Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

QUOTE(Jurapelius @ 2009 11 19, 13:51)
As visai nesenai persodinau tris kambarines geles i zeme kuri buvo visai ssalia komposto ir pro sieta isbyrejusi zeme, ji man pasirode, kad labai grazi ir puri, bet dabar tose gelese uzsiveise mazytes musytes  blink.gif  neisivaizduoju kodel  g.gif  juk ten jau kaip ir nera jokios organikos  doh.gif

Gal kas esat susidurusi su tokiom problemelem?

Aš vien tik į kompostinę žemę gėlių nesodinu. Maišau su durpėmis.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Matyt busiu ne taip perskaicius blush2.gif supratau, kad galima tiesiog imti ta humusa ir i ji sodinti ir nereikia jokiu trasu tada papildomai pirkti blush2.gif O jus maisot su pirktinem zemem ar kaip sako "is darzo" ?
Kolkas bandysiu su kava taisyti padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2009 11 20, 09:17)
Aciu uz atsakymus  4u.gif
Matyt busiu ne taip perskaicius  blush2.gif  supratau, kad galima tiesiog imti ta humusa ir i ji sodinti ir nereikia jokiu trasu tada papildomai pirkti  blush2.gif O jus maisot su pirktinem zemem ar kaip sako "is darzo" ?
Kolkas bandysiu su kava taisyti padeti  ax.gif

Kompostinė žemė daug turi trąšų. Maišau ir su daržo žeme gėlėms, jeigu durpių neturiu. Pavasarį pomidorus, agurkus, cukinijas, moliūgus į lovelius sėju tik į kompostinę žemę. Kitą pavasarį planuoju maišyti su durpėmis. Vien tik kompostinę žemę naudoju kaip trąšas (daugiau netręšiu) tujoms-ant viršaus barstau. Taip pat gėlyne ir darže barstau, po to sumaišau su daržo žeme-sukultivuoja vyras. Žemė tampa puresnė, augalai puikiai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 20, 13:14)
Kompostinė žemė daug turi trąšų. Maišau ir su daržo žeme gėlėms, jeigu durpių neturiu. Pavasarį pomidorus, agurkus, cukinijas, moliūgus į lovelius sėju tik į kompostinę žemę. Kitą pavasarį planuoju maišyti su durpėmis. Vien tik kompostinę žemę naudoju kaip trąšas (daugiau netręšiu) tujoms-ant viršaus barstau. Taip pat gėlyne ir darže barstau, po to sumaišau su daržo žeme-sukultivuoja vyras. Žemė tampa puresnė, augalai puikiai auga thumbup.gif

Lauke sejant agurkus,darau gylu griovi i ji biogumuso tada seklytes tada zemiu.Jokiu trasu daugiau nenaudoju.
Atsakyti
[quote=rimute7,2009 11 19, 09:56]
[quote=Jurapelius,2009 11 19, 08:57]
Taip, tada jie suaktyveja, nes kai salta jie neaktyvus.
Mąstau, kad gal surizikuoti ir nusipirkti dabar g.gif ? Auginčiau rūsy katilinėj kokiam katile per žiemą, o pavasary turėčiau jau daugiau sliekelių g.gif ? Gal kuri taip darėt? Ir kažin ar apie Uteną kas turėtų parduoti sliekiukų ax.gif ?
Na va, užverčiau jus klausimais blush2.gif 4u.gif
[/quote]
g.gif g.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 20, 15:25)

Kai šalta tikrai jie neaktyūs.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 22, 09:23)
Kai šalta tikrai jie neaktyūs.

Dabar kai dar nesalta,mano sliekineje mazeja rudeniniu lapu kalniukas.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 11 22, 09:28)

O maniškiai, man atrodo, kad jau lenda gilyn.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 11 22, 08:28)

Laba. Vakar klausiau žvejų pardt., bet turėjo tik 1 dėželę verysad.gif . Bandysiu įsigyt ir per žiemą katilinėj augint g.gif ? Labai jau norisi pavasary jų turėti daugiau ax.gif . Gautama, mačiau, kad irgi "platini" šiuos gyvūnėlius ax.gif ? Bet aš gyvenu ne Vilniuj verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 22, 17:57)
Laba. Vakar klausiau žvejų pardt., bet turėjo tik 1 dėželę verysad.gif . Bandysiu įsigyt ir per žiemą katilinėj augint g.gif ? Labai jau norisi pavasary jų turėti daugiau ax.gif . Gautama, mačiau, kad irgi "platini" šiuos gyvūnėlius ax.gif ? Bet aš gyvenu ne Vilniuj verysad.gif ...

Dalinuosi,kas nori vysada duodu rasodos/jie gi greiti issidauginti,kad tik turetu ka valgit/Esu zveju varzituvem pilna kibiuruka/16l./vien tik sliekuciu pasponcuriavus.Juokingai zvejo zmona sureagavo,tiek besiraitanciu gyviu vienoi kruvoi pamacius.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 11 22, 16:55)
Dalinuosi,kas nori vysada duodu rasodos/jie gi greiti issidauginti,kad tik turetu ka valgit/Esu zveju varzituvem pilna kibiuruka/16l./vien tik sliekuciu pasponcuriavus.Juokingai zvejo zmona sureagavo,tiek besiraitanciu gyviu vienoi kruvoi pamacius.

thumbup.gif o kaip faina,o is kur tu esi?
Atsakyti
[quote=gautama,2009 11 22, 16:55]
Dalinuosi,kas nori vysada duodu rasodos

Įdomu iš kur esi? Paštu, aišku, mainai nevyksta lotuliukas.gif

Atsakyti