Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

tamponus patartina nenaudoti nakti(nebent eiti keist kas 3-4 val).
o kad bakterijas is maksties patenka i slapimo takus - visai daznas reikalas.
patarciau pavartoti Care Lady
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 09, 11:02)
tamponus patartina nenaudoti nakti(nebent eiti keist kas 3-4 val).
o kad bakterijas is maksties patenka i slapimo takus - visai daznas reikalas.
patarciau pavartoti Care Lady

Pries tai irgi geriau Care Lady, bet paskui geriau Lacto Lady man jie labiau patiko, be to spanguoliu ekstraktas didesnis ir plius pieno rugsties bakterijos.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 09, 10:14)
Pries tai irgi geriau Care Lady, bet paskui geriau Lacto Lady man jie labiau patiko, be to spanguoliu ekstraktas didesnis ir plius pieno rugsties bakterijos.

aha, geriau ir as tas smile.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 09, 11:14)

Gal galit parasyti konkretu pavadinima spanguoliu ekstrakto?smile.gif
Atsakyti
[FONT=Arial] Ech, as slapimo pusles uzdegima turiu nuo 12 metu sad.gif vis gydytojos sakydavo: "pagerk arbatu, nesusalk, valgyk spanguoliu, petrazoliu ir t.t." taip ir dariau - na padedavo tam kartui, bet po kiek laiko vel mane kamuodavo skausmai,slapimo nelaikymas ir slapinimasis krauju frusty.gif
Kol sutikau vaikina, kuris nebegalejo matyti mano kankyniu ir surado gydytoja Klaipedoje. Issityriau, rado makstyje bakteriju scare.gif tada pasidariau paseli, ir ten bakterija... Gydytojas isaiskino, kad maza budama, galbut neteisingai valiausi uzpakaliuka, todel e.c. bakterija pateko is uzpakaliuko i slapimo takus ir pusle (visoms,kurioms skauda slapimo pusle patarciau pasidaryti paseli ir buti tikroms ar neturite pusleje bakteriju). Todel gydytojas patare pirma issivalyti pusle, o po to maksti.. Taigi urologas pasake taip:
1. pries mylintis vyras PRIVALO nsiplauti savo lytini organa (e.c. bakterija lengvai galima gauti is vyro)
2. po meiles akto nusislapinti (abiem)
3. nenesioti stringu! e.c. bakterija uzlipa ant stringu ir kai moteris eina, stringu juostele slankiojasi, todel patenka i slapimtakius
4. lytinius organus praustis tik su vandeniu arba is vaistines prausikliais!
5. apatinius skalbti tik su ukisku muilu!
6. valytis uzpakaliuka nuo virsaus i apacia - link uzpakaliuko
7. praustis su dusu, vandeni leidziant is virsaus i apacia, o ne i virsu! ir t.t.
8. Jokiu iklotu!
9. Jokiu tamponu!
10. stengtis nakti miegoti be apatiniu, o jei kartais kam israsytu zvakutes, kurios isbega, tai nakciai deti tik sortukus, nes paprastos kelnaites sulaiko bakterijas kirksnyse....

Kitas gydytojas, kur gydziausi maksties bakterijas patare:
kas daro oralini ar kunilinga - butina su prezervatyvu! tiek vienam tiek kitam, nes burnoje yra daug bakteriju (nuo gripo, nuo anginos ir t.t.), kurios nukeliauja i partnerio (-es) slapimtakius ir sukelia uzdegimus, o kaip zinote is slapimtakiu ar is maksties bakterijos keliauja, todel pasimylejus be apsaugos bakterijomis apsikeiciama - zodziu uzdaras ratas

Nuo e.c. bakterijos geriau Cifran antibijotikus, tikiuosi ta slykstyne nebeatkeliaus i mano pusle cray.gif

Kaip kazkas rase, jog mylejosi su kitu vaikinu ir nebuvo jokiu slapimo pusles skausmu, tai va ir atskleidziau paslapti - teisingai reikia myletis. Seksas turi buti ne tik saugus, bet ir svarus!

O kas del spanguoliu, petrazoliu, zoleliu ir t.t. kad jos gerai, tai tiesa, bet kad jos panaikina ta bakterija is pusles - ne.

