Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

labas mergaites smile.gif as jau kaip ir geriau jauciuosi pries menesi siauba isgyvenau su savo puslyte... verysad.gif bet dabar jau viskas kaip ir gerai tfu tfu tfu , kad neprisisnekeciau ph34r.gif buvau lietuvoje visa menesi , tai kalbejau ir su daktarais ir su zolininkais, kad tik si beda nesikartotu. gavau labai daug naudingu patarimu kaip kovoti su sia liga, nes tai buvo vienintelis budas, kuriuo gydziausi. jeigu mergaites tikite laiudies medicina, sakykite duosiu naudingu patarimu. svarbiausia kantrybe ir tikejimas atsikratyti visu ligu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emisiunaite @ 2008 12 30, 23:12)
labas mergaites smile.gif as jau kaip ir geriau jauciuosi pries menesi siauba isgyvenau su savo puslyte... verysad.gif  bet dabar jau viskas kaip ir gerai tfu tfu tfu , kad neprisisnekeciau  ph34r.gif  buvau lietuvoje visa menesi , tai kalbejau ir su daktarais ir su zolininkais, kad tik si beda nesikartotu. gavau labai daug naudingu patarimu kaip kovoti su sia liga, nes tai buvo vienintelis budas, kuriuo gydziausi. jeigu mergaites tikite laiudies medicina, sakykite duosiu naudingu patarimu. svarbiausia kantrybe ir tikejimas atsikratyti visu ligu  thumbup.gif

sveikute,
aisku parasyk kuo daugiau naudingu patarimu, nes visoms manau tas aktualau. as irgi pries menesiuka apturejua sita dziaugsmeli, bet kazkipa si karta lengveliau jis praejo man. dabar dar vis isgeriu petrazoliu arbateles karts nuo karto, kad dezinfekuotu ir sedziu karstoj vonioj vis su arbatmedzio aliejuku, kazkur skaiciau, kad jis antibakterinis, ta imanau nepakenks. ir tie siltukai butu labai gerai kojoms kiekviena diean, ale brangus. pirkau vaistinej pameginti, bet rankoms, nes kojoms netuirejo, tai labai gerai kaitina.
Atsakyti
Perskaičiau beveik visa tema, labai daug čia tokiu kaip aš, kurias puslė kankina verysad.gif , aš tai jau išbandžiau labai daug visokiu metodu ir vaistais ir liaudies medicina, bet dėja vis kartojasi man tos ligos g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, visas su artejanciais 4u.gif

sedziu ir verkiu kaip mazas vaikas, siadien Naujuju isvakares,o as pries kelias valandas padejau tos nelemtos ligos simtomus jausti verysad.gif kadangi esu ne Lt, jokiu vaistu neturiu ir kaip tycia petrazoliu neber schmoll.gif o man skausmelis jau geras uzejo,tai sedziu ir verkiu,nes nei vaistines,nei prekybos centrai nebedirba, o jau kaip skauda... fear.gif cry.gif jau ketvirta karta per sia ziema sitaip... blink.gif
vat ir nauji metai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2008 12 31, 23:01)
sveikos merginos, visas su artejanciais 4u.gif

sedziu ir verkiu kaip mazas vaikas, siadien Naujuju isvakares,o as pries kelias valandas padejau tos nelemtos ligos simtomus jausti verysad.gif kadangi esu ne Lt, jokiu vaistu neturiu ir kaip tycia petrazoliu neber schmoll.gif  o man skausmelis jau geras uzejo,tai sedziu ir verkiu,nes nei vaistines,nei prekybos centrai nebedirba, o jau kaip skauda...  fear.gif  cry.gif  jau ketvirta karta per sia ziema sitaip... blink.gif
vat ir nauji metai.... verysad.gif

sveikute, nu uzjauciu labai tave, kaip tavo saviajuta sian? gal bent medetku turetum pagerti, ar karstas voneles pasidaryti. seip rekomenduoju jeigu tokia bedele ja uturi, tai pastoviai turek ir vasituku namie nuo pusles ir petrazoliu arbatos butinai, nes nezinom kada aplankis sitas "dziaugsmelis". sveik
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 01 01, 15:28)
sveikute, nu uzjauciu labai tave, kaip tavo saviajuta sian? gal bent medetku turetum pagerti, ar karstas voneles pasidaryti. seip rekomenduoju jeigu tokia bedele ja uturi, tai pastoviai turek ir vasituku namie nuo pusles ir petrazoliu arbatos butinai, nes nezinom kada aplankis sitas "dziaugsmelis". sveik

vakar nospos isgeriau, cranberry tabletyciu pora ir ramuneliu arbatos daug daug,tai i wc laksciau kaip prisukta doh.gif po to pries miega prisipyliau pusle karsto vandens ir laikiau ant pilvo, tai skausmas pakenciamas buvo rolleyes.gif
siandien jau isigyjau petrazoliu,tai geriau arbatytes visa diena. Tik vat nezinau kur cia Airijoj galeciau medetku arba meskauogiu arbatu isigyti,o vaistinese vien paracetamolio siulo doh.gif kai grysiu i Lt reikes pas daktarus nubegt,tyrimus pasidaryt.
Atsakyti
Labas visoms:)Gal galit painformuoti,ka santariskese nefrologai ten daro?smile.gif) jau kaip ir issigydziau seniau slapimo taku uzdegima,bet istyre ir dar rodo,kad baltymu yra,tai dave siuntima i santariskes.Gal kas buvot pas nefrologa?labai baisu kas per proceduros ten bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 06, 17:34)
Labas visoms:)Gal galit painformuoti,ka santariskese nefrologai ten daro?smile.gif) jau kaip ir issigydziau seniau slapimo taku uzdegima,bet istyre ir dar rodo,kad baltymu yra,tai dave siuntima i santariskes.Gal kas buvot pas nefrologa?labai baisu kas per proceduros ten bus? 4u.gif

