Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Užsisakiau pagaliau antrą kartą siuntinuką ir aš.
Po ilgų svarstymų pasirinkau Flat Top šepetuką, vietoj LH Kabukio. Dar porą skaistalų, antakiams spalvą ir nemokamą rinkinuką tuo pačiu.

Laukiu wub.gif
Atsakyti
as jau irgi kaupiuosi antram uzsakymui, galvoju kokias spalvas rinktis, jei zadu eit i soliariuma neuzilgo g.gif dar noreciau didesni sepeteli prigriebt rolleyes.gif labai jau fainas tas mazytis ax.gif
Atsakyti
o sakykit kaip jums seseliai, ar verti demesio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 28, 13:47)
o sakykit kaip jums seseliai, ar verti demesio? ax.gif

Man patinka ax.gif Turiu kelias spalvas, tai džiaugiuosi. Artdeco padėti į šalį....
Atsakyti
as seseliu nelabai megeja, bet man taip graziai ziurisi ju tokia tamsiai zalia spalva, gal pamegint atsisiust bigsmile.gif tik nemokesiu pasidazyt graziai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 13:53)
Man patinka ax.gif Turiu kelias spalvas, tai džiaugiuosi. Artdeco padėti į šalį....

o ten kur grupe matte, tai tikrai matiniai? ax.gif blush2.gif nes man kai kurie su blizgesiu atrodo g.gif o man butinai reiktu matiniu seseliu, be jokiu blizgesiu ax.gif
Atsakyti
as siandien gavau savo antraji nemokama smile.gif
tai sepetukai flat top ir tas eye kabuki patiko labai, su eye patogu ir seseliu visa voka padengiti ir pamaskuoti kur reikia.
idejo skaistaliuka dovanu light peach
sikart emiau daugiau cool serijos spalva, na man rodos kad kaip melynai melsvai rausvai mano odai idealiausiai tiks cool antras is eiles light medium berods, cool ir buff sviesiausi tikrai labai balti man tinka kaip seseliai, skaistalas ligt pink irgi labiau kaip seselis tinkamas
ir cia auksciau raset kad rausva oda maskuoti geriau golden ar olive pudra, manau kad geriau pasiimt zalsva conceleri ir imti cool spalvas, mano linkusi rausti tai sitoks variantas beveik idealu
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 28, 15:26)
o ten kur grupe matte, tai tikrai matiniai? ax.gif  blush2.gif nes man kai kurie su blizgesiu atrodo g.gif o man butinai reiktu matiniu seseliu, be jokiu blizgesiu ax.gif

Matt tai matiniai. Tikrai biggrin.gif
Šiandien pažiūrėjau, kad kaip šėšėliai man labai patiko pearl maskuokliai (Turiu abbots ir Beige) perlus. Tai akys tooookios gyvos atrodo.

QUOTE(Odora @ 2009 03 28, 15:57)
as siandien gavau savo antraji nemokama smile.gif
tai sepetukai flat top ir tas eye kabuki patiko labai, su eye patogu ir seseliu visa voka padengiti ir pamaskuoti kur reikia.
idejo skaistaliuka dovanu light peach
sikart emiau daugiau cool serijos spalva, na man rodos kad kaip melynai melsvai rausvai mano odai idealiausiai tiks cool antras is eiles light medium berods, cool ir buff sviesiausi tikrai labai balti man tinka kaip seseliai, skaistalas ligt pink irgi labiau kaip seselis tinkamas
ir cia auksciau raset kad rausva oda maskuoti geriau golden ar olive pudra, manau kad geriau pasiimt zalsva conceleri ir imti cool spalvas, mano linkusi rausti tai sitoks variantas beveik idealu

Flat topas ir Eye kabukis mano mylimiausi wub.gif
O dėl mint Consealerio - tai man jis sudėtingai tepasi... beveik neįmanoma nepadauginti, kad nesimatytų, tai sprendimas man buvo įmaišyti į pudrą šiek tiek ir tada gražiai pasidengia juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 16:53)
Matt tai matiniai. Tikrai biggrin.gif
Šiandien pažiūrėjau, kad kaip šėšėliai man labai patiko pearl maskuokliai (Turiu abbots ir Beige) perlus. Tai akys tooookios gyvos atrodo.
Flat topas ir Eye kabukis mano mylimiausi  wub.gif
O dėl mint Consealerio - tai man jis sudėtingai tepasi... beveik neįmanoma nepadauginti, kad nesimatytų, tai sprendimas man buvo įmaišyti į pudrą šiek tiek ir tada gražiai pasidengia juo ax.gif

na su tuo mint tai jo atsargiai nes jei daugiau su sepeteliu paimi arba netolygiai ant jo pasiskirste kai brukstelis per nosi ir lieka zalias ruozas kurio taip lengvai nenuimsi lotuliukas.gif stengiuos po truputi po truputi ir kai jau spalva raudona nusigesina bet zalios dar nesimato tepu pudra
dabar noriu to kirsto seselio sepetuko nes pasiemiau eye liner smoky eyes, neturiu kuo tepti o kempinele nepatogu nei tepti nei isskirstyti, teks vatos pagaliukais dazytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau uzsisakiusi nemokama rinkinuka,vakar pasiemiau ir esu laaabai patenkinta. Spalvas pasirinkau tinkancias,maskuokli zalia,o blush'o spalva patinka. Jau galvoju kaip reiks uzsisakyti pilno dydzio pudra ir dar ka ax.gif
Kaip jums lupu balzamai? Ar bandet?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 28, 21:00)
na su tuo mint tai jo atsargiai nes jei daugiau su sepeteliu paimi arba netolygiai ant jo pasiskirste kai brukstelis per nosi ir lieka zalias ruozas kurio taip lengvai nenuimsi  lotuliukas.gif stengiuos po truputi po truputi ir kai jau spalva raudona nusigesina bet zalios dar nesimato tepu pudra
dabar noriu to kirsto seselio sepetuko nes pasiemiau eye liner smoky eyes, neturiu kuo tepti o kempinele nepatogu nei tepti nei isskirstyti, teks vatos pagaliukais dazytis lotuliukas.gif

Va aš irgi žvalgausi kirsto šepetuko ax.gif Iš Costal scents žiūrėjau rinkinukus, pakankamai geri atsiliepimai apie juos. Kažkaip neturiu noro už vieną šepetuką 100 lt mokėt..
http://www.coastalsc...;category_ID=37

Papildyta:
QUOTE(Divaaa @ 2009 03 28, 22:21)
Buvau uzsisakiusi nemokama rinkinuka,vakar pasiemiau ir esu laaabai patenkinta. Spalvas pasirinkau tinkancias,maskuokli zalia,o blush'o spalva patinka. Jau galvoju kaip reiks uzsisakyti pilno dydzio pudra ir dar ka  ax.gif
Kaip jums lupu balzamai? Ar bandet?

Man nepatiko lūpų balzamai schmoll.gif: Kiek supratau greitu metu turi pasirodyt nauji lūpų balzamai ir daugiau presuotų pudrų. Laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti

Papildyta:

Man nepatiko lūpų balzamai schmoll.gif: Kiek supratau greitu metu turi pasirodyt nauji lūpų balzamai ir daugiau presuotų pudrų. Laukiu nesulaukiu ax.gif
[/quote]

O kuo nepatiko?

Is coastal scents turiu pink kabuki ir concealer brush. Kabukis siek tiek seriasi,o maskuoklio rankena jau buvo nuluzusi,teko lipdyti su momentu. Nebepirksiu is ten ax.gif
Atsakyti