Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Escherichia coli
Atsakyti
akilezna, aciu uz patarimus 4u.gif Paseli dare jau seniai, pries kelis metus, nieko tada neisaugino, nors ir uzdegimai pastoviai kartojasi...O pas ginekologe paskutiniu metu daznai lankiaus, nes cista turejau, tai paskutinio apsilankymo metu sakiau kokios bedos mane kamuoja, sake kad is ginekologines puses pas mane viskas tvarkoj thumbup.gif (bent tiek). Ejau privaciai, tai manau kad atydziai mane stebejo g.gif O jeigu turi kazkokia tai bakterija tai darant paseli ne uzdegimo metu vis tiek jis parodytu kad turi kazkoki tai bruda?
Siandien vel pradejo vakare stipriau skaudet, uztat ir sedziu nakti prie kompo blush2.gif O tai jei kartais buciau nestuke.gif tai petrazoliu arbatos negalima? o kuo ja pakeist tada, kokia galima?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 07 16, 13:09)
Escherichia coli

turejau irgi sita bakterija 2.5 metu, bet pagaliau atsikraciau, bet patikek per ka tik nereikejo pereit doh.gif turesiu daugiau laiko parasysiu kaip man pavyko atsikratyt, dabar eisiu greit megucio.
~Serpentine~ o del to ka gert tai zinok kai sirgau ir planavau toks pats klausymas buvo g.gif dabar gal tiesiog bandyk daugiau skyscio gert ir spanguoles. gal kuri ka nors parasys...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 07 17, 01:59)

Siandien vel pradejo vakare stipriau skaudet, uztat ir sedziu nakti prie kompo blush2.gif O tai jei kartais buciau  nestuke.gif  tai petrazoliu arbatos negalima? o kuo ja pakeist tada, kokia galima?

As gerdavau spanguoles, takazoles, aisku daugiau skysciu. Uzdegimu nepavyko isvengti, bet gal vistiek geriua nei nieko nebuciau dariusi.

akilezna labai lauksiu tavo pasakojimo kaip tau pavyko atsikratyti 4u.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti, ar kam nors yra taip, kad po lytiniu santykiu prasideda pusles uzdegimas??? Kaip to isvengti, ka daryti, nes gydytojai nepadeda, vienintelis patarimas - JOKIO SEKSO!!!! mane tai tiesiog varo is proto, jauciuosi nenormali, negaliu tureti pilnaverciu santykiu... cray.gif
Atsakyti
ir as daznai jauciuosi nenormali, tikrai varo i nevilti...Patikek, ne tu viena tokia verysad.gif Pagrindiniai patarimai tai abiem su vyru tiek pries tiek po lytiniu santykiu apsiprausti, po visko tau butina pasisioti...paskaityk pora psl atgal sioj temoj...Nors man realiai tai ir tie apsiprausimai nepadeda verysad.gif
Merginos, niekaip nepraeina man tas brudas...Kaip tik vakaras taip ir meldziuosi visiems svenciausiems cray.gif Jau tikrai deprisija apeme...Siandien jau ir temperatura sukilo ir inkstus skaudet pradejo, gal nuo didelio skyciu vartojimo o gal uzdegimas lipa aukstyn verysad.gif Antibijotikus del minetu priezasciu bijau gert, nebeismanau ka daryt nes skauda tai zveriskai cray.gif
Atsakyti
as cia gal ne i tema ir bus nat manes pykstanciu uz tokius zodzius, bet pasakysiu apie slapimo pusles uzdegima is savo patirties ax.gif
buvo susirgau pusles uzdegimu, apsigydziau, jau atrodo praejo ir vel prasidejo doh.gif na as vel i vaistukus, vel atrodo jau kaip ir neblogai, bet pasimylejau ir vel uzpuole doh.gif ir taip man banguodavo ir viena diena tarp tu bangavimu isvelgiau rysi: kai tik supykstu ant vyro, taip ir pusles uzdegimas paumeja blink.gif pradejau save sekti ir tikrai-kaip tik koki akmenuka turiu, taip pusles uzdegimas atsinaujina blink.gif tada nusprendziau, kad reikia neimti i galva, ka ten vyras peza ir kaip mane suerzina (zinoma jis netycia, bet man i sirdi ikrenta ir nesiojuosi). ir nepatikesite, bet po to mane nustojo varginti pusles uzdegimas bigsmile.gif pasakiau mamai apie tai, o ji buvo nusipirkusi knyga "pamilk savo liga", jei neklistu ir paziurejo, ka reiskia si liga ir nepatikesite, bet rado butent toki aprasyma"pyktis ant priesingos lyties atstovo, vyro" blink.gif
tai gal ir jus rasite desningumu savo sioje bedoje? ax.gif
Linkiu visom pasveikti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 07 18, 14:24)
viena diena tarp tu bangavimu isvelgiau rysi: kai tik supykstu ant vyro, taip ir pusles uzdegimas paumeja  blink.gif pradejau save sekti ir tikrai-kaip tik koki akmenuka turiu, taip pusles uzdegimas atsinaujina  blink.gif  tada nusprendziau, kad reikia neimti i galva, ka ten vyras peza ir kaip mane suerzina (zinoma jis netycia, bet man i sirdi ikrenta ir nesiojuosi). ir nepatikesite, bet po to mane nustojo varginti pusles uzdegimas  bigsmile.gif

