Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

QUOTE(anakonda1962 @ 2010 05 19, 21:24)
labukas.Kavos tirsciai puikiai naikina skruzdeles.

hi.gif negali buti blink.gif kada ismeginot ir kaip umn.gif wub.gif
Atsakyti
na sliekuciu tai dar nebuvo uzpuole skruzdes,bet siltnamyje pomidorus buvo uzpuolusios.Kaimyne patare kavos tirsciais pabarstyti.As taip ir padariau.Skruzdeles dingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anakonda1962 @ 2010 05 20, 13:17)
na sliekuciu tai dar nebuvo uzpuole skruzdes,bet siltnamyje pomidorus buvo uzpuolusios.Kaimyne patare kavos tirsciais pabarstyti.As taip ir padariau.Skruzdeles dingo  smile.gif

Valio, dabar zinosiu ka daryti - maniskiame irgi pilna skruzdziu!
Atsakyti
QUOTE(Jūrkis @ 2010 05 20, 19:34)
Valio, dabar zinosiu ka daryti - maniskiame irgi pilna skruzdziu!

Mano skruzdes neissigando kavos tirsciu doh.gif Tarp paciu tirsciu namai pastatyti blink.gif Jau nebeismanau,kaip su jomis kovoti-nieko jos nebijo.Visa darzo zeme,komposto kruva ir darzeliai pilni tu ale drbstuoliu schmoll.gif
Atsakyti
dar naujiena suzinojau lotuliukas.gif reikia pabarstyti cinamono-nepernesa blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 20, 20:31)
dar naujiena suzinojau lotuliukas.gif reikia pabarstyti cinamono-nepernesa blink.gif  lotuliukas.gif

manau,kad joms dabar nieks nebaisu,nes jau kiausinukai sudeti.Gal tik kokia nors chemija.Bet jos nesinori naudoti,nes juk pakenksim ir augaliukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 05 20, 21:20)
manau,kad joms dabar nieks nebaisu,nes jau kiausinukai sudeti.Gal tik kokia nors chemija.Bet jos nesinori naudoti,nes juk pakenksim ir augaliukus  schmoll.gif

drinks_cheers.gif vistiek meginsiu pabarstyti cinamonu. rolleyes.gif reikia isitikinti... lotuliukas.gif gal skruzdes kitokios... lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Gal kuri zinot kur butu galima isigyti siu slieku Klaipedoje ar netoli jos?
Atsakyti
Mano mama gyvena Užliedžiuose (Kaunas) ir labai norėtų užveisti sau kalifornijos sliekų, bet neturi interneto, tai pažadėjau jai sumedžioti kontaktus. Jei kas gyvenate tam gale ir galite pasidalyti - labai laukiu telefono numerio į až. Ji pasiskambintų ir atvažiuotų.
Atsakyti
Merginos aš irgi labai noriu kokią saujelę tų stebukladarių. Esu iš Marijampolės, bet ryt būsiu Kaune. Iš anksto ačiū smile.gif .
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasigirti, kad jau turiu kompostinę dėžę ir joje apgyvendinau savo kaliforniečius ax.gif . Bet pastebėjau, kad rurosios skruzdės irgi mėgina įsikurti. Ritute, ar padėjo cinamonas? Ar išbandei?
Atsakyti
Sveikutės,
mano kompostinė staiga patapo didžiuuuuuuuuuuuuuuliu skruzdelynu sad.gif((
Atbėgau pasiguosti, ale, žiūriu, ne viena aš kovoju..kovosiu.. net nežinau ko griebtis - kava joms pofyk. Cinamonas? Ale tai kiek gi tada reik pilt? Chemija.. o kaip gi mano sliekai?

Šiemet aplamai skruzdės išprotėjusios..niekad nemačiau, kad tokiu greičiu tiek daug skruzdėlynų kiltų doh.gif

Atsakyti