 5Nok.Nu pageriau, dar turiu, lyg praejo, tfu tfu tfu doh.gif Siaip reikia visada pabaigti tiek kiek paskiria. dar gerti tabletes spanguoliu apie 2men. Nu panasiai.
Atsakyti
tfu tfu ,bet sita nesmaone is manes pasitrauke ,bet tik su mano didelem pastangom...Saugojuoi.Siltai reik kojas laikyti,pasikaitinu,daznai maudytis einu i karsta vandeni(padeda labai ) ,pirtys gerai,brukniu arbatas geriau siuo metu daug skyciu geriu kad organizmas valytusi cool.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites,
visas jus kuo nuosirdziausiai su artejanciomis sventemis. linkiu, buti sveikoms, nes tai ir yra didziausia musu laime ir turtas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
prie to pacio noriu paklausti, gal girdejot apie naujiena vaistinese sildomus padukus i batus. sesuo ziurejo kazkokia laida, sake girdejo, ta iiskar uzfiksavo, nes zino mano bedele, buvau vaistinej sian ale pamirsau uzklausti, butu idomu isbandyti, siltos kojos visa diena, jega. thumbup.gif pirmas zingsnis isvengti pusliuko uzdegimo thumbup.gif
Atsakyti
Mačiau ir aš tą laidą. Šiltukai vadinasi. Galima į batus, į pirštines, prie nugaros. Visur, kur skauda arba šąla. Tik nebandžiau dar. Į batus tikrai geras dalykas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2008 12 23, 16:07)
sveikutes mergaites,
visas jus kuo nuosirdziausiai su artejanciomis sventemis. linkiu, buti sveikoms, nes tai ir yra didziausia musu laime ir turtas. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
prie to pacio noriu paklausti, gal girdejot apie naujiena vaistinese sildomus padukus i batus. sesuo ziurejo kazkokia laida, sake girdejo, ta iiskar uzfiksavo, nes zino mano bedele, buvau vaistinej sian ale pamirsau uzklausti, butu idomu isbandyti, siltos kojos visa diena, jega. thumbup.gif  pirmas zingsnis isvengti pusliuko uzdegimo thumbup.gif

ne visą, 7 valandas. Ir tai vienam kartui, brangoka g.gif Bet šiaip manau geras dalykas jei apyvarta yra.
Atsakyti
QUOTE(firmine @ 2008 11 26, 21:31)
brigitauskas, tai kad viduriu užkietejimų neturiu, o apsiprausiu visada,man kažkaip kitaip net nehigieniska  atrodo  rolleyes.gif .. Ir vistiek šita bakterija atakuoja  verysad.gif  Kiek suprantu dabar irgi bandai ją išnaikint?.. Kažkodėl mano gydytojas man nepasiūlė jokio efektyvaus gydymo išskyrus tai, kad kai man vėl pasikartos, ateičiau ir jis man išrašys slopinancių ta bakteriją antibiotikų..Bet  nenoriu as jų gert, juk jie kenkia kitiems organams ir, kiek suprantu, tos bakterijos visiškai neišnaikina g.gif Tuo labiau, kad visus tuos tris metus man labai padėjo petražolių nuoviras - išgėrus jo praeidavo staigiai. Bet labai nervina, kad tas daiktas kartojasi doh.gif Iš savo gydytojo kalbų supratau, kad jos išnaikint neįmanoma, ji gali arba pati išnykt arba visa gyvenimą taip kankinsiuos verysad.gif  As svarstau, gal vertėtu nueit pas kitą gydytoją? Gal šis tiesiog tingi šituo dalyku uzsiimt? unsure.gif
Beje, kas įdomiausia, man pats uždegimo piko metas būna vasarą, kai karšta. Tada kas mėnesį ir dažniau sergu verysad.gif  O rudenį, žiemą, pavasarį aprimsta, porą kartų prasergu ir tiek..  g.gif  Gal kam dar taip yra?

