Laba diena visoms

Jungiuosi ir as i jusu gretas, nes jau eile metu kaip ir dauguma cia turiu sita velnio nesta ir pamesta liga
Vakar vel uzejo nelemti skausmai

geriu jau pora menesiu spanguoliu ekstrakta tai jau maniau nebeprikibs jokios bacilos, bet...paskaiciau kad cia kitos merginos po puse metu, metus tas spanguoles vartoja ir vis tiek suserga...Atrodo saugaus visais imanomais budais: nei juroj, nei ezere nesimaudau, tiek pries tiek ir po lytiniu santykiu abu su vyru apsiprausiam, po visko visada pasisioju, stengiuos niekad nesusalt bet vis tiek is niekur nieko prasideda bedos

...Blogiausia kad dabar leliuka planuojam, tai negaliu jokiu vaistu gert, nes jei kartais

tai tuomet daugumos vaistu negalima. Seniau visada gydytoja israsydavo leidziama gentomicina, bei kai teko karta 3 savaites ji leistis, prasidejo baisi pienlige

tai po to karto israsydavo norbactin, bet jis vis tik irgi antibijotikas, tai nesinori jo daznai vartoti. Tai dabar jau kokius metus laiko apsieinu be antibijotiku. Vos pajutus pirmus skausmus geriu daaaauuug skysciu. Vakar isgeriau litra petrazuoliu arbatos, litra Borjomi mineralinio (kazkur skaiciau kad jis sarminis ir sergant slapimo pusles uzdegimu rekomenduoja gerti butent sarmini mineralini vandeni) ir 2,5 litro paprasto vandens, bei ir toliau geriu spanguoliu tabletes(toki skysciu kieki isgeriau per kokias 5 val) Buvo inkstams darbo, bet uztat siandien daug geriau jauciuos, tik sisiojant vis dar truputi skauda, bet kentet galima, tikiuosi greit visai praeis (nes vakar tai kraupiai jauciaus, kaltinau visa pasauli uz ka man tokios bedos

)
Tik dabar kazkaip susimasciau kad tom liaudiskom priemonem kad as galbut tik simtomus nuslopinu o bakterijos toliau sau darba atlikineja?Bet ar geriau gerti antibijotikus, is po kuriu irgi po menesio ar dvieju vel uzdegimas kartojasi?
Oj kiek prirasiau

bet dar prisiminiau siokios tokios info, gal kam pravers: Ligoninej kai paseli dare patare prasidedant uzdegimui ir siaip kartais profilaktiskai pagerti furadonino, bet ir kaip daugeliui mane nuo jo siaubingai pykindavo

Tai sake pirktis latviska furamags. Jo sudetis tokia pati kaip ir furadonino tik prideta kazkokia medziaga kad nepykintu. Beda ta kad ji pirkti Latvijoj reikia. Tai jau kai vaziuoja kokie pazytami pro ta puse, prasau kad nupirktu iskart kelias pakuotes. Kol neplanavom leliuko tai ji pagerdavau greta liaudisku priemoniu ir tikrai padedavo

Pameginkit nusipirkt, ir nebrangus ir siaip gana neblogi vaistukai (svarbiausia nepykina).
O kurias po antibijotiku kurso kamuoja pienlige, tai kol geriat vaistus kasdien pasedekit siltam vandeniuke su nemazai sodos. Man gydytoja patare bent karta dienoj pasedet tokiam vandeny visa ta laika kol geriu antibijotikus, jei iseina tai ir 3 kart per diena tokia procedura pakartot. Man padedavo, jokie brudai ten neprikibdavo
Tai va tokia mano asmenine patirtis