QUOTE(Qwertama @ 2008 08 09, 10:49)
sveikos merginos

Cia Otome maciau senoje temoje klause, ka as veikiau vakar. atsakau: vakar buvau su kambarioko draugu ir jo mergina kazkur netoli varenos, vaziavo tas draugas kontrobandinio bendzino parsivezti, tai ir mus pasieme. griztant dar uzsukom prie ezeriuko ir saslyku issikelem. is tikruju saslykai baige kepti visai velau vakare, tai nezinau, ka valgiau, nes taaaip tamsu buvo, su mobiliakais pasisvietinejom

o saslykai skanus - su melyniu marinatu. as pirma karta tokius ragavau.
Va tiek apie mane ir vakar diena. Otome sekmingo tau pasiplaukiojimo

jei kas del krepsinio, prasom klausti, nes televizorius sekmadieni ryte bus geriausias mano draugas. jei nepamirsiu (man taip kartais buna) rungtynes ziuresiu tikrai.
Aciu saridonei uz nauja tema. saunuole tu

ikelei praeitos temos nuoroda. as pamaciau kad ana tema baigesi, galvoju, kur man reikes pasisakyti. atsiverciu kertele sielai, o ten nauja tema jau

saunuole saridone
linkiu visom merginom gero savaitgalio

as tai nieko nesuplanavus siam savaitgaliui idomaus. siaip kazka paveiksiu ir tiek. gal i kina su kambarioku nueisim ar dar ka. zodziu veiklos bus galvojamos ekspromtu. tikekimes, nei vienai savaitgalio planu nesutrukdys lietus.
Papildyta:
beje, zodis "tęsti" rasomas su nosine, nes ą-ę-į kaitaliojasi zodziuose tąsa-tęsti-tįsti.
mokiausi lietuvių sustiprintoj klasėj, kokia gėda

atrodo su rašyba problemų nebuvo, kiek daug jau pasimiršo.
Įsivaizduoju kaip tau buvo vakar smagu, oras geras

, aš irgi taip marinuotų šašlykų nesu ragavusi.
Nežinau ar ryt pamatysiu krepšinį, keksas (mama) nori į Belmontą, picerijos jai nelygis (juokauju), tai va, vargas man
Smulkmena, man labai patinka naujas temas atidarinėti
Kaip seniai kine nebuvau

O ką žiūrėsit? Nu fainas tas tavo kambariokas

Mano vyras tai visai suseno, jam tik skaniai pavalgyt, ant sofutės pagulėt. O kaimynų jaunų gražių aplink nėra
Papildyta:
[quote=saulytia23,2008 08 09, 17:10]
[quote=Dinariuke,2008 08 09, 16:52]
O iš kur tu? Aš irgi ne Vilnietė
Papildyta:
as is kauno

bet kiek pastebejau cia tik vilnietes renkasi
[/quote]
pasiskaityk seną temą, pirmoj pusėj vien kaunietės plepėjo
Papildyta:
iš kokio miesto esi,
Dinariuke? Gal kaunietė?