QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 20:03)
sveikutės, paskaiciau cia jus apie tuos stebuklingus sliekus snekat, ar labai sunku juos augint,
suleidai į kompostinę ir jie savo darbą dirba.
QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 20:34)
suleidai į kompostinę ir jie savo darbą dirba.
o tai kur jū pirkt būna

QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 20:42)
jeigu pas mane bus peržiemoję, tai ir tu turėsi.

QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 20:44)

QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 21:14)

QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 19:42)
Jei kam prie mano miestuko reiks- duosiu kontaktus kur pats sauja isigijau. Veiksmas ir siuo metu vyksta... Prasom rasyt i AZ

QUOTE(uodegas @ 2010 03 17, 18:26)
Lugne, jeigu link 9-ojo forto ir Užliedžių - tai aš savo mamą atsiųsiu po kokio mėnesiuko, užsipirkti sliekais 

Nea, aš gyvenu tarp Raudondvario ir Vilkijos. Bet, jei labai labai reikia, galima susitikti, pavyzdžiui, "Megoje". Atvažiuosiu sėklų pirkti, tai ir sliekelių galiu jums prigriebti ... Nors, sako, kad pavasarį jais prekiauja mugėje prie LŽŪA. Atsiprašau, jau ne akademija - universitetas, bet man smagiau po senovei. Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.
QUOTE(lugnė @ 2010 03 18, 00:17)
Nea, aš gyvenu tarp Raudondvario ir Vilkijos. Bet, jei labai labai reikia, galima susitikti, pavyzdžiui, "Megoje". Atvažiuosiu sėklų pirkti, tai ir sliekelių galiu jums prigriebti ... Nors, sako, kad pavasarį jais prekiauja mugėje prie LŽŪA. Atsiprašau, jau ne akademija - universitetas, bet man smagiau po senovei. Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.
oi, perskaičiau, kad Megoje patigu susitikti

QUOTE(Pan@vejys @ 2010 03 18, 12:48)
Taip, ta pati. Važiavom kažkada pro šalį, tai sustojom sliekų nusipirkti.
Man irgi žemkė labai miela. Nors pati ten nesimokiau, bet daug jaunystės šeštadienių vakarų ten prabėgdavo. Kokie šokiai būdavo ... Ir dabar pro šalį važiuojant širdis smarkiau suplaka.
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 18, 13:03)
Galima Megoje, galima ir kitur. Susitarsim.
QUOTE(lugnė @ 2010 03 18, 00:17)
Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.
Buvau du kartus parodoje-niekad nemačiau, kad prekiautų sliekais.