O ar niekam neteko tuoktis Birstono baznycioj?   

aha
o gal kas Kaune Karmelitu tuokes? 

nes is nieko negirdejau jokiu atislipeimu, nes siaip kaune baznycios puosiamos minimaliai
bet Karmelitu nepopuliari, tai idomu ar papuos 

o gal kas Kaune Karmelitu tuokes?

nes is nieko negirdejau jokiu atislipeimu, nes siaip kaune baznycios puosiamos minimaliai
bet Karmelitu nepopuliari, tai idomu ar papuos

QUOTE(magnifica @ 2008 09 20, 14:26)
Pasirodo, ne viską
 Jokios laisvo stovio pažymos negavau
  Jokios laisvo stovio pažymos negavau  blyn, nejaugi vėl reiks ten važiuoti
  blyn, nejaugi vėl reiks ten važiuoti  

QUOTE(magnifica @ 2008 09 21, 20:56)
Pasirodo, ne viską  Jokios laisvo stovio pažymos negavau

Jokios laisvo stovio pažymos negavau

mums panasiai buvo - ir teko vel vaziuoti
  mums panasiai buvo - ir teko vel vaziuoti   Bet baznycioj sake, kad, blogiausiu atveju, vietoj tos laisvo stovio pazymos reiktu atnesti dvieju artimuju rastiskus paliudijimus, kad nebuvai istekejusi
  Bet baznycioj sake, kad, blogiausiu atveju, vietoj tos laisvo stovio pazymos reiktu atnesti dvieju artimuju rastiskus paliudijimus, kad nebuvai istekejusi   

QUOTE(Leilita @ 2008 09 18, 04:37)
Man cia tokia mintis kilo. o negali vaziuodama i ta baznycia nusivezti kriksto nuotrauku, tai bus kaip irodymas, kad buvai pakrikstyta. paaiskink, kad gyvenimas taip susikloste, kad nebendrauji su krikstateviais. na bet cia tik mintis, nezinau ar galima taip praeiti, bet man atrodo nebloga iseitis...
O kaip tu irodysi ar tose nuotraukose tikrai tu?

Jei paklaus ar ta maza mergyte tikrai tu?
  Jei paklaus ar ta maza mergyte tikrai tu?   Nes as asmeniskai pazejusi i savo kriksto nuotraukas ir dabar i save - nei trupucio nera panasumo..
  Nes as asmeniskai pazejusi i savo kriksto nuotraukas ir dabar i save - nei trupucio nera panasumo..  

QUOTE(juu @ 2008 09 22, 08:20)

mums panasiai buvo - ir teko vel vaziuoti
  mums panasiai buvo - ir teko vel vaziuoti   Bet baznycioj sake, kad, blogiausiu atveju, vietoj tos laisvo stovio pazymos reiktu atnesti dvieju artimuju rastiskus paliudijimus, kad nebuvai istekejusi
  Bet baznycioj sake, kad, blogiausiu atveju, vietoj tos laisvo stovio pazymos reiktu atnesti dvieju artimuju rastiskus paliudijimus, kad nebuvai istekejusi  
Bet negi pats kunigas, kai išdavinėjo man tą krikšto pažymą, negalėjo pasakyt, kad reiks ir to laisvo stovio pažymos?
 Ale ot žioplys, atsiprašant
 Jau visai baigiu susipainioti tarp tų visų bažnyčių - vienoj krikštyta, kitai priklausau...

QUOTE(magnifica @ 2008 09 22, 14:58)
Bet negi pats kunigas, kai išdavinėjo man tą krikšto pažymą, negalėjo pasakyt, kad reiks ir to laisvo stovio pažymos?  Ale ot žioplys, atsiprašant

Jau visai baigiu susipainioti tarp tų visų bažnyčių - vienoj krikštyta, kitai priklausau...

