Sveikos, jungiuosi ir as i jusu buri.
Paauglysteje rengdavausi labai plonai, tai manau ir issauke visus mano negalavimus.
Pries kokius penkis metelius pirma kart patyriau ka reiskia pusles uzdegimas ir tai susiejau su lyt. santykiais, nes iskart po ju atsirado pusles uzdegimas. Poto issigydziau ir su vyru saugojome su prezervatyvu, viskas buvo ciki, jeigu pusle pasikartodavo tai tik viena sukiuka per metus ir pakakdavo kokios arbatos pagert.
Kadangi pradejom planuoti leliuka pradejom nebesisaugot ir vat nuo vasaros pas mane priepuoliai tik sunkesnem formom. Vasara nuejus pas gydytoja seimos, istyre slapima ir nustate kad tai cistitas, pageriau antibiotikus pusantro menesio nieko nejauciau buvau laisvas paukstis, o veliau vel pradejo kartotis, tik lengvesne forma. ir taip tesiasi iki siol. Gydytoja pasidomejo kiek laiko mes susituoke ir pasake kad cia toks kaip ir "medaus menesio sindromas". Sake jeigu galiu kenteti tai kad pakenteciau nes antibu nenori skirti nes tada tektu nutraukti leliuko planavima ir vel pradeti saugotis, zodziu uzburtas ratas. Siuo metu mano metodai yra tokie kaip kovoti su sia liga:
1. Placios medvilnines kelnaites,
2. Skalbimo milteliais skalbti tokiais kurie skirti alergiskiems zmonems, arba kelnaites isskalbti su paprastu ukisku muilu,
3. Nenaudoti tamponu taip pat paketu kurie yra balinami chloruojami ir pan, taip pat nenaudoti jokiu kasdieniniu iklotu ( asmeniskai as per menesines naudoju tokiu biologiskai suyrancius paketus kurie yra medvilniniai, jie vadinasi "natracare" svediski pardavinejami eurovaistinej, taip pat visokiu rusiu yra tik truputi brangesni uz visus kitus).
3. Pedkelnes saltesniu metu laiku ir geriausia medvilnines tokios kurios primena vaikyste

4. Urinali - ji geriau jau beveik metus kasdien belekiek pakuociu jau prigerus.
5. visada po ranka turiu tokios arbatos - Ancistitho, numalsina skausma.
6. Taip pat jeigu ilgiau pasikartoja skausmai tai geriu 5 - Nok Nitroxolinum.
7. silti batai su kailiu ir taip pat silta striuke iki keliu kad sikna dengtu.
8. jogurtas - geriu nebutinai aktimel bet ir kitokius svarbu kad sudetyje butu parasyta gerosios bakterijos.
Beda ta kad skausmas nera stiprus ir gana greitai praeina ir pasireiskia po sekso, teisingai jus sakot kad reikia nueiti i wc po jo bet man - norinciai pastoti reikia ir kojas aukstai pakelus pagulet ir seip kokia valandelia padrybsot lovoj, tai kaip cia dabar??
Iki siol kol cia nepaskaiciau galvojau kad as tokia tik viena nes niekam is pazistamu to nera buve, labai neblogu patarimu cia gavau jeigu kas atsitiks kreipsiuosi i jumis.
Papildyta:Beja dar norejau pridurti pastebejau toki dalyka: ryte viskas buna ciki ir tokia pailsejusi einu i darba, dirbu dirbu ir poto pajauciu apie kokia 14-15 prasideda toks nesamones poto kokia 17 jos vel praeina ir viskas. Jeigu sedziu namuose per iseigines tos nesamones ir neuzeina. hehehe tai gal as darbui alergiska??