Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jadzka @ 2009 03 21, 15:19)
Warm sakyčiau g.gif: OP jei pamaskuot nori tą raudonumą (jei jau jautri ir raustą, tei net Olive rekomenduočiau ax.gif Arba pamaišyt jas abi...

as pati salto tipo, tai kazin, ar man warm tiktu g.gif nors gal reikes parsisiusti ir isbandyti g.gif nors kai su zaliu concealeriu pereinu, tai puikiai susvelnina tas vietas, kurios gali rausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 17:52)
as pati salto tipo, tai kazin, ar man warm tiktu g.gif nors gal reikes parsisiusti ir isbandyti g.gif nors kai su zaliu concealeriu pereinu, tai puikiai susvelnina tas vietas, kurios gali rausti ax.gif

as padariau klaida, kad to zalio pabijojau uzsisakyt, kitam rinkinuky tikrai bus isbandymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 18:06)
as padariau klaida, kad to zalio pabijojau uzsisakyt, kitam rinkinuky tikrai bus isbandymui  ax.gif

Tik imk Mint, o ne pearl mint 4u.gif Pearlas toks biški per daug... kažkaip net ir visai minimalus kiekis padaro labai jau neaiškų veidą ax.gif Iš consealerių man labai patinka Abbots Perk me up. Gražiai paakius maskuoja ir dėmeles ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 20, 11:55)
Tamsokos jau kur yra Medium. FAir tai bus šviesios labai, light dažniausia tamsesnėms žiemai tinka, o šviesioms vasarai ax.gif
Daugiau atkreipk dėmesį kokio atspalvio tavo oda: į gelsvumą, neutrali, rausvumą, smėlio, persikinė ir pan. O tada jau pagal tamsumą žiūrėk. Geriau skaityti aprašymus kur duoda prie spalvos, o ne žiūrėt paveiksliukus ax.gif

jau dabar jauciu, kad turbut busiu per tamsias spalvas uzsisakius doh.gif
na pas mane buff-light neutral, buff-fairly summer, warm-medium beige summer. dabar pas mane veido spalva nera tamsi, bet ir ne pati sviesiausia, bet va kai nueinu i soliariuma ar saulute truputi pasviecia-iskart idegu, tai cia truputi i ateiti turbut ziurejau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 21, 18:19)
jau dabar jauciu, kad turbut busiu per tamsias spalvas uzsisakius doh.gif
na pas mane buff-light neutral, buff-fairly summer, warm-medium beige summer. dabar pas mane veido spalva nera tamsi, bet ir ne pati sviesiausia, bet va kai nueinu i soliariuma ar saulute truputi pasviecia-iskart idegu, tai cia truputi i ateiti turbut ziurejau ax.gif  blush2.gif

bent jau buff sitos spalvytes tikrai pakankamai sviesios, gal net per sviesios bus, jei jau sakai kad nesi pati sviesiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 21, 19:10)
Tik imk Mint, o ne pearl mint  4u.gif Pearlas toks biški per daug... kažkaip net ir visai minimalus kiekis padaro labai jau neaiškų veidą ax.gif Iš consealerių man labai patinka Abbots Perk me up. Gražiai paakius maskuoja ir dėmeles ir pan.

O as turiu Peral mint ir man jis patinka. Tik netepu jo ant odos, o imasiau i intensive formule. Tada pudra toki siek tiek sveika svytejima turi ir nugesina raudoni, nors pas mane mazai raudonio.

Jau kaip laukiu siuntinuko, uzsisakiau pries 10 dienu, tai laukiu nesulaukiu smile.gif

Labiausiai idomu pamatyti ta nauja sepeteli:) user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 21, 18:10)
Tik imk Mint, o ne pearl mint  4u.gif Pearlas toks biški per daug... kažkaip net ir visai minimalus kiekis padaro labai jau neaiškų veidą ax.gif Iš consealerių man labai patinka Abbots Perk me up. Gražiai paakius maskuoja ir dėmeles ir pan.

aisku, aciukas, nes dabar turiu Multi-tasking, tai ka zinau, paakius pamaskuoja ar kokia nedidele demele, o spuoga koki tai nelabai maskuoja unsure.gif
Atsakyti
Labai atsitaikiau spalvas EM - Fairy light neutral, matine ir skaistalai - Sunday brunch - labai nedaug reikia, o skruostai kokios gaivios spalvos gaunasi thumbup.gif dar perbraukiu su tuo sepeteliu per akis, vietoj seseliu, tai labai sveikai ir graziai atrodo oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 26, 17:43)
Labai atsitaikiau spalvas EM - Fairy light neutral, matine ir skaistalai - Sunday brunch - labai nedaug reikia, o skruostai kokios gaivios spalvos gaunasi  thumbup.gif dar perbraukiu su tuo sepeteliu per akis, vietoj seseliu, tai labai sveikai ir graziai atrodo oda  wub.gif

o tavo oda sviesi? i saltuma ir silto atspalvio?
Atsakyti
gavau siandien savo dar viena siuntinuka, o concealerio ir flat sepeteliu svelnumas wub.gif labai patiko, tuoj isbandysiu thumbup.gif su spalvom labai atittaikiau, ir dar gavau is EM dovanu indeli su bouquet blush - netiketa, ir malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 27, 12:59)
gavau siandien savo dar viena siuntinuka, o concealerio ir flat sepeteliu svelnumas wub.gif labai patiko, tuoj isbandysiu thumbup.gif su spalvom labai atittaikiau, ir dar gavau is EM dovanu indeli su bouquet blush - netiketa, ir malonu wub.gif

As ir laukiu jau antro rinkinuko,tai gal ir man ides kokiu dovanu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
As dabar su nekantrumu lauksiu 1 free rinkinuka smile.gif
Atsakyti