Linkiu visoms pasveikti ir tikrai uzjauciu, nes 10 metu gyvenau su ta problema sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 10, 16:30)
Gal galit parasyti konkretu pavadinima spanguoliu ekstrakto?smile.gif

Care Lady

Jo rejunjona aisku mano "'draugavimas"' su sia bakterija mazesne 2.5 metu, bet labai tave suprantu ir uzjauciu, nes tikrai zinau kas tai yra doh.gif nors rado pas mane sita bakterija po puses metu vistiek nekaip negalejo atsikratyt, kiek as tik gydytoju neizbandziau, kiek vaistu isgeriau niekas nepadejo, bet galu gale radau ir dabar jau puse metu nieko nejauciu jau ir tualeto baime dingo, nes pries tai buvo pats baisiausias dalykas nueit i wc.
Atsakyti
Na o man kas kart atsinaujina esant stresui.Ištyrė ,kad nerviškai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Benė @ 2009 07 12, 16:24)
Na o man kas kart atsinaujina esant stresui.Ištyrė ,kad nerviškai  verysad.gif

Labai cia idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benė @ 2009 07 12, 12:24)
Na o man kas kart atsinaujina esant stresui.Ištyrė ,kad nerviškai  verysad.gif

siaip mes irgi svarsteme su SB tokia priezasti, bet niekaip nesugebejau atsekti, del ko buciau galejusi jaudintis ar nervuotis, nes atrodo, kad gyvenu iprasta gyvenima ir is niekur ateina"ta" pabaisa gun_bandana.gif:

as dar galvojau, gal nuo sezonu priklauso, nes vasara praktiskai visada buna viskas ok, dazni atvejai buna tik rudeni, ziema, pavasari.. g.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau pasidaryt tokį Ureaplazmozės tyrimą, apie 30 lt, man ją išgydžius, baigės visi uždegimai pfu pfu pfu jau kokie 5 metai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi pas jus ax.gif As ir merginos gyvenu airijoj (matau cia daug tokiu) jau 3.5 metu,bet man si problema pirma karta,kiek atsimenu,tai isvis man pirma karta gyvenime ax.gif Uzejo pries beveik jau 3 savaites,tik nezinau ar tai pusles uzdegimas,simptomai: deginantis skausmas baigiant slapintis,stiprus dvokiantis kvapas ir drumzlinas slapimas,bet nera tam budingo patovaus slapinimosi,kitaip sakant nevarineja i wc g.gif Kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 14, 10:07)
Sveikutes  4u.gif  jungiuosi pas jus  ax.gif  As ir merginos gyvenu airijoj (matau cia daug tokiu) jau 3.5 metu,bet man si problema pirma karta,kiek atsimenu,tai isvis man pirma karta gyvenime  ax.gif  Uzejo pries beveik jau 3 savaites,tik nezinau ar tai pusles uzdegimas,simptomai: deginantis skausmas baigiant slapintis,stiprus dvokiantis kvapas ir drumzlinas slapimas,bet nera tam budingo patovaus slapinimosi,kitaip sakant nevarineja i wc  g.gif  Kas tai galetu buti?

Sveika, o man tik atvaziavus i airija, prasidejo sita liga, jau beveik 3 metai kankinuosi gun_bandana.gif:
deginantis skausmas baigiant slapinantis ir drumzlinas slapimas - man irgi buna (del dvoko negaliu pasakyti, neuzuodziau smile.gif ) bet jauciu, kad tau vis tiek infekcija yra, nes manes kartais irgi nevaro daznai i wc, bet skausmas blink.gif as tai is karto zingsniuoju pas GP, ten vietoj padarai sisiuko i indeli, kuri duoda ir GP vietoj patikrina, jei buna infekcija, is karto parodo ir man visada israso antibiotiku, buvo dave siuntima inkstams, bet su jais viskas tvarkoj buvo. Dar vaistineje gali nusipirkti Cystopurin, berods. Toks zydra/balta pakelis su spanguolemis, ten is milteliu toki gerima pasidarai, bet jis padetu tik labai lengvai formai.. as tavo vietoje eiciau pas GP is karto unsure.gif
Atsakyti