Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Tai ,kad pas mane ta anglu tokia ax.gif ir netraukia cia manes tie daktarai rolleyes.gif beto antibiotiku pati turiu,bet negeriau,isvis jokiu vaistu negeriau,nors turiu ir uvamin,bet galiu pasigirt,kad skaumo beveik nebejauciu,kavapas tik kartais ryte buna,o drumzlumas skaidreja thumbup.gif
cia kai paskaiciau kiek jus airijoj sukisat pinigu tyrimams,tai baisu darosi,geriau iskart pirkt bilieta ir i lt,pigiau gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 14, 13:16)
Tai ,kad pas mane ta anglu tokia  ax.gif  ir netraukia cia manes tie daktarai  rolleyes.gif  beto antibiotiku pati turiu,bet negeriau,isvis jokiu vaistu negeriau,nors turiu ir uvamin,bet galiu pasigirt,kad skaumo beveik nebejauciu,kavapas tik kartais ryte buna,o drumzlumas skaidreja  thumbup.gif
cia kai paskaiciau kiek jus airijoj sukisat pinigu tyrimams,tai baisu darosi,geriau iskart pirkt bilieta ir i lt,pigiau gaunasi g.gif

kad as tai ju nekisu g.gif na nebent skaiciuot vizitus pas GP, bet kai infekcija prasideda, tai man kainos nebesvarbios, tiesiu taikymu is darbo su taxi pas gydytoja savo.. g.gif Antibiotikai irgi nekainuoja milijonu.. g.gif
kai siunte inkstu ultragarsu tirtis - dave siuntima i ligonine, viskas nemokai, tik ilga eile buvo, tai biskeli kitaip susiveikiau ta tyrima.
neseniai dare kraujo tyrima, su siuntimu, be jokios registracijos ryte nuejau ir padare nemokamai viska, pakartotinai pas GP pinigu nereikia moket..
mano GP - airis, pas ji lankaus ir MV be jokiu bedu jau treti metai, istikus bedai. Man jis labai patinka. Sakyciau, pati airiu med sistema yra kitokia, turi privalumu ir trukumu, bet ju ir LT apstu ax.gif

smagu, kad tau gereja! thumbup.gif siaip sitoje berods, temoje yra ir liaudisku priemoniu, bet ne karto dar nebandziau.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglle: 14 liepos 2009 - 15:33
O kur tu ta savo daktara atradai?
Tai as tik naminem priemonem ir pasiekiau to ax.gif Kai tik prasidejo skausmas vaistinej nusipirkau spanguoliu ekstrakto,kazkur nete paskaiciau,kad cesnakas padeda,pradejau valgyt rytais po skiltele uzgertama dviem stiklinem vandens su citrinu sultim,kadangi airijoj meskauogiu nerasta,sveikuoliu parduotuvej nusipirkau dilgeliu arbatos,sako kad irgi tinka,kaip ir viskas. Nors pries kelias dienas baisi sloga buvo atsiradus,tai zoleliu arbatos i darba eina ir jau trys dienos kaitinu kojas vandeni su juros druska,sloga dingo thumbup.gif gal koju kaitinimas ir padeda,ir dar geriu nakvisu alieju,bet gal ir jis kaip nors prisidejo ax.gif O taip viskas kaip iprasta... Dar reiks pabandyt pasedet ant arbatmedzio garu rolleyes.gif O kazin imanoma cia rast toki dalyka kaip garstyciu milteliai?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 14, 14:06)
O kur tu ta savo daktara atradai?
Tai as tik naminem priemonem ir pasiekiau to  ax.gif  Kai tik prasidejo skausmas vaistinej nusipirkau spanguoliu ekstrakto,kazkur nete paskaiciau,kad cesnakas padeda,pradejau valgyt rytais po skiltele uzgertama dviem stiklinem vandens su citrinu sultim,kadangi airijoj meskauogiu nerasta,sveikuoliu parduotuvej nusipirkau dilgeliu arbatos,sako kad irgi tinka,kaip ir viskas. Nors pries kelias dienas baisi sloga buvo atsiradus,tai zoleliu arbatos i darba eina ir jau trys dienos kaitinu kojas vandeni su juros druska,sloga dingo  thumbup.gif  gal koju kaitinimas ir padeda,ir dar geriu nakvisu alieju,bet gal ir jis kaip nors prisidejo  ax.gif  O taip viskas kaip iprasta... Dar reiks pabandyt pasedet ant arbatmedzio garu  rolleyes.gif  O kazin imanoma cia rast toki dalyka kaip garstyciu milteliai?

