Sveikos, kolegės. Aš taip pat ne iš gero gyvenimo tą plastikinį namelį pirkau - mano fabrikėlis - kompostinė sodyboje iššalo... Tai nusipirkau aš tą pabrangintą, išdtudijavau konstrukciją ir pasigaminom su MB gerokai didesnį iš plastikinių dėžių. Dar Gautama mane sušelpė, kokį šimtuką vnt sliekučių parsivežiau... Bet aš turėjau dar vieną kompostinę darbe, irgi su kalifornieciais, tik jų nei dengiau, nei saugojau, netikėta - o va ten jie tai išgyveno

Taigi dabar tikrą fabriką turiu : dvi dvigubos kompostinės duobės, dvi savadarbės veisyklos plius pirktinis delikatus namelis

, turbūt Donatulia tokį pirkai?... Ale su tuo nameliu turiu bėdų - beveik visi suaugę sliekučiai išgaišo, tik mažųjų bais daug.. apatinėj talpoj man atrodo drėgnoka, ale gi jiems turėtų patikti

Nebent per karšta buvo ir jie tiesiog suvirė???? Savadarbėse dėžėse viskas liuks, procesas vyksta, tik maisto duok

Na o skruzdės šiais metais tai visus kankina. Turiu tokio cukriuko, kur ant skruzdžių tako papili trupiniukų, skruzdės mamukui parneša - ir nebėr mamuko, o tuo pačiu ir skruzdės nesiveisia.... Ale prie sliekučių pilt bijau...
Dar patobulianau kompostinės senesniąją dalį - pasodinau moliūgų, tai jau sudygo, auga - bus gatavas maistas rudeniui, iš moliūgų ir susirinksiu visus rūsin, o ir vasaros karščiai taip neišgarins drėgmės - lapai saugos