QUOTE(Jerubė @ 2009 09 20, 14:19)
Na pirmiausia pas seimos gydytoja. Jis nukreips kur reikia.
QUOTE(Sima_kaj @ 2009 09 20, 14:28)
Labutis mergaites. Esu as taip pat keleta kartu toki malonuma turejus. Skausmas neapsakomas, pila karstis ir slapimas nusidazo krauju. Nezinau ar kuriai gali mano patarimas padeti, bet pati greiciausia priemone- meskauogiu arbata. Tinka ir nescioms. Bjauraus skonio, bet veikia stebuklingai
Padeda tik tada jeigu tai vienetiniai atvejai

O man tos visos arbatos isvis nebepadeda

Vienodai galiu litrais gert, efekto isvis jokio.
Na ir ka penkatdieni vel prasidejo, bet tik todel kad furadininas man pasirodo jau su receptais, ir kelias savaites negeriau jo, tik urosepta. Sis man ir vienodai

(zolinaiia man isvis nepadeda) penkatdieni buvo suplanuota kelione prie juros, o as vos nusedziu masinoj, nes daznas noras slapintis perejo i instu uzdegima., Jau is simptomu zinau

Aplekiau visas beveik visas vaistines, visi tik ir burba dabar tik su recepetu, tipo varyk pas seimos gydytoja israsys. Bet aciu dievui, viena vastininke pardave. (uvamin beje ir jau su receptu

) Tai va paemiau dienos dviguba doze, isgeriau gal kokis 2.5 l, ir vakare jau buvo geriau, t.y. vietoj 3 tableciu per para 6 (padauygint nebijau, nes vietoj iprastines natibiotiku dozes 250 mg/5ml, man skiria 1.5 gramo

) Ir ka pirma karta jauciu pagerejo be antibiotiku, o gal cia buvo nusiteikimas, ir didelis noras

Dabar aisku teks varyt pas gydytoja, kad paimtu tyrimus ir paziuretu ir aisku dar israsytu vaistu.