Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Sveikutes, na vat as jau baigiu tu homeopatiniu vaistuku kursa ax.gif tai net nezinau ka jums pasakyti. Kazkaip jauciu, kad netame reikalas.
Hmm... man kiekviena diena uzeidavo tas nemalonus jausmas, bet kadangi pradejom gaminti kleckuika ir nutraukem visas saugojimosi priemones, tai zinokite man zymiai pagerejo.
Gal mano organizmai netinka tos gumos? Nors jus kaip tik cia pasakojat, kad kai tokios problemos, tai reik saugotis?? Nieko nesuprantu g.gif
Papildyta:
smile.gif tiesa, dar nebloga patarima isbandziau del prausimosi, man tai irgi pagerino situacija.
Labai padeda karsta tekanti srove, bet ji butinai tiri buti is priekio, taip nuplauna bakterijas lauk. Ir kai plaunates arba valotes popierium po reikaliuko, reikia braugti nuo priekio zemyn ( tikiuosi aiskiai parasiau 4u.gif )
nes ipac isanges bakterijos gali pabloginti situacija
ax.gif nu gal kuriai bus naudinga
Atsakyti
Cia dar ir psichologinis faktorius labai svarbus. Meduolia sako kad savaitgali gerai jauciasi, as sakau per atostogas man zymiai geriau, kleckiuko gaminimas birbusiukui gal
irgi psichologiskai padeda atsipalaiduot. As turejau isitaisius sekso fobija kaip reikalas, budavau isitempus, o tai zarazai nuo to tik geriau. Ech...
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2009 01 12, 14:39)
Cia dar ir psichologinis faktorius labai svarbus. Meduolia sako kad savaitgali gerai jauciasi, as sakau per atostogas man zymiai geriau, kleckiuko gaminimas birbusiukui gal
irgi psichologiskai padeda atsipalaiduot. As turejau isitaisius sekso fobija kaip reikalas, budavau isitempus, o tai zarazai nuo to tik geriau. Ech...

hmm nepasakyciau kad kleckiuko planavimas mane labai atpalaiduoja blush2.gif greiciau atvirksciai 4u.gif niekaip negaliu atsipalaiduot 4u.gif
tiesiog man prezinai ir kai kurie lubrikantai labai grauzia, o kai be ju tai viskas svelniai buna ax.gif
Atsakyti
tikrai gumytes su spermicidais dirgina ir gali sukelti uzdegima doh.gif . reikia be spermicidu, bet girdejau , kad kaina didziule unsure.gif
Atsakyti
Merginos,pabandykit ekologiskus iklotus su anijonais,turetu padeti mirksiukas.gif
Pasiguglinkit Anijon, arba Love moon, arba Winalite. Sekmes gydantis ir nesirkit 4u.gif
Atsakyti
ir man daznai si problema buna... daziausiai po lytiniu santykiu sad.gif vaistu vartot esant nestipriems negalavimams nemegstu, tad pageriu arbateliu ir praeina... sako, cia taip jau yra... kam daznai kartojasi, tai ir kartosis doh.gif as ir pas gydytoja buvau, vaistuku pageriau... bet po kiek laiko vel atsinaujina... sad.gif
Atsakyti
Na, ir man šis brudas užkibo šiąnakt po pasimylėjimo. Kai pašalu kojas, visad po kelių dienų prasideda varinėjimas į tualetą, bet pageriu meškauoges ir apsitvarko.
Bet šįkart tikrai nesušalau niekur, tai pradedu mąstyt, gal reik keist prezervatyvus..Su vaikinu draugaujam daugiau nei porą mėnesių, bet kažkaip ir seniau pastebėjus buvau, kad vis kažkaip paniežti po visko... schmoll.gif
Atsakyti
o man paumejimas visada buna kaip organizamas nusilpes - ar persalimas, ar nuovargis ar nusilpimas, visada uzdegimas prisideda... geriu meskauogiu arbata, sildau pilvo apacia, o jei nepadeda, tai jau vaistukai eina i trasa...
taip pat apsiprausimas padeda - kelis kartus aprastu vandeniu,o viena karta i diena - su sodos tirpalu nestipriu
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu toki klausimeti apie sia liga, bet vyrams smile.gif mes su maniskiu abu apsirgom sia liga, vienas paskui kita, turbut apsikretem kazkaip, net nzn, jam pagerus vaistu nerpaeina, temp laikosi, slapimas rodo uzdegima, ir gydytoja siuncia ji pas urologa, pasidaryt tepineli slaples smile.gif
Beda ta, kad jis bijo jog ten bus nemaloni procedura doh.gif gal kas zinot ar ten imant ta tepineli vyrui skauda? kaip ten viskas vyksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 01 20, 17:01)
Sveikos merginos, turiu toki klausimeti apie sia liga, bet vyrams smile.gif mes su maniskiu abu apsirgom sia liga, vienas paskui kita, turbut apsikretem kazkaip, net nzn, jam pagerus vaistu nerpaeina, temp laikosi, slapimas rodo uzdegima, ir gydytoja siuncia ji pas urologa, pasidaryt tepineli slaples smile.gif
Beda ta, kad jis bijo jog ten bus nemaloni procedura  doh.gif  gal kas zinot ar ten imant ta tepineli vyrui skauda? kaip ten viskas vyksta?  blush2.gif

MB eme tepineli, nusiskundimu neturejo, bet del grybo profilaktiskai.
Bijojo, bet sake procedura neskausminga.
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2009 01 20, 18:21)
MB eme tepineli, nusiskundimu neturejo, bet del grybo profilaktiskai.
Bijojo, bet sake procedura neskausminga.

Oj aciu uz informacija, galesiu nuraminti saviski jam nemeluodama rolleyes.gif
Atsakyti
Man paskutinem dienom pusles jautrumas sumazejo, maziau lakstau i tulika, reikalui prispaudus speju nubegti, ir siaip nejauciu pusles "kaip tokio organo pilve". Maniau nescia, bet pasirodo ne ax.gif
O padejo stai kas:
-Pradejau naudoti antigrybini prausikli "lactacyd" stipresnes koncentracijos neskiesta.
-Saziningai geriu "lady care" ir tikru spanguoliu is turgaus kisieliu.
-Iklotai kasdieniniai Libress Natural (stringiniai, nes prie sveikesniu trusikeliu nepriprantu).
-Moters ciklas labai itakoja pusles jautruma, pries menesines blogiau del pakitusiu hormonu ir iskart po menesiniu blogiau, itariu del isskyru bakteriju. Gal zinote ar buna cia temoje reklamuoti naturalus paketai menesinems tinkami i stringus? Musu vaistinese randu tik Libress firmos, gerai sulaiko viska, bet jie ne naturalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 20 sausio 2009 - 17:31