Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Maserati @ 2009 09 13, 00:07)
Nesupratau?tai guzas virsuj labiau buvo?
manau jums laikas pas gydytoja apsilankyti,na,nesuprantu,kaip imanoma esant tokiems simptomams sedeti namie ir laukti,kol praeis..arba kol pabloges ir nedelsiant reikes kreiptis i medikus schmoll.gif

tai kad labai bijau, nesu dar buvus pas ginekologa. verysad.gif jis atsirado taro slaples(kur atlliekam gamtini reikala ar kaip ten vadinas)ir tarp gimdos tame tarpe.
Atsakyti
QUOTE(>>sabina<< @ 2009 09 13, 13:42)
o kiek ji trunka mazdaug? gal jei neilgai tai irgi iskenteciau
nes man nieko neranda, visiskai jokie antibiotikai nepadeda, vartojau driptane, cia kiek pamenu nuo slapimo nelaikimo, tai irgi jokio rezultato  doh.gif jau metus laiko kankinuos ir nieko. netgi apie ta cistoskpija gydytojas pasake kad nera 100 proc. tikimybes kad kazka parodys, tai va del to ir bijau, kad pasirysiu tokiai procedurai, o veliau pasakys: zinokit, ne, jums labiau pas ginegokolga butu reikeje  unsure.gif

dabar taip tiksliai neatsimenu bet mazdaug iki 5 minuciu, bet kai skauda ir baisu, tai rodos visa amzinybe, bet as manau, kad iskentesi. nesinuodyk tom narkozem bereikalingai, nes manau ir taip vaistu prigerus jau nemazai esi nuo tu uzdegimu.
as irgi dabar su baisumu jau laukiu saltojo sezono, nes per ji man ir prasideda visokiu zarazu puolimai. saugosiuosi kiek imanoma, kad tik aplenktu tie uzdegimai mane. nes as irgi jeigu tik pradedu daugiau siusioti, tuoj jau itariu kazka negero. bet dabar pradejau vartoti daug skysciu, tai galvoju, jeigu ir yra kokiu bacilu as jas issiusioju gal, daznai eidama. profilaktiskai reiketu dar kazka gerti, bet kai praeina viskas tada ir uzsimirstu, kad reikia kokiu petrazoliu pavartoti.jos man labai gerai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 09 14, 09:38)
dabar taip tiksliai neatsimenu bet mazdaug iki 5 minuciu, bet kai skauda ir baisu, tai rodos visa amzinybe, bet as manau, kad iskentesi. nesinuodyk tom narkozem bereikalingai, nes manau ir taip vaistu prigerus jau nemazai esi nuo tu uzdegimu.
as irgi dabar su baisumu jau laukiu saltojo sezono, nes per ji man ir prasideda visokiu zarazu puolimai. saugosiuosi kiek imanoma, kad tik aplenktu tie uzdegimai mane. nes as irgi jeigu tik pradedu daugiau siusioti, tuoj jau itariu kazka negero. bet dabar pradejau vartoti daug skysciu, tai galvoju, jeigu ir yra kokiu bacilu as jas issiusioju gal, daznai eidama. profilaktiskai reiketu dar kazka gerti, bet kai praeina viskas tada ir uzsimirstu, kad reikia kokiu petrazoliu pavartoti.jos man labai gerai padeda thumbup.gif

vaistu prigerus tai kas be ko, gal jau venom ir ne kraujas teka biggrin.gif
beje man kai dare ulragarsa, tai aptiko kiausides cista. mano gydytojas tada sventai tikejo kad ji man spaudzia slapimo pusle ir cia del to as i tulika begioju. as kai Lietuvoj buvau tai nespejau pasikonsultuot su ginekologu, nes man ta teorija apie "cista spaudziancia, slapimo pusle" tai kazkaip idomiai skamba g.gif niekada nebuvau girdejus kad tai gali but viena is priezasciu.
bet va man ta cista ispjove, o rezultato neber doh.gif
Atsakyti
prasidėjo ir man šis "džiaugsmas" verysad.gif niekad nesirgau, prasidėjo vasaros pradžioje ir jau spėjo pasikartot. tai dabar ruošiuosi eiti pas gydytoją. nelabai pas juos lankaus, tai galit merginos patart - iškart reiktų pas urologą ar pas ginekologę užtektų apsilankyt? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labutis mergaites. Esu as taip pat keleta kartu toki malonuma turejus. Skausmas neapsakomas, pila karstis ir slapimas nusidazo krauju. Nezinau ar kuriai gali mano patarimas padeti, bet pati greiciausia priemone- meskauogiu arbata. Tinka ir nescioms. Bjauraus skonio, bet veikia stebuklingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai teisingai,geriausiai padeda meskauogiu arbata,gerkite jos nemazai ir nereikes eiti pas gydytojus.Ir pasistenkite dar gerti labai daug vandens.Tie visi skysciai isplauna visus uzdegimus,visas bakterijas ir pasijusite sveikos.Ta isbandziau ant saves ir viskas OK
Atsakyti
QUOTE(Jerubė @ 2009 09 20, 14:19)
prasidėjo ir man šis "džiaugsmas"  verysad.gif  niekad nesirgau, prasidėjo vasaros pradžioje ir jau spėjo pasikartot. tai dabar ruošiuosi eiti pas gydytoją. nelabai pas juos lankaus, tai galit merginos patart - iškart reiktų pas urologą ar pas ginekologę užtektų apsilankyt?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na pirmiausia pas seimos gydytoja. Jis nukreips kur reikia.

