Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Nepatiko nes sukiai tepasi, spalvos ka=kokios nelabai kokios, ir pakuot4 nepatiko ir t.t.
Atsakyti
dabar nuo rodos 15$ duoda du lupdazius dovanu EM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 29, 01:13)
dabar nuo rodos 15$ duoda du lupdazius dovanu EM smile.gif

kur jus ziurit, kad matot ka duoda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 16:53)
Matt tai matiniai. Tikrai biggrin.gif
Šiandien pažiūrėjau, kad kaip šėšėliai man labai patiko pearl maskuokliai (Turiu abbots ir Beige) perlus. Tai akys tooookios gyvos atrodo.

turiu pearl beige, tai man jis kaip seselis visai netinkamas schmoll.gif nieko nesimato, susilieja su mano odos spalva ax.gif
Papildyta:
beje, panos, galiu keisti gauta bouquet blush i koki kita su svytejimu, tas yra grazus, bet matinis - o ju as nenaudoju ax.gif
Atsakyti
Bet ten prie kai kuriu matte spalvu parasyta Eyeliner, tai reiskia cia ne seseliai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 29, 12:34)
Bet ten prie kai kuriu matte spalvu parasyta Eyeliner, tai reiskia cia ne seseliai? g.gif  blush2.gif

Eyelinerius aš tai naudoju pravedimams. Sudrėkinu šėšėlinį šepetuką ir brėžiu liniją. Labai gražiai išeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 29, 09:49)
kur jus ziurit, kad matot ka duoda?  blush2.gif

comunity>specials atrodo, na po meniu reikia pasivaikscioti ir pasiziureti

eyelineriai man rodos tinkami kaip seseliai tik jie visi gan tamsus
Atsakyti
[quote=jadzka,2009 03 28, 22:24]
Va aš irgi žvalgausi kirsto šepetuko ax.gif Iš Costal scents žiūrėjau rinkinukus, pakankamai geri atsiliepimai apie juos. Kažkaip neturiu noro už vieną šepetuką 100 lt mokėt..
http://www.coastalsc...;category_ID=37

O jus is coastaqlscents.com uzsisakinejat tiesiogiai ar per tarpininkes?Maciau kad siuncia tiesiogiai i Lietuva.O kiek kainuoja atsiuntimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 29, 12:56)
comunity>specials atrodo, na po meniu reikia pasivaikscioti ir pasiziureti

eyelineriai man rodos tinkami kaip seseliai tik jie visi gan tamsus

aciukas, einu pasiziuret, as mastau gal velykom kokia nuolaida ismes, a? dar neskubu man, dejau dejau vakar krepseli, paskui pagalvojau, juk velykos ant nosies gal nuolaidu bus daugiau ax.gif

Gal kuri norit keist meginukus, turiu 'Light olive' ir 'Fairly light' i 'Fairy light neutral' (si man idealiai tiko) ar i maskuokli ar seseli ax.gif

tiesa, as Kaune 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 29 kovo 2009 - 15:01
Vis neesirenku koks atspalvis man tinka, vakare idesiu su skirtingais, gausit man padeti smile.gif, nes jau knieti dideli uzsisakyti. Galvoju uzsakyti didele baze, ta eye kabuki ir violetiniu sesliu rinkinuka, nes tik 10$, dar kokiu matiniu seseliu kokius tris ir skaistalams sepeteli ,bet tas kampinis nelabai giriamas visu, tai gal didelis kabuki tiktu?
Atsakyti
Pirmasis Buttered Tan
http://u.stats.lt/i/...59/P1040746.JPG

Antras Light Olive
http://u.stats.lt/i/...41/P1230204.JPG

Trecias Sunkissed Fair
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MŽ: 29 kovo 2009 - 17:14
kazkaip sunku pasakyt, nes nesimato kaklo, bet ziurek kas idealiai tinka prie tavo visos odos, kad nesiskirtu nuo kaklo, bent jau as taip sau taikiau rolleyes.gif Pirmoj foto labiau idegusi atrodai
Atsakyti