Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Man tai viskas praejo,isliko tik stiprus slapimo kvapas,kuris kartais pasirodo g.gif
Atsakyti
nezinau, ar jau sneketa cia apie cistoskopija, kazkada skaiciau tema ir neradau.
gal kam nors dare? nezinot ar galima prasyt su pilna narkoze, nes tik su vietine as neiskesiu.
Atsakyti
QUOTE(>>sabina<< @ 2009 09 12, 15:28)
nezinau, ar jau sneketa cia apie cistoskopija, kazkada skaiciau tema ir neradau.
gal kam nors dare? nezinot ar galima prasyt su pilna narkoze, nes tik su vietine as neiskesiu.

sveika,
man pernai kovo menesi dare cistoskopija antakalnio klinikose. drauge ten dirba, tai paprase pas urologa kad apziuretu, man narkozes nesiule, bet iskentejau. skaudejo, kojos drebejo, bet gal ir delto, kad bijojau, kad ko nosr baisaus nerastu, nes uzdegimai kartojosi vienas po kito, nors ir antibu kursus sugerdavau ir su krauju pastoviai, tokais kresuliais, bet viskas gerai sake. nemaloni procedura labai, bet jeigu reiktu kartoti iskenteciau.
Atsakyti
o kai buna uzdegimas nebuna jum virs gimdos tokio didelio guzo? zodziu man jis subliusko ir izbego kraujas ir kazkoks skystis/nesuprantu kas man yra verysad.gif o vakar temperatura tai 38 buvoo.nugara skaudejo pykino.
Atsakyti
QUOTE(lorrna @ 2009 09 12, 18:51)
o kai buna uzdegimas nebuna jum virs gimdos tokio didelio guzo? zodziu man jis subliusko ir izbego kraujas ir kazkoks skystis/nesuprantu kas man yra verysad.gif o vakar temperatura tai 38 buvoo.nugara skaudejo pykino.

Nesupratau?tai guzas virsuj labiau buvo?
manau jums laikas pas gydytoja apsilankyti,na,nesuprantu,kaip imanoma esant tokiems simptomams sedeti namie ir laukti,kol praeis..arba kol pabloges ir nedelsiant reikes kreiptis i medikus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 09 12, 13:34)
sveika,
man pernai kovo menesi dare cistoskopija antakalnio klinikose. drauge ten dirba, tai paprase pas urologa kad apziuretu, man narkozes nesiule, bet iskentejau. skaudejo, kojos drebejo, bet gal ir delto, kad bijojau, kad ko nosr baisaus nerastu, nes uzdegimai kartojosi vienas po kito, nors ir antibu kursus sugerdavau ir su krauju pastoviai, tokais kresuliais, bet viskas gerai sake.  nemaloni procedura labai, bet jeigu reiktu kartoti iskenteciau.

tai tau visiskai be jokios nejautros dare? man siulo su vietine, bet man ta vietine doh.gif as jau kai matau svirksta kraujo tyrimui tai kojas pakerta, o cia cistoskopas. vienu zodziu as tikrai zinau kad neteksiu samones, jau cia ne karta patikrinta. bandysiu pirmadieni su gydytoju sneket, gal iskovosiu pilna narkoze =)
Atsakyti
QUOTE(>>sabina<< @ 2009 09 13, 00:39)
tai tau visiskai be jokios nejautros dare? man siulo su vietine, bet man ta vietine  doh.gif  as jau kai matau svirksta kraujo tyrimui tai kojas pakerta, o cia cistoskopas. vienu zodziu as tikrai zinau kad neteksiu samones, jau cia ne karta patikrinta. bandysiu pirmadieni su gydytoju sneket, gal iskovosiu pilna narkoze =)

visiskai be jokios naujautros dare. nemalonu labai buvo, skaudejo, bet iskentejau, nes baimes akys, kad ko nerastu blogo, buvo didesnes uz skausmo doh.gif
pati procedura panasi, kaip pas ginekologa, tik kad slapimo pusle apziurienja, su tokiu kaike maciau ilgu strypu ir ten gal kokia lempute ant galo uzdeta ar kas ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 09 13, 09:11)
visiskai be jokios naujautros dare. nemalonu labai buvo, skaudejo, bet iskentejau, nes baimes akys, kad ko nerastu blogo, buvo didesnes uz skausmo doh.gif
pati procedura panasi, kaip pas ginekologa, tik kad slapimo pusle apziurienja, su tokiu kaike maciau ilgu strypu ir ten gal kokia lempute ant galo uzdeta ar kas ten g.gif

o kiek ji trunka mazdaug? gal jei neilgai tai irgi iskenteciau
nes man nieko neranda, visiskai jokie antibiotikai nepadeda, vartojau driptane, cia kiek pamenu nuo slapimo nelaikimo, tai irgi jokio rezultato doh.gif jau metus laiko kankinuos ir nieko. netgi apie ta cistoskpija gydytojas pasake kad nera 100 proc. tikimybes kad kazka parodys, tai va del to ir bijau, kad pasirysiu tokiai procedurai, o veliau pasakys: zinokit, ne, jums labiau pas ginegokolga butu reikeje unsure.gif
Atsakyti
Gal galit papaskoti,kas ta citoskopija ir kokiu atveju daro?ar jei daznai kartojasi uzdegimas?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 13, 14:05)
Gal galit papaskoti,kas ta citoskopija ir kokiu atveju daro?ar jei daznai kartojasi uzdegimas?

