Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(ne mama @ 2009 03 19, 19:31)
as tai plaunu su paprastu sampunu ax.gif  jei jau plaukams nekenkia, tai ir sepeteliams nepakenks irnesakyk.gif  beje, kaip daznai plaunat sepetelius, ar tai nedazniau kaip kas kokias 2-3 savaites blush2.gif

Aš kaip kada ax.gif apžiūriu kai jau apsivėlęs daugiau ir skalbiu. Panašiai kas 2-3 sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 14:42)
O man MAC skystis nepatiko ax.gif kažkaip geriau patinka išplauti normaliai...

o man super thumbup.gif ir isvalo puikiai ir dezinfekuoja dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 20, 00:15)
o man super thumbup.gif ir isvalo puikiai ir dezinfekuoja dirol.gif

Gal ir nieko, bet šapetėliai man nesijaučia tokie švarūs kaip po plovimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 20, 09:12)
Gal ir nieko, bet šapetėliai man nesijaučia tokie švarūs kaip po plovimo ax.gif

cia gal daugiau jau psichologinis isitikinimas, negu, kad realiai taip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal kurios galit pakomentuot sitas pudru spalvas? pasimeciau visiskai, labai panasus atspalviai tam puslapyje jie atrodo doh.gif

1. Buff- fair neutral. EM puslapyje atrodo ziauriai sviesi, o toj nuorodoj su nuotraukom tokia visai nieko g.gif
2. Buff- fairy light neutral?
3. Buff- light neutral? beige neutral balai tamsi?
4. Beige-fairy light?
5. golden- light
6. cool- multi tasking neutral- sviesi atrodo, bet velgi tose foto visai nieko.
7. beige- sunkised fair
8. warm- buttered tan
9. beige- light medium
10. buff- linen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 20 kovo 2009 - 10:44
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 20, 11:32)
merginos, gal kurios galit pakomentuot sitas pudru spalvas? pasimeciau visiskai, labai panasus atspalviai tam puslapyje jie atrodo  doh.gif

1. Buff- fair neutral. EM puslapyje atrodo ziauriai sviesi, o toj nuorodoj su nuotraukom tokia visai nieko  g.gif
2. Buff- fairy light neutral?
3. Buff- light neutral? beige neutral balai tamsi?
4. Beige-fairy light?
5. golden- light
6. cool- multi tasking neutral- sviesi atrodo, bet velgi tose foto visai nieko.
7. beige- sunkised fair
8. warm- buttered tan
9. beige- light medium
10. buff- linen

Tamsokos jau kur yra Medium. FAir tai bus šviesios labai, light dažniausia tamsesnėms žiemai tinka, o šviesioms vasarai ax.gif
Daugiau atkreipk dėmesį kokio atspalvio tavo oda: į gelsvumą, neutrali, rausvumą, smėlio, persikinė ir pan. O tada jau pagal tamsumą žiūrėk. Geriau skaityti aprašymus kur duoda prie spalvos, o ne žiūrėt paveiksliukus ax.gif
Atsakyti
as emiau is buff serijos linen, fairly light ir ivory, tai taip is eiles ir yra ivory sviesiausias, linen tamsiausias is siu triju, as labai balta tai man kazkur ivory sviesumo reikia
Atsakyti
man buff linen wub.gif is visu 3 paimtu yra sviesiausia, kita pora tonu tamsesne ir trecua medium, tai su linen visas 3 spalvas sumaisius iseina idealiausias variantas, nes pati is akies matau, kokio atspalvio labiau reikia ir kokio efekto noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 00:27)
man buff linen wub.gif is visu 3 paimtu yra sviesiausia, kita pora tonu tamsesne ir trecua medium, tai su linen visas 3 spalvas sumaisius iseina idealiausias variantas, nes pati is akies matau, kokio atspalvio labiau reikia ir kokio efekto noriu thumbup.gif

man irgi Linen siuo metu geriausiai tinka drinks_cheers.gif
buff fairly light neutral siek tiek tamsesne, o light neutral dar tamsesne- spalvos i pilksva rusvuma- ner oranzinio atspalvio.
man dar siaip siuo metu labai patinka golden fair, ir netgi fawn visai tinka- nors kiek skaiciau atsiliepimu, tai daugeliui jos per geltonos, bet as kadangi tokia pati dramblio kaulo spalvos, tai man atspalviai i gelsvuma thumbup.gif nu ir buff tinka.
o visos cool, beige, warm kategorijos spalvytes pasirode per daug turincios oranzinio- rozinio atspalvio- nors tikrai nera tokios ryzos, kaip kokio lorealio pudros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 21, 11:22)
man irgi Linen siuo metu geriausiai tinka drinks_cheers.gif
buff fairly light neutral siek tiek tamsesne, o light neutral dar tamsesne- spalvos i pilksva rusvuma- ner oranzinio atspalvio.
man dar siaip siuo metu labai patinka golden fair, ir netgi fawn visai tinka- nors kiek skaiciau atsiliepimu, tai daugeliui jos per geltonos, bet as kadangi tokia pati dramblio kaulo spalvos, tai man atspalviai i gelsvuma thumbup.gif  nu ir buff tinka.
o visos cool, beige, warm kategorijos spalvytes pasirode per daug turincios oranzinio- rozinio atspalvio- nors tikrai nera tokios ryzos, kaip kokio lorealio pudros doh.gif

Jei oda į gelsvumą, tai gali ir Olive kategoriją pabandyt ax.gif Jos tokios šaltensio atspalvio, kažkas tarp Buff ir golden kategorijų. Bent man geriausiai tiko :Ax : Golden man kiek per daug geltona, o Buff per pilka...
Atsakyti
o jeigu oda i raudonuma, is kokios serijos geriausiai? buff?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 12:30)
o jeigu oda i raudonuma, is kokios serijos geriausiai? buff?

Warm sakyčiau g.gif: OP jei pamaskuot nori tą raudonumą (jei jau jautri ir raustą, tei net Olive rekomenduočiau ax.gif Arba pamaišyt jas abi...
Atsakyti