Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 08 24, 11:11)
as uzsisaldau ir po to is saldytu taisausi arbatas ax.gif

o as dziovinau ax.gif Bet reiks ir uzsisaldyt tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
o sakykit, gali but toks atvejis, jei moteris serga slapimo pusles uzdegimu kad vyras nuo jos uzsikrestu kokiu tai budu?
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2009 08 27, 15:50)
o sakykit, gali but toks atvejis, jei moteris serga slapimo pusles uzdegimu kad vyras nuo jos uzsikrestu kokiu tai budu?

manau kad gali lytiniu santykiu metu g.gif vyrui gali uzdegimas ir neprasideti, bet tykiai tunoti bakterijos ir pvz tau pasveikus, vyras atgal tau ta bakterija gali perduot ir taip vel uzdegima sukelti ax.gif
Atsakyti
Galėčiau duoti šioki tokį patarimą toms, kurioms su pūsle bėdos prasideda pašalus kojas. Pati mėginu gelbėtis taip: mano kojos šąla visuomet (tokia jau kraujotaka), o po lauko tai visai ledukai būna... Tada pirma pagalba - šiltas dušas kojoms ir... šildantys tepalai. Pati naudoju tokį rusišką, su pipiru. Stengiuosi dabar ryte pasitepti ir šiltas vilnones kojines užsimaunu, esant reikalui darau šią "procedūrą" ir dažniau. Gaila, kad su spanguolėmis negaliu "draugauti", net ir su papildais sunku, nes skranduką turiu jautrų... Dabar bandau Urosafe bent penketą dienelių pagerti, nes jaučiu, kad pūslė vėl "susilpnėjus", vėl dėl šaltų kojų... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 29 rugpjūčio 2009 - 16:42
sveikutės, noriu ir aš pasiguost. Šiandien padarė šlapimo tyrimą tai rado visokio bieso: liaukocitų, baltymų, kraujo..
Prasidėjo viskas nuo to, kad pasidarė silpna ir pakilo temperatūra 38. nuėjau pas šeimos daktarą, padarė extra tyrimus. Viskas gerai tik šlapime užkliuvo ketonai (5). Išrašė amosiciklavo gėriau septynias dienas. troškino beprotiškai. Mano daktaras išėjo atostogų, tai teko nueiti pas kitą gydytoją, nes temperatūra nekrito. Ta paklausinėjo, prisiminiau, kad erkė buvo prisikabinus, bet senokai..pasvarsė truputį ir nusiuntė į ligoninę-infekcinį skyrių. Ten pagulėjau 6d. leido kažkokius antibijotikus iš c raidės-suviduriavau tai pkeitė į biseptolį. gydytojai paspaudus pilvą jaučiau dieglius dešiniajame šone. nusiuntė persišviest ultragarsu ir pas ginekologą. ultragarsu švietė 2 kartus. pirmą kartą buvo viskas normoj..po poros dienų dešiniam inkste geldelės paplatėjimas (man paaiškino, kad tai smulkmena). toliau ejau pas ginekologą: ten nustatė, kad kairėj kiaušidėj folikulas 1,5cm ir jei triks ciklas ateit po mėnesio. nutraukė vaistus, padarė tyrimus ir namo išleido. Vargino silpnumas. Pas šeimos gydytoją ėjau nedarbingumo testi. einant namo užėjo skausmas kažkoks nesuprantamas..lyg kas už pūslės ar gimdos laikytų.nuėjau į wc-pasiusiojau krauju su krešuliukais. Aš visa panikoj paskambinu daktarei, o ji sako ateikt ryt iš ryto ir atsineškit šlapimo, pasidarysim tyrimą. aš pasiusiojau ir vakare ir ryte (draug patarė, neva ryte gali jau visai kitaip būt).Praleidau bemiegę naktį tolete ir prisigalvojau visokių marazmų (internetas visagalis:-( ) tyrė rytinį šlapimą. Parašė vaistų ciprinol 500, nuo kurių man vidurius paleido, bet kraujo nėra (tfu tfu tfu) ir liepė ateiti penktadienį, neva jei negerės tai darys pasėlį. Ties esu sirgus pūslės uždegimu vaikystėj, bet tada buvo viskas kitaip- skaudėdavo pradedant sysiot, o dabar kai baigiu, o gal įpusėju nežinau, nes labai skauda ir daugiau neišeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvitriaake: 01 rugsėjo 2009 - 11:20
mane šita problema kamuoja nuo vaikystės, bet taip ir niekaip ir neišsigydau iki galo. Per metus sergu iki 8 kartų. Dabar vėl minu kelius pas gydytojus įtaria nebepūslės uždegimą o šlapimtakių. Reiks eiti pas urologą tyrimų darytis, bijau labai. Gal jūs žinote urologą ne vyrą o moteriškę.
Atsakyti
Nesu mama, man tik 16 metų. Dėl ši problema mane dažnai kamavo vaikystėje.
Jau maždaug nuo kokių 5 metukų, labai dažnai skaudėjo, mama liepdavo gert medetkų arbatą, bet negėriau, kitaip praeidavo, karšta vonia mano vaistas buvo, praėjo keleri metukai ir vėl skauda, mama sako, jog jei aš neisigydysiu negersiu arbatos medetkų pastoviai galiu neišnešioti ateityje vaiko, silpna pūslė. Dabar va ji išvažiavus , atsinaujino man, vėl skauda tai nusipirkau UROSEPT, bet nė velnio jie man nepadeda, labai peršti, ir kai nusišlapinu skauda be galo. Dabar va petražolių arbatos pasidariau ir mirkau kojas šiltam vandeny su druska, padeda, ačiū dievui, nors manau, kad vėl ryte ar dieną prasidės skausmai. Mano kraujotaka taip pat ne iš geriausių, visada beveik šalta kojoms, jautriausia kūno vieta. Norėjau padėkoti už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrius93 @ 2009 09 06, 06:31)
Nesu mama, man tik 16 metų. Dėl ši problema mane dažnai kamavo vaikystėje.
Jau maždaug nuo kokių 5 metukų, labai dažnai skaudėjo, mama liepdavo gert medetkų arbatą, bet negėriau, kitaip praeidavo, karšta vonia mano vaistas buvo, praėjo keleri metukai ir vėl skauda, mama sako, jog jei aš neisigydysiu negersiu arbatos medetkų pastoviai galiu neišnešioti ateityje vaiko, silpna pūslė. Dabar va ji išvažiavus , atsinaujino man, vėl skauda tai nusipirkau UROSEPT, bet nė velnio jie man nepadeda, labai peršti, ir kai nusišlapinu skauda be galo. Dabar va petražolių arbatos pasidariau ir mirkau kojas šiltam vandeny su druska, padeda, ačiū dievui, nors manau, kad vėl ryte ar dieną prasidės skausmai. Mano kraujotaka taip pat ne iš geriausių, visada beveik šalta kojoms, jautriausia kūno vieta.  Norėjau padėkoti už patarimus smile.gif

