Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

Labas rytas visoms. 4u.gif pamiršau kaip rašosi teisingai "tęsti"? su nosine ar be? blush2.gif
Na tikiuosi Otome'i oras bus palankus, nesušals, lietus aplenks. thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=285965
sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 09 rugpjūčio 2008 - 07:42
Senos temos neskaičiau, bet pavadinimas patraukė.
Savaitgalius leidžiu su MB, ar viena. Su draugėms bendrauti kažkodėl man nesinori, visos jos atrodo tokios tuščios, tiesiog labai skiriasi nuo manęs. Dėl to savaitgaliams mielai pasirenku kokią įdomią knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif Cia Otome maciau senoje temoje klause, ka as veikiau vakar. atsakau: vakar buvau su kambarioko draugu ir jo mergina kazkur netoli varenos, vaziavo tas draugas kontrobandinio bendzino parsivezti, tai ir mus pasieme. griztant dar uzsukom prie ezeriuko ir saslyku issikelem. is tikruju saslykai baige kepti visai velau vakare, tai nezinau, ka valgiau, nes taaaip tamsu buvo, su mobiliakais pasisvietinejom biggrin.gif o saslykai skanus - su melyniu marinatu. as pirma karta tokius ragavau. thumbup.gif
Va tiek apie mane ir vakar diena. Otome sekmingo tau pasiplaukiojimo drinks_cheers.gif jei kas del krepsinio, prasom klausti, nes televizorius sekmadieni ryte bus geriausias mano draugas. jei nepamirsiu (man taip kartais buna) rungtynes ziuresiu tikrai. mirksiukas.gif
Aciu saridonei uz nauja tema. saunuole tu thumbup.gif ikelei praeitos temos nuoroda. as pamaciau kad ana tema baigesi, galvoju, kur man reikes pasisakyti. atsiverciu kertele sielai, o ten nauja tema jau thumbup.gif saunuole saridone
linkiu visom merginom gero savaitgalio 4u.gif as tai nieko nesuplanavus siam savaitgaliui idomaus. siaip kazka paveiksiu ir tiek. gal i kina su kambarioku nueisim ar dar ka. zodziu veiklos bus galvojamos ekspromtu. tikekimes, nei vienai savaitgalio planu nesutrukdys lietus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 09, 08:24)
Labas rytas visoms. 4u.gif pamiršau kaip rašosi teisingai "tęsti"? su nosine ar be? blush2.gif
Na tikiuosi Otome'i oras bus palankus, nesušals, lietus aplenks. thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=285965
sena tema

beje, zodis "tęsti" rasomas su nosine, nes ą-ę-į kaitaliojasi zodziuose tąsa-tęsti-tįsti.
Atsakyti
labai nemėgstu sėdėti namuose tai savaitgaliais stengiamės kur nors ištrūkti,pas draugus,gimines arba juos pasikviečiam į svečius
Atsakyti
Registras naujoje temukėje ir einu senos skaityti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 09, 12:12)
Registras naujoje temukėje ir einu senos skaityti  mirksiukas.gif  ax.gif

nepamiršk sugrįžti biggrin.gif
Atsakyti
neturiu deje su kuo leisti savaitgaliu verysad.gif bet labai noreciau tureti wub.gif patiktu paselti su merginom gathering.gif gossip.gif friends.gif ar seip kai liudna pakalbeti angel.gif , bet kiek pastebejau jus visos is vilniaus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytia23: 09 rugpjūčio 2008 - 15:10
QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 09, 15:09)
neturiu deje su kuo leisti savaitgaliu verysad.gif  bet labai noreciau tureti wub.gif  patiktu paselti su merginom gathering.gif gossip.gif friends.gif ar seip kai liudna pakalbeti angel.gif , bet kiek pastebejau jus visos is vilniaus  verysad.gif

O iš kur tu? Aš irgi ne Vilnietė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 09, 14:46)
nepamiršk sugrįžti biggrin.gif

