Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

supratau reikia skaitytis daugiau tik kartais tingisi atrodo smulkmena
siaip meginau sumaisyti su pudra ta kur man tamsoka tai nustoja oranzinis darytis jau kai pudros daugiau nei skaistalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 11:48)
supratau reikia skaitytis daugiau tik kartais tingisi atrodo smulkmena
siaip meginau sumaisyti su pudra ta kur man tamsoka tai nustoja oranzinis darytis jau kai pudros daugiau nei skaistalo biggrin.gif

Tai gal ir tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
man patinka kaip atrodo ant veido, kaip ji graziai gula, bet nepatinka, kad kemsa poras ir issoka spuogeliai, neislieka ilgai, maximum 3 valandas unsure.gif naudoju matines
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 19, 11:12)
man patinka kaip atrodo ant veido, kaip ji graziai gula, bet nepatinka, kad kemsa poras ir issoka spuogeliai, neislieka ilgai, maximum 3 valandas  unsure.gif naudoju matines

mes jau kalbejom sian su tavim apie tai, kad keista, man kaip tik ji nekemsa ir labai teigiamai veikia oda bigsmile.gif nenubega dienos metu ir issilaiko visa diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 12:17)
mes jau kalbejom sian su tavim apie tai, kad keista, man kaip tik ji nekemsa ir labai teigiamai veikia oda  bigsmile.gif nenubega dienos metu ir issilaiko visa diena ax.gif

mano oda po jos tampa kazkokia pavargusi, negrazi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 19, 11:31)
mano oda po jos tampa kazkokia pavargusi, negrazi..  unsure.gif

nius sian kai susitiksim, pasidazysiu su ja, pamatysi, kaip man ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 19 kovo 2009 - 11:48
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 09:45)
zinok, uztenka tikrai ilgam as naudojaus kasdien jau 2 savaite (i pabaiga), o pabaigos dar nematyti cool.gif

oj kaip fainai bigsmile.gif telieka tiketis, kad spalvas tinkamas issirinkau ax.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 11:12)
Man blizgius kartais paprašo įdėti į maišelį, o lūpdažių niekada. DAr į maišelį dedu kremus, šampūnus ir pan. Negaliu praustis su viešbutiniais doh.gif:

tai turbut tik su rankiniu bagazu keliaujat? g.gif nes as tai visus kremus ir sampunus i lagamina susidedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 18, 14:47)
beje radau labai liuks dalykeli, cia pasistenge kazkokia mergina ir sudejo i viena albuma kiek rado realias spalvyciu foto
NUORODA
slaptazodis "minerals"
manau daugkam pades paieskose  bigsmile.gif

wau aciu, bus naudinga kita rinkinuka dedant 4u.gif

merginos iskilo man klausimas biggrin.gif (sorry blondinei) bet kaip ir su kuom jus plaunet sepetelius? jis toks svelnutis, bijau sugadint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 19, 13:36)
oj kaip fainai bigsmile.gif telieka tiketis, kad spalvas tinkamas issirinkau ax.gif
tai turbut tik su rankiniu bagazu keliaujat? g.gif nes as tai visus kremus ir sampunus i lagamina susidedu ax.gif

Tai kai keliauju tik savaitgaliui arba 2 dienoms nesiimu bagažo. Tingiu tąsytis su daug daiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 13:14)
merginos iskilo man klausimas  biggrin.gif  (sorry blondinei) bet kaip ir su kuom jus plaunet sepetelius? jis toks svelnutis, bijau sugadint  blush2.gif

em dar neatkeliavo, bet visus savo turimus sepetelius plaunu su mac skysciu sepeteliams dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 14:45)
em dar neatkeliavo, bet visus savo turimus sepetelius plaunu su mac skysciu sepeteliams dirol.gif

O man MAC skystis nepatiko ax.gif kažkaip geriau patinka išplauti normaliai...
Atsakyti
as tai plaunu su paprastu sampunu ax.gif jei jau plaukams nekenkia, tai ir sepeteliams nepakenks irnesakyk.gif beje, kaip daznai plaunat sepetelius, ar tai nedazniau kaip kas kokias 2-3 savaites blush2.gif
Atsakyti