Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(evja @ 2008 10 02, 19:54)
Turejau ir as pusles skausmu nerealiu. Tesesi apie tris metus. Viska isbandziau, ir vaistus, ir naturaliai gydziausi. Mano problemos baigesi tik gimus vaikeliui. Ir nestumo metu viskas buvo gerai. Daktarai tikslios diagnozes nezinojo, slapindavausi su krauju, leisdavo i pusle vaistus, pusles  sienelese matesi kraujosruvos. Dazniausiai paumedavo po santykiu. Vyras tyresi taip pat, nieko blogo nerado. Dabar jei lengva problemos simptoma jauciu, naudoju priesgrybelini krema, ar zvakutes. Kai paumeja grybelis, pablogeja pusle.

va va , man lygiai tas pats su tuo grybeliu ir pusles uzdegimu. pradzioj grybelis reiskesi tik lyt organuose, o kai pradejau rimciau gydytis, tai paradoksas -ilindo ir i pusle. apie 10 m. labai intensyviai kankinausi, o po antro gimdymo kazkas pasidare, kad maziau sios problemos eme varginti rolleyes.gif tik va siandien vel pusle maudzia, bet tikiuosi ilgai neuzsites doh.gif
man nepadedavo jokie vaistai, o spanguoliu tabletes tik 2 dienas tepadejo. tik meskauogiu arbata apslopindavo, bet istisai turedavau ir gerti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 12 27, 18:26)
va va , man lygiai tas pats su tuo grybeliu ir pusles uzdegimu. pradzioj grybelis reiskesi tik lyt organuose, o kai pradejau rimciau gydytis, tai paradoksas -ilindo ir i pusle. apie 10 m. labai intensyviai kankinausi, o po antro gimdymo kazkas pasidare, kad maziau sios problemos eme varginti rolleyes.gif tik va siandien vel pusle maudzia, bet tikiuosi ilgai neuzsites doh.gif
man nepadedavo jokie vaistai, o spanguoliu tabletes tik 2 dienas tepadejo. tik meskauogiu arbata apslopindavo, bet istisai turedavau ir gerti unsure.gif

Pradejus gerti antibiotikus, grybas ima veseti lyt. organuose. Uzburtas ratas, jauciu rysi
tarp mot. org ir slapimo pusles.
Atsakyti
man ne nuo antibiotiku. tiesiog neatspari tam grybui. ir gydziausi ne antibiotikais, o antigrybeliniais vaistais g.gif .
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 12 28, 11:40)
man ne nuo antibiotiku. tiesiog neatspari tam grybui. ir gydziausi ne antibiotikais, o antigrybeliniais vaistais  g.gif .

Antigrybeliniais vaistais gydei pusle?
Jei taip, koks vaistu pavadinimas?
Man visi pusles antibiotikai padeda kol geriu, veliau ima veset grybas lyt org, kuris persimeta i slapimtaki. mega_shok.gif
Atsakyti
ne, as pirmiausia antigrybeliniais (macmiror zvakutem) gydziaus lyt organus ir tada persimete i pusle. o jau is ten isguiti tai neimanoma doh.gif . tiesa , kai pirmus 2 men geriau diflukan, tai pozymiai ir ten, ir ten dingo, bet paskui nebepadejo. as zinau, kad man pusles uzdegimai tos pacios grybiskos kilmes, nors slapime ir nerado grybelio (nerado ir kitu bakteriju), bet tai net negali buti nesusije schmoll.gif . man antibiotikais gydyti net nesiulo - juk negalima schmoll.gif . o kodel tau juos israso- aisku, kad uzdegima jie nuslopina, bet grybeli suaktyvina, tai gaunasi uzburtas ratas doh.gif . o tu ar bandei gerti vaistus nuo grybelio, kad ir iprasciausia nystatina?
o dabar savaime pasitaise rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 28 gruodžio 2008 - 21:29
QUOTE(naca @ 2008 12 28, 21:21)
ne, as pirmiausia antigrybeliniais (macmiror zvakutem) gydziaus lyt organus ir tada persimete i pusle. o jau is ten isguiti tai neimanoma doh.gif . tiesa , kai pirmus 2 men geriau diflukan, tai pozymiai ir ten, ir ten dingo, bet paskui nebepadejo. as zinau, kad man pusles uzdegimai tos pacios grybiskos kilmes, nors slapime ir nerado grybelio (nerado ir kitu bakteriju), bet tai net negali buti nesusije  schmoll.gif . man antibiotikais gydyti net nesiulo  - juk negalima schmoll.gif . o kodel tau juos israso- aisku, kad uzdegima jie nuslopina, bet grybeli suaktyvina, tai gaunasi uzburtas ratas  doh.gif . o tu ar bandei gerti vaistus nuo grybelio, kad ir iprasciausia nystatina?
o dabar savaime pasitaise  rolleyes.gif  .