Kaip aš galiu čia negrįšti kai čia taip gera wub.gif
Atsakyti
[quote=Dinariuke,2008 08 09, 16:52]
Papildyta:

as is kauno ax.gif bet kiek pastebejau cia tik vilnietes renkasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 09, 10:49)
sveikos merginos  4u.gif Cia Otome maciau senoje temoje klause, ka as veikiau vakar. atsakau: vakar buvau su kambarioko draugu ir jo mergina kazkur netoli varenos, vaziavo tas draugas kontrobandinio bendzino parsivezti, tai ir mus pasieme. griztant dar uzsukom prie ezeriuko ir saslyku issikelem. is tikruju saslykai baige kepti visai velau vakare, tai nezinau, ka valgiau, nes taaaip tamsu buvo, su mobiliakais pasisvietinejom  biggrin.gif o saslykai skanus - su melyniu marinatu. as pirma karta tokius ragavau.  thumbup.gif
Va tiek apie mane ir vakar diena. Otome sekmingo tau pasiplaukiojimo  drinks_cheers.gif jei kas del krepsinio, prasom klausti, nes televizorius sekmadieni ryte bus geriausias mano draugas. jei nepamirsiu (man taip kartais buna) rungtynes ziuresiu tikrai.  mirksiukas.gif
Aciu saridonei uz nauja tema. saunuole tu  thumbup.gif ikelei praeitos temos nuoroda. as pamaciau kad ana tema baigesi, galvoju, kur man reikes pasisakyti. atsiverciu kertele sielai, o ten nauja tema jau  thumbup.gif saunuole saridone
linkiu visom merginom gero savaitgalio 4u.gif as tai nieko nesuplanavus siam savaitgaliui idomaus. siaip kazka paveiksiu ir tiek. gal i kina su kambarioku nueisim ar dar ka. zodziu veiklos bus galvojamos ekspromtu. tikekimes, nei vienai savaitgalio planu nesutrukdys lietus.  4u.gif
Papildyta:

beje, zodis "tęsti" rasomas su nosine, nes ą-ę-į kaitaliojasi zodziuose tąsa-tęsti-tįsti.

mokiausi lietuvių sustiprintoj klasėj, kokia gėda blush2.gif atrodo su rašyba problemų nebuvo, kiek daug jau pasimiršo.
Įsivaizduoju kaip tau buvo vakar smagu, oras geras thumbup.gif , aš irgi taip marinuotų šašlykų nesu ragavusi. ax.gif
Nežinau ar ryt pamatysiu krepšinį, keksas (mama) nori į Belmontą, picerijos jai nelygis (juokauju), tai va, vargas man doh.gif
Smulkmena, man labai patinka naujas temas atidarinėti blush2.gif
Kaip seniai kine nebuvau ax.gif O ką žiūrėsit? Nu fainas tas tavo kambariokas thumbup.gif Mano vyras tai visai suseno, jam tik skaniai pavalgyt, ant sofutės pagulėt. O kaimynų jaunų gražių aplink nėra lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=saulytia23,2008 08 09, 17:10]
[quote=Dinariuke,2008 08 09, 16:52]
Papildyta:

as is kauno ax.gif bet kiek pastebejau cia tik vilnietes renkasi blush2.gif
[/quote]

pasiskaityk seną temą, pirmoj pusėj vien kaunietės plepėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
iš kokio miesto esi, Dinariuke? Gal kaunietė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 08, 09:17)
Bet uztai vakare buvau nuejus su drauge i vingio parka pasivazineti rieduciais bigsmile.gif Na ten jau reikejo matyt doh.gif Pati negalvojau,kad bus ir taip faina,ir taip baugu  schmoll.gif

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 08, 13:00)
Nuomavom,1 val-8 lt. mirksiukas.gif

mano brolis netoli Vingio parko gyvena, na ir kaip mes niekad nesugalvojom ten riedučius bent išsinuomoti doh.gif bigsmile.gif

QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 09, 16:09)
neturiu deje su kuo leisti savaitgaliu verysad.gif  bet labai noreciau tureti wub.gif  patiktu paselti su merginom gathering.gif gossip.gif friends.gif ar seip kai liudna pakalbeti angel.gif , bet kiek pastebejau jus visos is vilniaus  verysad.gif

aš irgi ne vilnietė unsure.gif bet ir ne iš Kauno wink.gif

ačiū už naują temą 4u.gif
Atsakyti
O iš kur esi myth?
Atsakyti