QUOTE(Sima_kaj @ 2009 09 20, 14:28)
Labutis mergaites. Esu as taip pat keleta kartu toki malonuma turejus. Skausmas neapsakomas, pila karstis ir slapimas nusidazo krauju.  Nezinau ar kuriai gali mano patarimas padeti, bet pati greiciausia priemone- meskauogiu arbata. Tinka ir nescioms. Bjauraus skonio, bet veikia stebuklingai mirksiukas.gif

Padeda tik tada jeigu tai vienetiniai atvejai mirksiukas.gif O man tos visos arbatos isvis nebepadeda schmoll.gif Vienodai galiu litrais gert, efekto isvis jokio. unsure.gif
Na ir ka penkatdieni vel prasidejo, bet tik todel kad furadininas man pasirodo jau su receptais, ir kelias savaites negeriau jo, tik urosepta. Sis man ir vienodai blink.gif (zolinaiia man isvis nepadeda) penkatdieni buvo suplanuota kelione prie juros, o as vos nusedziu masinoj, nes daznas noras slapintis perejo i instu uzdegima., Jau is simptomu zinau doh.gif Aplekiau visas beveik visas vaistines, visi tik ir burba dabar tik su recepetu, tipo varyk pas seimos gydytoja israsys. Bet aciu dievui, viena vastininke pardave. (uvamin beje ir jau su receptu doh.gif ) Tai va paemiau dienos dviguba doze, isgeriau gal kokis 2.5 l, ir vakare jau buvo geriau, t.y. vietoj 3 tableciu per para 6 (padauygint nebijau, nes vietoj iprastines natibiotiku dozes 250 mg/5ml, man skiria 1.5 gramo verysad.gif ) Ir ka pirma karta jauciu pagerejo be antibiotiku, o gal cia buvo nusiteikimas, ir didelis noras rolleyes.gif Dabar aisku teks varyt pas gydytoja, kad paimtu tyrimus ir paziuretu ir aisku dar israsytu vaistu.
Atsakyti
sveikos.. pas mane sita beda yra keleta metu. visuomet tik siek tiek pasalti uztekdavo, o dabar po santykiu buna. siaubingai negera. vos nusedziu darbe. aplankiau daug gydytoju, geriau daug vaistu ir nieko. siandien uzejo, isgeriau to furandonino ir taip pykina visa diena. vakare aisku reikes griebtis jau antibiotiku ir cia kazkuria puslapi paskaiciau kad ****** galima tept medum su garstycio, tai gal reikes isbandyt, nes jau nebeimanoma normaliai gyvent. tas skausmas veda is proto.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 09 23, 16:01)
sveikos.. pas mane sita beda yra keleta metu. visuomet tik siek tiek pasalti uztekdavo, o dabar po santykiu buna. siaubingai negera. vos nusedziu darbe. aplankiau daug gydytoju, geriau daug vaistu ir nieko. siandien uzejo, isgeriau to furandonino ir taip pykina visa diena. vakare aisku reikes griebtis jau antibiotiku ir cia kazkuria puslapi paskaiciau kad ****** galima tept medum su garstycio, tai gal reikes isbandyt, nes jau nebeimanoma normaliai gyvent. tas skausmas veda is proto.

furadonina gerk su pienu, tada nepykins. Nes jeigu aš išgeriu po valgio ir dar ne su pienu, tai taip ir stovi gerklėj. Aš stengiuosi gerti bent valanda po valgio, tada mažiau pykina.Ai dar reik daug daug gerti. Apsikabini mineralini ir geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 09 23, 17:33)
furadonina gerk su pienu, tada nepykins. Nes jeigu aš išgeriu po valgio ir dar ne su pienu, tai taip ir stovi gerklėj. Aš stengiuosi gerti bent valanda po valgio, tada mažiau pykina.Ai dar reik daug daug gerti. Apsikabini mineralini ir geri  mirksiukas.gif

kaip tu laikaisi? buvai nuejusi pas gydytoja? praejo be antibijotiku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 09 23, 18:01)
kaip tu laikaisi? buvai nuejusi pas gydytoja? praejo be antibijotiku? g.gif

malonu, kad pasiteiravai rolleyes.gif pas gydytoja vis ruosiuosi blush2.gif gal ryt ar poryt butinai nueisiu. antibiotiku dar negeriau, furadonina i pabaiga ax.gif
Atsakyti
Su prasidėjusiu rudeniu ir mane aplankė ta bjaurybė.Šeimos gyd. išrašė Monuril.Dar geriu Care Lady.Ačiū D, atrodo, kad praėjo. smile.gif
Atsakyti