sveika, kazkuri mergaite jau buvo minejusi, kad priezastis tos ligos- nervinio pagrindo, as ir su SB svarsteme tokia minti, bandziau atgaminti, kada prasideda, bet kad jokio streso paskutiniais metasi neturiu, su SB nesipykstame, darbe viskas ok.. g.gif ir prasideda atrodo is niekur, pvz darbe sedint pajauciu apie pietus, kad viskas, mane daznai dar saltis pradeda kresti unsure.gif bet pastebejau, kad uzpuola mane rudeni, ziema ir pavasari, gal sakau nuo sezonu priklauso, ypac dregmes, nes ne LT gyvenu, o ir bedos prasidejo isvykus is LT g.gif

bet kokiu atveju, taip pat linkiu visoms atsikratyti tos bacilos 4u.gif
Atsakyti
na mane pvz uzkriete bakterija ligoninej, as ant nieko nepykau. bet kitais atvejais gal taip ir buna, siaip kaip sakoma visos ligos del nervu.
Atsakyti
cia truputi ne i tema 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 18, 21:56)
na mane pvz uzkriete bakterija ligoninej, as ant nieko nepykau. bet kitais atvejais gal taip ir buna, siaip kaip sakoma visos ligos del nervu.

blink.gif labai uzjauciu 4u.gif tose ligoninese tai ne visi pasveiksta, bet dar ir suserga naujai verysad.gif
laikykis friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyglle @ 2009 07 18, 21:43)
sveika, kazkuri mergaite jau buvo minejusi, kad priezastis tos ligos- nervinio pagrindo, as ir su SB svarsteme tokia minti, bandziau atgaminti, kada prasideda, bet kad jokio streso paskutiniais metasi neturiu, su SB nesipykstame, darbe viskas ok..  g.gif ir prasideda atrodo is niekur, pvz darbe sedint pajauciu apie pietus, kad viskas, mane daznai dar saltis pradeda kresti  unsure.gif bet pastebejau, kad uzpuola mane rudeni, ziema ir pavasari, gal sakau nuo sezonu priklauso, ypac dregmes, nes ne LT gyvenu, o ir bedos prasidejo isvykus is LT  g.gif

bet kokiu atveju, taip pat linkiu visoms atsikratyti tos bacilos  4u.gif

zinoma buna visokiu atveju, tau tikriausiai nuo dregmes. organizmas jautresnis dregmei ir vsio unsure.gif
sveik, maziuke 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jei jums yra problemu su puslemis,tai didziausias vaistas yra brukniu arbatos ir spanguoliu ekstraktass smile.gif
Tikrai veikia,pabandykit 4u.gif
Atsakyti