Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

[quote=gautama,2010 05 06, 21:38]

Bijojau lauke palikt, galvojau, kad tik nebūtų dar šalta doh.gif biggrin.gif . O šiltnamy bijau, kad nebūtų per drėgna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūrkis @ 2010 05 06, 21:22)
Na as pati jokių filmukų ar fotkių neturiu, tą konstrukciją tik prieš savaitę išsiaiškinau, su interneto pagalba smile.gif O pereina jie paprastai - dėžės tinka tik tokios, kurios įsimauna viena į kitą - tuomet kai mažėja maisto tūris, leidžiasi ir dėžė, o aukštesnėje - skylutės, per kurias sliekiukai ir kyla viršun. Va biggrin.gif

clap.gif dašuto thumbup.gif Aciu labai už kantrybe 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Pagaliau įveikiau visą temą, tiek info apie sliekus gavau thumbup.gif thumbup.gif Ačiū visoms, kurios dalijasi patirtimi. Tikiuosi, kad šiandien pavyks ir man tų padarėlių įsigyti, o maistelio jau ir balkone jiems prikaupta, ir sodyboje dvi krūvos laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, prisiskaiciau cia apie tuos darbstuolius ir supavydejau kur galima tu sliekiuku isigyti?
Atsakyti
Labai labai ačiū Dahliai+++ už pasidalijimą šiais sutvėrimais aciuks.gif Belieka tikėtis, kad jie gerai adaptuosis ir mano komposto krūvoj sėkmingai darbuosis biggrin.gif
Atsakyti
O aš labai dėkoju Gautamai už sliekučius rolleyes.gif Tikiuosi greito ir gero prieauglio - sliekučiai labai riebūs thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jus manot, ar juodos skruzdes gali pakenkti sliekams?
Paziurejau, kad dezej su sliekais daug juoduju skruzdziu, tai ant popieriuko papyliau joms nuodu, sumazejo stipriau, bet visos neisnyko... Siandien isemiau ta popieriuka, bet bijau, kad ju vel daug privis schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena. Dažnai apsilankau jūsų temutėje, nes ruošiuosi įsigyt sliekučių. Kol kas pas mane viskas tik mintyse...Radau lietuvišką aprašymą, kaip naudotis komposto dėžėmis. Gal kuriai pravers. ax.gif

komposto dėžė
Atsakyti
gal kas Kaune/Kėdainiuose gali sliekais pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
ruošėm ruošėm komposto dėžę, laukėm laukėm sliekiukų, o, pasirodo, jie iššalė verysad.gif gal žinote kur galima jų įsigyti? mes iš Šiaulių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-neringa @ 2010 05 19, 17:26)
Laba diena,
ruošėm ruošėm komposto dėžę, laukėm laukėm sliekiukų, o, pasirodo, jie iššalė  verysad.gif gal žinote kur galima jų įsigyti? mes iš Šiaulių ax.gif
Parasykit Ratutai,ji is Siauliu ir tikrai bus jau pasidauginus .
Atsakyti
labukas.Kavos tirsciai puikiai naikina skruzdeles.
Atsakyti