tai slapimo pusles apziura su cistoskopu, per slaple, slapimo takus, vienu zodziu nemaloni ziauriai.
man dabar ja nori daryt nes nezino kas man yra ir jokie vaistai nepadeda. bet nezinau ka ta cistoskopija gali pakeist, nes visi kraujo ir slapimo tyrimai parode kad ner pas mane nei vezio, nei dar kokiu rimtesniu lygu. as turiu kazkoki nepagydoma nora mizti =)
Atsakyti
QUOTE(>>sabina<< @ 2009 09 13, 17:20)
tai slapimo pusles apziura su cistoskopu, per slaple, slapimo takus, vienu zodziu nemaloni ziauriai.
man dabar ja nori daryt nes nezino kas man yra ir jokie vaistai nepadeda. bet nezinau ka ta cistoskopija gali pakeist, nes visi kraujo ir slapimo tyrimai parode kad ner pas mane nei vezio, nei dar kokiu rimtesniu lygu. as turiu kazkoki nepagydoma nora mizti =)

g.gif o ar darete visus tyrimus del mikroplazmu,chlamidiju ,tbc ir visu kitu-ju yra begale doh.gif ,patys pagrindiniai-atrodo 6,bet is viso-apie 16-20 atmainu-tu mikrobakteriju-kurios tai sukelia.man,pvz-dare visus pagrindinius(privaciai,biocheminiu tyrimu labaratorijoj)nerado nieko,o kaip kartojasi-tai ir kartojasi...o butent-po lyt.sant.su vyru...tyre ir ji -rado prostatoj kazka.israse vaistu,bet neissigyde man atrodo-jis iki galo,nors tai neigia...
o siaip-tai letine liga-vienintelis budas-pastoviai gerti spanguoliu ekstrakto tabletes,stiprinti imuniteta visais imanomais budais,gerti arbatas-meskauogiu(fui-bjaurus skonis!!!-bet veiksminga) arba kitas,del slapimo pusles.bet tai reikia daryti pastoviai.
jokiu ligu gali ir nerasti,tai-silpna vieta jusu organizme,ir del imuniteto silpnumo,kaip letine liga-pastoviai atsinaujina...o,kaip zinome-letines ligos nepagydomos....
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2009 09 13, 16:01)
g.gif o ar darete visus tyrimus del mikroplazmu,chlamidiju ,tbc ir visu kitu-ju yra begale doh.gif ,patys pagrindiniai-atrodo 6,bet is viso-apie 16-20 atmainu-tu mikrobakteriju-kurios tai sukelia.man,pvz-dare visus pagrindinius(privaciai,biocheminiu tyrimu labaratorijoj)nerado nieko,o kaip kartojasi-tai ir kartojasi...o butent-po lyt.sant.su vyru...tyre ir ji -rado prostatoj kazka.israse vaistu,bet neissigyde man atrodo-jis iki galo,nors tai neigia...
o siaip-tai letine liga-vienintelis budas-pastoviai gerti spanguoliu ekstrakto tabletes,stiprinti imuniteta visais imanomais budais,gerti arbatas-meskauogiu(fui-bjaurus skonis!!!-bet veiksminga) arba kitas,del slapimo pusles.bet tai reikia daryti pastoviai.
jokiu ligu gali ir nerasti,tai-silpna vieta jusu organizme,ir del imuniteto silpnumo,kaip letine liga-pastoviai atsinaujina...o,kaip zinome-letines ligos nepagydomos....

tyre chlamidijom ir visom kitom, nieko nerado, dabar tyrimus darys mano vyras, nes man taip pat simptomai paumeja po lyt. santykiu. o vyrui nieko, as jau virs metu sergu, o jam absoliuciai jokiu simptomu.
del silpnos vietos tai jus teisi visiskai, visada su pusle turejau kazkokiu bedu, bet viskas paumejo persikrauscius i Norvegija. lietus, salciai, vejai doh.gif kaip atvaziavau, taip ir pradejau sirgt.
geriau visas tas arbatas, spanguoliu ekstrakta ganetinai ilga laika, bet jauciu reikes mesti darba ir ilsetis, nes tik tada savijauta pagereja. o kai bunu pervargus, susalus tai jau atrodo nuo tuliko nenulipsiu doh.gif
Atsakyti