Taigi va, mums tas pats buvo
 Veliau, po tokiu maratonu pirmyn - atgal, mano tetis net "isrado" posaki "Kalbetis su klebonu tas pats, kas su televizorium"
  Veliau, po tokiu maratonu pirmyn - atgal, mano tetis net "isrado" posaki "Kalbetis su klebonu tas pats, kas su televizorium"   

Kazkoks bardakas,nesenei paiskejo,kad ir mano krikstas neuzfiksuotas jokiuose metrikuose,o parapija kurioi buvau krykstyta uz200 km.tai dar nieko,liudininkais reikalingi kriksto tevai,kuria gyvenaJAV...  Taciau suzinojau,kad vazineti nebutina,tereikia nueiti i artimiausia baznycia ir paaiskinti situacija,ten turetu duoti spec.forma pareiskimui,kuri turetu pasirasyti ir liudininkai,tik nzn keli,nesu tikta,bet forma turbut galima issiusti ir faksu ir pastu.
 Taciau suzinojau,kad vazineti nebutina,tereikia nueiti i artimiausia baznycia ir paaiskinti situacija,ten turetu duoti spec.forma pareiskimui,kuri turetu pasirasyti ir liudininkai,tik nzn keli,nesu tikta,bet forma turbut galima issiusti ir faksu ir pastu.

Taciau suzinojau,kad vazineti nebutina,tereikia nueiti i artimiausia baznycia ir paaiskinti situacija,ten turetu duoti spec.forma pareiskimui,kuri turetu pasirasyti ir liudininkai,tik nzn keli,nesu tikta,bet forma turbut galima issiusti ir faksu ir pastu.

Noriu paklausti, ar kuri nors ketinate imti ar ėmėte ilgąją vestuvių ceremoniją bažnyčioje, t.y. su mišiomis, o ne tą 25min? Ar gal kam teko dalyvauti? 
Neseniai teko dalyvauti vestuvėse, tai man 20-25 min. ceremonija pasirodė per trumpa ... Kažkaip pagalvojau, kad aš taip nenorėčiau.
 Kažkaip pagalvojau, kad aš taip nenorėčiau. 
Kaip jūs manote? 

Neseniai teko dalyvauti vestuvėse, tai man 20-25 min. ceremonija pasirodė per trumpa ...
 Kažkaip pagalvojau, kad aš taip nenorėčiau. Kaip jūs manote?

QUOTE(Fluffy @ 2008 09 29, 16:31)
Noriu paklausti, ar kuri nors ketinate imti ar ėmėte ilgąją vestuvių ceremoniją bažnyčioje, t.y. su mišiomis, o ne tą 25min? Ar gal kam teko dalyvauti? 
Neseniai teko dalyvauti vestuvėse, tai man 20-25 min. ceremonija pasirodė per trumpa ... Kažkaip pagalvojau, kad aš taip nenorėčiau.
Kaip jūs manote?
Neseniai teko dalyvauti vestuvėse, tai man 20-25 min. ceremonija pasirodė per trumpa ...
 Kažkaip pagalvojau, kad aš taip nenorėčiau. Kaip jūs manote?

Neseniai teko dalyvauti draugės vestuvių ceremonijoje su mišiomis, tai pradžioj buvo labai gražu, bet po to matėsi, kad daugumai svečių prailgo ta valanda. Aš, pavyzdžiui, nenorėčiau tokių ilgų apeigų, nors iki šiol norėjau...
QUOTE(Tejyte @ 2008 09 29, 15:37)
Neseniai teko dalyvauti draugės vestuvių ceremonijoje su mišiomis, tai pradžioj buvo labai gražu, bet po to matėsi, kad daugumai svečių prailgo ta valanda. Aš, pavyzdžiui, nenorėčiau tokių ilgų apeigų, nors iki šiol norėjau...
Ačiū už nuomonę
 Aš pati nesu buvusi tose ilgosiose apeigose.
 Aš pati nesu buvusi tose ilgosiose apeigose.O kiek laiko truko? Ir kokioje bažnyčioje buvo?
QUOTE(Fluffy @ 2008 09 29, 18:09)
Ačiū už nuomonę  Aš pati nesu buvusi tose ilgosiose apeigose.
O kiek laiko truko? Ir kokioje bažnyčioje buvo?
 Aš pati nesu buvusi tose ilgosiose apeigose.O kiek laiko truko? Ir kokioje bažnyčioje buvo?
Truko valandą. Šv. Kazimiero bažnyčioje