gal geriau pasirodyk gydytojai g.gif ne visada pavyksta liaudiskom priemonem issigydyti doh.gif va as taip gydziausi kol inkstu uzdegima issivariau verysad.gif
Atsakyti
Man labai padejo tokia valgomoji pasta FITOLIZIN,sudetis vien zoliniu pagrindu.
Atsakyti
Man vaistinej pasiule gerti DRIPTANE jis stiprina slapimo pusles raumenis,as geriu jau 4diena ir zinokit maziau varo i tuoleta sisioti.Jis 35lt kainuoja,reikia gert po 1*2kart.Tik labai burna nuo jo dziusta,bet cia manau laikinai taip. Sis vaistas net gali buti kompensuojamas,bet jau cia urologas turi spresti ar ji kompensuot ar ne. Sako reikia gerti apie puse metu.Kaip vaistinej sake po keliu tableciu jau zmones jauciasi geriau. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Na,mane si bedele kamuoja jau senokai,o prasidejo nuo kokiu 14m., man taip pat sala kojos doh.gif ,o apie jura ir ,kad galeciau nusimaudyti joje net minciu neturiu verysad.gif ...aisku siuo metu jau geriau,kai pagimdziau vaikeli,bet pasikartoja i metus kokius 5 kartus doh.gif
O vaistu irgi jau visokiu isbandziusi ir spanguoles ir antibijotikus,ir t.t.,bet gal tiesiog reiktu i si reikala ziureti rimciau unsure.gif
Atsakyti
O ar nera susidurusiu su letine slapimo taku infekcija ? unsure.gif Ar cia jau kita liga g.gif ?
Atsakyti