Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(coliuke_edita @ 2009 03 22, 14:50)
Labiausiai idomu pamatyti ta nauja sepeteli:) user posted image

Būtinai parašyk kaip tau šis šepetukas, nes gundausi jį užsisakyti tongue.gif
Atsakyti
MŽ, man labai gražiai oda atrodo pirmoje foto, kitose tokia pablyškusi šiek tiek. Bet pritariu Akwilei, kad turi žiūrėt, kuri Tau pačiai asmeniškai tinka ir patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 29, 19:16)
Būtinai parašyk kaip tau šis šepetukas, nes gundausi jį užsisakyti tongue.gif

Turėčiau šią savaitę jį jau gauti ax.gif Laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
O kaip su tuo rinkinuku kur 50$, kas ten per Skin & Body, nerandu as kazkaip tokiu priemoniu, nors i rinkini turi ieiti rolleyes.gif
Atsakyti
o man atrodo kad visose foto MZ pudra siek tiek per tamsi, ar atspalvis ne visai tas- ziuriu i sklastyma- jis beveik baltas, o veidas visur toks i ruduma- pabandyk kokias saltesnes ar neutralesnes spalvas, be to rudo atspalvio smile.gif nors jau pavasareja, tai gal ir nereik sviesesniu ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 30, 10:20)
o man atrodo kad visose foto MZ pudra siek tiek per tamsi, ar atspalvis ne visai tas- ziuriu i sklastyma- jis beveik baltas, o veidas visur toks i ruduma- pabandyk kokias saltesnes ar neutralesnes spalvas, be to rudo atspalvio smile.gif  nors jau pavasareja, tai gal ir nereik sviesesniu ieskot ax.gif

o kaip sklastymas gali buti ne baltas? lotuliukas.gif nebent be plauku reiktu degintis lotuliukas.gif as pvz, nors nuo vasaros daugiau nebesideginau- jokiu soliariumu ir pan., bet mano veido odos spalva tikrai tamsesne negu "sklastymo" biggrin.gif tai ka, man dabar sviesiai dazytis? g.gif

o man, MZ, labiausiai patiko pirmos foto atspalvis ax.gif
Atsakyti
panos, kaip naudojate multi tasking foundation? tepate kartu su pudra ar pries pudros tepima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 30 kovo 2009 - 15:42
QUOTE(charisma @ 2009 03 30, 16:30)
panos, kaip naudojate multi tasking foundation? tepate kartu su pudra ar pries pudros tepima?

As tai tepu pries pudra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
prisiskaiciau čia apie mineralinę kosmetiką ir gundausi ir aš užsisakyti nemokamą EM rinkinuką, na dar kartu ir šepetėlių, ked turėčiau kuo tą kosmetiką tepti smile.gif
Tik va žinoma, neapsisprendžiu dėl pudrų atspalvių.
Mano oda tokia gana šviesi, sakyčiau pilkšva, linkusi raudonuoti ir pagal aprašymus labiausiai atitiktu cool ar beige serijos. Tik kad kažkas čia rašė, kad jos gana oranžines... gal kas nors panašios veido spalvos galėtų pasidalinti patirtimi, kokios spalvytės joms labiausiai tinka??

Ir kur jus randate šešėlių rinkinius?
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 03 30, 17:00)
As tai tepu pries pudra 4u.gif

as ja buvau sumaisiusi su pudra, tai realiai nepastebejau jokio skirtumo nei bunant su ja, nei naudojant pudra be jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mongolija @ 2009 03 30, 17:20)

Mano oda tokia gana šviesi, sakyčiau pilkšva, linkusi raudonuoti ir pagal aprašymus labiausiai atitiktu cool ar beige serijos. Tik kad kažkas čia rašė, kad jos gana oranžines... gal kas nors panašios veido spalvos galėtų pasidalinti patirtimi, kokios spalvytės joms labiausiai tinka??

Ir kur jus randate šešėlių rinkinius?

cool dabar turiu dvi sviesiausias tai tikrai ne oranzines, beige nezinau, o buff visai tiktu jei oda i pilkuma. Buff ir ant manes visai gerai ziurejosi, bet cool daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 03 30, 18:41)
as ja buvau sumaisiusi su pudra, tai realiai nepastebejau jokio skirtumo nei bunant su ja, nei naudojant pudra be jos g.gif

As tai tepu ant odos kur reikia pamaskuoti,paskui dedu pudra, tai neblogai uzmaskuoja ax.gif
Atsakyti