Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

sveikutės, paskaiciau cia jus apie tuos stebuklingus sliekus snekat, ar labai sunku juos augint, as tai tik paprastas dvi kompostines dezes turiu, tai pūdau, perkasu viską iš vienos į kitą, pasportuoju, o tai tuos sliekus reik į parastą kompostinę suleist ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 20:03)
sveikutės, paskaiciau cia jus apie tuos stebuklingus sliekus snekat, ar labai sunku juos augint,

suleidai į kompostinę ir jie savo darbą dirba.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 20:34)
suleidai į kompostinę ir jie savo darbą dirba.

o tai kur jū pirkt būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 20:42)
o tai kur jū pirkt būna bigsmile.gif

jeigu pas mane bus peržiemoję, tai ir tu turėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 20:44)
jeigu pas mane bus peržiemoję, tai  ir tu turėsi. mirksiukas.gif

aciuks.gif ar gavai pšte įdėjau kelias nuotraukėles iš vasaros gėlyno ir ten ta burbuolė žydinti tai eukomis, jis žydi nuo gegužės pabaigos iki šalnų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 21:14)
aciuks.gif ar gavai pšte įdėjau kelias nuotraukėles iš vasaros gėlyno ir ten ta burbuolė žydinti tai eukomis, jis žydi nuo gegužės pabaigos iki šalnų thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 17, 19:42)
o tai kur jų pirkt būna bigsmile.gif

Jei kam prie mano miestuko reiks- duosiu kontaktus kur pats sauja isigijau. Veiksmas ir siuo metu vyksta... Prasom rasyt i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 17, 18:26)
Lugne, jeigu link 9-ojo forto ir Užliedžių - tai aš savo mamą atsiųsiu po kokio mėnesiuko, užsipirkti sliekais smile.gif

Nea, aš gyvenu tarp Raudondvario ir Vilkijos. Bet, jei labai labai reikia, galima susitikti, pavyzdžiui, "Megoje". Atvažiuosiu sėklų pirkti, tai ir sliekelių galiu jums prigriebti ... Nors, sako, kad pavasarį jais prekiauja mugėje prie LŽŪA. Atsiprašau, jau ne akademija - universitetas, bet man smagiau po senovei. Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.
Atsakyti
QUOTE(lugnė @ 2010 03 17, 23:17)
... Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.

Turbut Ėriškių gėlininkė Gražina Šimoliūnienė?

QUOTE(lugnė @ 2010 03 17, 23:17)
žemkės

koks sirdziai mielas zodis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lugnė @ 2010 03 18, 00:17)
Nea, aš gyvenu tarp Raudondvario ir Vilkijos. Bet, jei labai labai reikia, galima susitikti, pavyzdžiui, "Megoje". Atvažiuosiu sėklų pirkti, tai ir sliekelių galiu jums prigriebti ... Nors, sako, kad pavasarį jais prekiauja mugėje prie LŽŪA. Atsiprašau, jau ne akademija - universitetas, bet man smagiau po senovei. Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.

oi, perskaičiau, kad Megoje patigu susitikti bigsmile.gif tai gerai, aiškus strateginis taškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pan@vejys @ 2010 03 18, 12:48)
Turbut Ėriškių gėlininkė Gražina Šimoliūnienė?
koks sirdziai mielas zodis  thumbup.gif

Taip, ta pati. Važiavom kažkada pro šalį, tai sustojom sliekų nusipirkti.
Man irgi žemkė labai miela. Nors pati ten nesimokiau, bet daug jaunystės šeštadienių vakarų ten prabėgdavo. Kokie šokiai būdavo ... Ir dabar pro šalį važiuojant širdis smarkiau suplaka.
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 18, 13:03)
oi, perskaičiau, kad Megoje patigu susitikti  bigsmile.gif  tai gerai, aiškus strateginis taškas  4u.gif

Galima Megoje, galima ir kitur. Susitarsim.
Atsakyti
QUOTE(lugnė @ 2010 03 18, 00:17)
Tai va, ta moteris, pas kurią pirkau Panevėžio rajone, sakė, kad kasmet atsiveža sliekų į žemkės mugę.

Buvau du kartus parodoje-niekad nemačiau, kad prekiautų sliekais. g.gif
Atsakyti