4u.gif sveikute.jei yra bakterija-tu niekada-su jokiais antibijotikais neissigydisi pilnai-nes ta bakterija turi ir vyras,ir ,kol jis neissigydys-o gydytis reikia vienu metu ir tuo metu vengti lyt.santykiu.nors,jis nieko ir nejaucia,tyrimai jo bus geri-bet patikek-viskas persiduoda lyt.keliu,o jam gali niekuo tai nepasireiksti,nes vyru ir moteru urogenitalines sistemos labai skirtingos.patikek-patyriau savo kailiu.
Atsakyti
Mergytės, help... Žinau, kad čia moteriška liga, bet pas mus šeimoje nuo jos kenčia MB... Ir dar kaip... Gerą mėnesį gydėsi, jau lyg ir aprimo, tik nustojo gert Uvaminą ir prasidėjo dar stipriau... Dabar geria Ofloxin'ą, bet gereja labai lėtai, bijau, kad vaistai gali pilnai neišgydyt, nes jau tik kelioms dienoms liko, o jis neišsveikęs dar... O sunkiausia, kad kaip tik planavom lelkiuką ir bijau dėl ligos pasekmių...Gal kažkurios iš jūsų MB turi ar turėjo problemų?... Gal galit pasiūlyt gerą urologą ar bent jau kokių patarimų?... Dėkui
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2008 10 02, 19:54)
Turejau ir as pusles skausmu nerealiu. Tesesi apie tris metus. Viska isbandziau, ir vaistus, ir naturaliai gydziausi. Mano problemos baigesi tik gimus vaikeliui. Ir nestumo metu viskas buvo gerai. Daktarai tikslios diagnozes nezinojo, slapindavausi su krauju, leisdavo i pusle vaistus, pusles  sienelese matesi kraujosruvos. Dazniausiai paumedavo po santykiu. Vyras tyresi taip pat, nieko blogo nerado. Dabar jei lengva problemos simptoma jauciu, naudoju priesgrybelini krema, ar zvakutes. Kai paumeja grybelis, pablogeja pusle.

Pasigyriau po vaikelio issigydziusi pusles siaubus. Per kaledas padauginau raudono sauso vyno. Kita ryta puslei kapiec, gerai pamenu ta jausma. Vaikui 1,2m. Budama nescia ir iki siol nejauciau turinti pusle. Matyt hormonai lemia. Uvaminas uzmuse skausma siai dienai. Moteriski gerai- bavau pas ginekologa neseniai. Man urologai Kaune ir Vilniuje per 3 metus nesugebejo atsakyti kokia ligos kilme, sakydavo tiesiog taip yra- JAUTRI SLAPIMO PUSLE. Tiesa, ta jautruma gerai gyde vokiski vaistai VESIKUR. Siai dienai vaistas registruotas LT, tik nepigus, berods 30tab 160lt.
Papildyta:
QUOTE(popuri @ 2008 12 25, 20:22)
Mergytės, help... Žinau, kad čia moteriška liga, bet pas mus šeimoje nuo jos kenčia MB... Ir dar kaip... Gerą mėnesį gydėsi, jau lyg ir aprimo, tik nustojo gert Uvaminą ir prasidėjo dar stipriau... Dabar geria Ofloxin'ą, bet gereja labai lėtai, bijau, kad vaistai gali pilnai neišgydyt, nes jau tik kelioms dienoms liko, o jis neišsveikęs dar... O sunkiausia, kad kaip tik planavom lelkiuką ir bijau dėl ligos pasekmių...Gal kažkurios iš jūsų MB turi ar turėjo problemų?... Gal galit pasiūlyt gerą urologą ar bent jau kokių patarimų?... Dėkui

Iskart po pastojimo kenciau siaubinga pusles uzdegima, geriau antibiotikus saujomis, nes dar nezinojau esanti nescia. O pirmas trimestras yra ypatingai svarbus. Mano atveju vaikelis vystesi puikiai ir dabar sveikas, viskas ok. Taciau visa nestuma persekiojo nerami mintis "o kaip bus?". Kaip vyro problemos itakoja nezinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 26 gruodžio 2008 - 21:39