Geriamu antigrybeliniu nebandziau. Gal dar kitokius bandei be nistatino, diflukano? Padedavo zvakutes, kremai kai po gimdymo kildavo itarimas kad pusle streikuos. Neturejau problemu budama nescia ir iki vaikiukui suejo 1,2m. Iki nestumo kankinausi, dabar vel atsinaujina senos bedos. Paselis ir slapimo tyrimai retai rodydavo uzdegima. Antibiotikai padeda nedaug,ir tai tik kol geriu. Zaraza suktyveja beveik kaskart po lyt santykiu. Nors vyras sveikas, arba tik bacilos nesiotojas. Bet jo tyrimai geri. Pas daktarus neisiu, isvaiksciojau daugeli istaigu, jie nezino, arba diagnoze- jautri slapimo pusle. Pusles tyrimai intervenciniai buvo daryti, mato kad buvo blogai, sieneles kruvinos, o priezasties neranda. Man visuomet kildavo itarimas kad grybas tarp organu gali buti susijes. Aciu uz patarima, meginsiu geriamus priesgrybelinius.
Atsakyti
tai ir man nieko nenustate del tos slapimo pusles, bet neneige mano nusistatytos diagnozes, o lyt organuose tai ir tyrimai visada rode grybeli. nebutinai po lytiniu santykiu vyras uzkrecia, tiesiog taip is lytiniu organu patenka i slaple, o is ten i pusle, ir trintis gali sudirginti ir sukelti. butinai nusislapink po santykiu, bet turbut zinai ta. dar skaiciau , kad pries santykius gerai isgerti (velnias pamirsau pavadinima, bet tai iprastas vaistas nuo pusles uzdegimo) tablete, kad po to slapinantis sunaikintu bakterijas slapleje. bet tai irgi nuo grybelio mazai padeda, bet gal verta pabandyti . manau tiktu pries tai isgerti ir spanguoliu tablete.

mano vyrui irgi tyre, bet nieko. nors raso , kad reikia gydyti abu partnerius, bet gydytojai daznai i tai ziuri skeptiskai, nes nepasitvirtina. mes irgi bandem abu gydytis, bet kas is to unsure.gif

dar esu gerusi macmiror tabletes nuo grybo. dar kazkokias, bet neatsimenu. nors turiu pasakyti, kad poveikis buvo minimalus arba jokio. tik negerk antibiotiku, venk ju,nors , zinoma, kartais butina doh.gif .
pastoviai naudok jogurto tabletes arba gerk actimel ar kitus panasius produktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Darsyk dekui uz konsultacija. Bijau uzleisti liga, ziauru prisiminti kaip kankinausi. Gersiu kursa antigrybiniu vaistu ir priesuzdegiminius vaistus pries santykius. Tuo klausimu bijau vel greit fobija isitaisysiu doh.gif Dar cia ir psihologines priezastys lemia letines ligos paumejimus. Nesu nervuota ar jautri, bet kai kurie urologai prirasydavo neurologiniu vaistu, kurie istiesu padejo, tik blogybe kad tie vaistai svaigina ir migdo. Kadangi slaple, vagina, isange pas moteri salia, bacilos gastroliuoja. Nors medicina sako kad grybui palanki terpe tik lyt org gleivinej. Pamenu kai paumedavo pusle, is kvapo jausdavau kazkas blogai su mot (nors tepinelis dazniausiai geras) ir netgi isangej kazkoks perstejimas jausdavosi. Zodziu, pareidavo visi 3 galai vienu metu doh.gif Aisku, skausmingiausia pusle ir bendras silpnumas uzplusta. Zinau petruskos, meskauogiu lapai, spanguoles ir ju tabletes tinka. Gal daugiau liaudies medicinos preparatu yra (dar neperskaiciau visos temos)?
Atsakyti
tas grybas-ar pienlige- visai kas kita...negu slapimo puales ar taku uzdegimas...
tai visai nesusije dalykai,nors simptomai panasus
Atsakyti
Perskaicius visa ankstesne tema "Slapimo pusles uzdegimas" radau viena forumietes pasisakyma (dabar niko nepamenu), kad kankina pusles bedos praejus po santykiu 12val-24val. Ji raso turinti igimta gimdos kaklelio zaizda. Ir klausia ar zaizdeles bakterijos gali itakoti pusles bedas. Nezinau ar gali, bet as taip pat kenciu pusles bedas po santykiu ir turiu igimta zaizdele.
Atsakyti
ir as kenciu po santykiu, o zaizdeles neturiu g.gif . bet juk grybelis irgi sukelia uzdegima, tai ir panasus simptomai. skiriasi tik tuo, kad sukelejai kitokie, o savijauta vienoda. manau, kad nemazai kas nesusieja savo pusles uzdegimu su grybeliu, o nereiktu to atmesti doh.gif

o tai nesamone, kad tik lytiniu organu gleivineje gali veset. juk ir burnoje, ir zarnyne, net plauciuose gali veseti doh.gif .

tu pasiskaityk apie tas bedas pienliges temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2008 12 29, 22:28)
tas grybas-ar pienlige- visai kas kita...negu slapimo puales ar taku uzdegimas...
tai visai nesusije dalykai,nors simptomai panasus

Pasak prof. Dainio viena is cistito priezasciu- Candida grybas.
Nuoroda
Papildyta:
www.medicine.lt rasite daugiau Dr Aniulienes straipsniu musu nusiskundimu tema.
Ji dirba Kauno Klinikose ir ismano uroginekologines ligas, ja rekomendavo daugelis Kauno ligoniniu urologu. Girdejau gerus atsiliepimus. Ketinu pati apsilankyti, tiesa eiles labai dideles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 29 gruodžio 2008 - 23:54