siaip pagal gyv. vieta, tame rajone turetu buti GP Surgery. bet as savaji radau nuejus i James's Hospital, kadangi salia gyvenom, tai mane ir nukreipe, ir tas kabinetas buvo 3min nuo namu, nors dabar ir persikraustem, reikia paeiti kokiu 10min, bet jis pats man sake, kad galiu ir toliau pas ji vaikscioti..
na tikrai naminiu priemoniu tu emeisi, saunuole mirksiukas.gif del garstyciu milteliu, tai neisivaizduoju g.gif gal paklausk Healthy shop'uose? g.gif
Atsakyti
O jus turit medical card?
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu gretas, nes jau eile metu kaip ir dauguma cia turiu sita velnio nesta ir pamesta liga verysad.gif
Vakar vel uzejo nelemti skausmai verysad.gif geriu jau pora menesiu spanguoliu ekstrakta tai jau maniau nebeprikibs jokios bacilos, bet...paskaiciau kad cia kitos merginos po puse metu, metus tas spanguoles vartoja ir vis tiek suserga...Atrodo saugaus visais imanomais budais: nei juroj, nei ezere nesimaudau, tiek pries tiek ir po lytiniu santykiu abu su vyru apsiprausiam, po visko visada pasisioju, stengiuos niekad nesusalt bet vis tiek is niekur nieko prasideda bedos schmoll.gif ...Blogiausia kad dabar leliuka planuojam, tai negaliu jokiu vaistu gert, nes jei kartais nestuke.gif tai tuomet daugumos vaistu negalima. Seniau visada gydytoja israsydavo leidziama gentomicina, bei kai teko karta 3 savaites ji leistis, prasidejo baisi pienlige doh.gif tai po to karto israsydavo norbactin, bet jis vis tik irgi antibijotikas, tai nesinori jo daznai vartoti. Tai dabar jau kokius metus laiko apsieinu be antibijotiku. Vos pajutus pirmus skausmus geriu daaaauuug skysciu. Vakar isgeriau litra petrazuoliu arbatos, litra Borjomi mineralinio (kazkur skaiciau kad jis sarminis ir sergant slapimo pusles uzdegimu rekomenduoja gerti butent sarmini mineralini vandeni) ir 2,5 litro paprasto vandens, bei ir toliau geriu spanguoliu tabletes(toki skysciu kieki isgeriau per kokias 5 val) Buvo inkstams darbo, bet uztat siandien daug geriau jauciuos, tik sisiojant vis dar truputi skauda, bet kentet galima, tikiuosi greit visai praeis (nes vakar tai kraupiai jauciaus, kaltinau visa pasauli uz ka man tokios bedos doh.gif )
Tik dabar kazkaip susimasciau kad tom liaudiskom priemonem kad as galbut tik simtomus nuslopinu o bakterijos toliau sau darba atlikineja?Bet ar geriau gerti antibijotikus, is po kuriu irgi po menesio ar dvieju vel uzdegimas kartojasi?
Oj kiek prirasiau doh.gif blush2.gif bet dar prisiminiau siokios tokios info, gal kam pravers: Ligoninej kai paseli dare patare prasidedant uzdegimui ir siaip kartais profilaktiskai pagerti furadonino, bet ir kaip daugeliui mane nuo jo siaubingai pykindavo doh.gif Tai sake pirktis latviska furamags. Jo sudetis tokia pati kaip ir furadonino tik prideta kazkokia medziaga kad nepykintu. Beda ta kad ji pirkti Latvijoj reikia. Tai jau kai vaziuoja kokie pazytami pro ta puse, prasau kad nupirktu iskart kelias pakuotes. Kol neplanavom leliuko tai ji pagerdavau greta liaudisku priemoniu ir tikrai padedavo thumbup.gif Pameginkit nusipirkt, ir nebrangus ir siaip gana neblogi vaistukai (svarbiausia nepykina).
O kurias po antibijotiku kurso kamuoja pienlige, tai kol geriat vaistus kasdien pasedekit siltam vandeniuke su nemazai sodos. Man gydytoja patare bent karta dienoj pasedet tokiam vandeny visa ta laika kol geriu antibijotikus, jei iseina tai ir 3 kart per diena tokia procedura pakartot. Man padedavo, jokie brudai ten neprikibdavo thumbup.gif
Tai va tokia mano asmenine patirtis blush2.gif
Atsakyti
As kazkaip isitikinus,kad antibiotikai ir kiti cheminiai vaistai tik nuslopina simptomus,o liaudiskos priemones stiprina organizma ir padeda jam paciam susitvarkyt su problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit,o paselis kada yra daromas? Nes man 2 karta per puse metu buvo pasikartojes uzdegimas,bet gydytojas del paselio nieko nesake unsure.gif