sveika, pati santariskese nebuvau, bet zinau nefrologai gydo inkstu ligas
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2009 01 06, 18:41)
sveika, pati santariskese nebuvau, bet zinau nefrologai gydo inkstu ligas

na,nezinau kodel ji man ten siuntima duos. Cia kur gydausi tai tik slapimo tyrima padare ir tiek. Gal santariskese paseli augins ar kaip,net nezinau. Tik sakau,bijau labai as tu daktaru,kai nezinau kas ir kaip bus verysad.gif viskas ok su sveikata,bet reikia iki galo issigydyt
Atsakyti
Butinai reikia issigydyt, nes gali letine liga isimest. Inkstai, pusle, slapimtakis susije organai. Nefrologai tau tikrai nieko skausmingo nedarys, nebijok. Gali echoskopija paskirt. Skausmingos proceduros kritiniu atveju taikomos, kai nerandama ligos priezasties. Sakau skausmingos, nors is tikro be nejautros puikiai iskenciau. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 06 sausio 2009 - 18:30
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu buri.
Paauglysteje rengdavausi labai plonai, tai manau ir issauke visus mano negalavimus.
Pries kokius penkis metelius pirma kart patyriau ka reiskia pusles uzdegimas ir tai susiejau su lyt. santykiais, nes iskart po ju atsirado pusles uzdegimas. Poto issigydziau ir su vyru saugojome su prezervatyvu, viskas buvo ciki, jeigu pusle pasikartodavo tai tik viena sukiuka per metus ir pakakdavo kokios arbatos pagert.
Kadangi pradejom planuoti leliuka pradejom nebesisaugot ir vat nuo vasaros pas mane priepuoliai tik sunkesnem formom. Vasara nuejus pas gydytoja seimos, istyre slapima ir nustate kad tai cistitas, pageriau antibiotikus pusantro menesio nieko nejauciau buvau laisvas paukstis, o veliau vel pradejo kartotis, tik lengvesne forma. ir taip tesiasi iki siol. Gydytoja pasidomejo kiek laiko mes susituoke ir pasake kad cia toks kaip ir "medaus menesio sindromas". Sake jeigu galiu kenteti tai kad pakenteciau nes antibu nenori skirti nes tada tektu nutraukti leliuko planavima ir vel pradeti saugotis, zodziu uzburtas ratas. Siuo metu mano metodai yra tokie kaip kovoti su sia liga:
1. Placios medvilnines kelnaites,
2. Skalbimo milteliais skalbti tokiais kurie skirti alergiskiems zmonems, arba kelnaites isskalbti su paprastu ukisku muilu,
3. Nenaudoti tamponu taip pat paketu kurie yra balinami chloruojami ir pan, taip pat nenaudoti jokiu kasdieniniu iklotu ( asmeniskai as per menesines naudoju tokiu biologiskai suyrancius paketus kurie yra medvilniniai, jie vadinasi "natracare" svediski pardavinejami eurovaistinej, taip pat visokiu rusiu yra tik truputi brangesni uz visus kitus).
3. Pedkelnes saltesniu metu laiku ir geriausia medvilnines tokios kurios primena vaikyste smile.gif
4. Urinali - ji geriau jau beveik metus kasdien belekiek pakuociu jau prigerus.
5. visada po ranka turiu tokios arbatos - Ancistitho, numalsina skausma.
6. Taip pat jeigu ilgiau pasikartoja skausmai tai geriu 5 - Nok Nitroxolinum.
7. silti batai su kailiu ir taip pat silta striuke iki keliu kad sikna dengtu.
8. jogurtas - geriu nebutinai aktimel bet ir kitokius svarbu kad sudetyje butu parasyta gerosios bakterijos.

Beda ta kad skausmas nera stiprus ir gana greitai praeina ir pasireiskia po sekso, teisingai jus sakot kad reikia nueiti i wc po jo bet man - norinciai pastoti reikia ir kojas aukstai pakelus pagulet ir seip kokia valandelia padrybsot lovoj, tai kaip cia dabar?? wub.gif
Iki siol kol cia nepaskaiciau galvojau kad as tokia tik viena nes niekam is pazistamu to nera buve, labai neblogu patarimu cia gavau jeigu kas atsitiks kreipsiuosi i jumis.
thumbup.gif

Papildyta:
Beja dar norejau pridurti pastebejau toki dalyka: ryte viskas buna ciki ir tokia pailsejusi einu i darba, dirbu dirbu ir poto pajauciu apie kokia 14-15 prasideda toks nesamones poto kokia 17 jos vel praeina ir viskas. Jeigu sedziu namuose per iseigines tos nesamones ir neuzeina. hehehe tai gal as darbui alergiska?? doh.gif
Atsakyti
Oi kaip aciu, meduolia, uz patarimus. Daug naudingos info.
Mano liga, daktaro diagnoze (zodsi i zodi!) ir simptomai lygiai tokie pat kaip tavo. Tik seksas ar su sargiu, ar be jo, vienodai kenkia. Uzjauciu, bet kartu dziaugiuosi, kad esu ne viena su ta nesamone. Nestumo metu ir po leliuko kaifuosi, jokiu skausmu- prizadu!
As bijojau del sitos keistos ligos nepastosiu, bet pastojau, tada dar nezinojau kad pastojau, geriau vaistus antibiotikus, analgetikus kruvom (tuomet slidinejom, gal dar pasalus buvau), ir leliukas gime sveikas kaip ridikas. Sekmes planuojant!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 11 sausio 2009 - 17:27