Atsakyti
Sveikos... ir as si malonuma vel turiu.. pirma karta susirgau iki vestuviu likus porai dienu, mat su vyru maudemes ezere, o po jo abiem pasidare nekas. gydytoja nustate slapimo pusles uzdegima, bet neskyre jokiu ypatingu vaistu, tik care lady vitaminus ir arbata meskauogiu. ir lyg ir viskas buvo gerai, bet po triju metu vel atsinaujino... cray.gif
geriu vel tuos vitaminus ir arbata, bet kazkaip negereja, tik dar pradejo skaudeti pilvo apacia ir dar nugara.. speju jei per savaitgali nepraeis teks eiti pas ginekologe, bet jau dabar bijau...
Atsakyti
~Serpentine~ kada paskutini karta darei paseli? zinok butinai padaryk ne tik slapimo bet ir maksties paseli, nes jeigu kur nors ras kokia nors bakterija tai butinai reikes ir vyrui pagert vaistus jeigu ir maksty (nes man perejo dar imaksti ir as uzkreciau vyra, bet jisai jokiu simptomu neturejo), o kai israso antibus tai mane net krecia, nezinodami gerai priezasties is karto geriausias ju vaistas, o apie mus net nepagalvoja, kiek as isgeriau per ta laika kol gydziausi doh.gif del furodonino galiu pasakyti viena geriau jo negert, nes is tikruju pykina o geriau uvamin retard jisai zymiai geresnis, bet paskutiniu metu jisai man nepadedavo, bet siaip is pradziu buvo thumbup.gif na beabejo daug skyscio, petrazoles arbata ir ne care lady, o lacto lady ten dar yra rekalingos bakterijos kurios pagerina mikroflora slapimo pusles kai yra uzdegimas.
Irgi su visais uzdegimais (mano uzdegimai buvo kartu su bakterija kurios nekaip negalejau atsikratit, nepadedavo jokie vaistai ir antibai) teko planuoti, nes kaip metai praejo o vis negerejo o mes jau norejome vaikelio ir irgi blogai pasidaro ir nezinai ka daryt gert ar pakentet gal nestuke.gif dar labiau kankinausi, nes zinojau, kad nestuke.gif su petrazolem reikia but atsargiai.
na ir beabejo kai geri antibus profilaktiskai butinai reikia gert vaistus arba zvakutes nuo grybelio, nes dazniausiai kas nors prisikabina.
As aciu dievui po truputi pradedu pamirst apie sita liga, bet baime dar liko, labai tikiuos man viskas praejo, nes jau ilga laika viskas gerai o taip pasikartodavo kiekviena men. arba kas antra ir jau su tokiais priepoliais.
Mergaites laikikites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 16 liepos 2009 - 09:38
sveikos , as ir turiu sita problema.Priedo pas mane kartu ir inkstu uzdegimas letinis eina ir nepakankamumas verysad.gif
Del uvamino man jis nulis sveiku, geri ar negeri bakterija kabinasi. O furadoninas kitas reikalas, profilaktiskai kas vakara po viena., o kad nepykintu reikia uzsigerti pienu mirksiukas.gif

Nuo visu arbatu man jau negera darosi doh.gif Spanguoliu sultys jau irgi fui pasidare. Nes vistiek niekas nepadeda. Po cezario buvo taip nusilepes organizmas, kad isvis uzdegimas po uzdegimo aisku kartu su inkstu uzdegimu, maniau man amen bus. Tiesa dar sake visokie kateteriai tai pirmas kelias visokiom infekcijom. Geriu dabar viska kas stiprina imuniteta, kad pagaliau issikapstyciau is situ bedu verysad.gif
Kaip kazkuri cia ir rase, anskciau noredavau kuo cia pasipuos, ka nusipirkt, o dabar vienintelis noras nesirgt rolleyes.gif

Tiesa as abu vaikelius isnesiojau su pasikartojanciai umiais inkstu uzdegimais, bakterija kaip turejau taip turiu, antibiotikai nestu metu buvo vienintelis vaistas, kas dar panaikindavo bakterija nors kuriam laikui.
Bet matyt dievulis yra, nes leido man tureti tokius du nuostabius vaikucius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 16 liepos 2009 - 10:31
QUOTE(wilike @ 2009 07 16, 12:29)

o kokia pas tave bakterija?
Atsakyti