Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Saujora @ 2008 08 10, 11:05)
su kuo pasilinksmint savaitgaliais-turiu.
tik dėl dingusio noro tai daryt, jaučiu, kad galiu ir nebeturėt greitai

Nepasiduok tokiom niuriom mintim, reikia su jom kovoti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau jungtis ir as jusu temeleje 4u.gif ax.gif savaitgaliu nelabai yra su kuo praleisti verysad.gif o noretusi kartais pabandrauti su kuom nors nulekti kur nors ax.gif as is Kauno 4u.gif dazniausiai bunam su vyru ir savo mazyliu doh.gif gerai dar gerus tevus turim tai pasiema maziuka tai nors dviese kartas nuo karto pabunam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 09, 17:33)
mokiausi lietuvių sustiprintoj klasėj, kokia gėda blush2.gif atrodo su rašyba problemų nebuvo, kiek daug jau pasimiršo.
Įsivaizduoju kaip tau buvo vakar smagu, oras geras thumbup.gif , aš irgi taip marinuotų šašlykų nesu ragavusi. ax.gif
Nežinau ar ryt pamatysiu krepšinį, keksas (mama) nori į Belmontą, picerijos jai nelygis (juokauju), tai va, vargas man doh.gif
Smulkmena, man labai patinka naujas temas atidarinėti blush2.gif
Kaip seniai kine nebuvau ax.gif O ką žiūrėsit? Nu fainas tas tavo kambariokas thumbup.gif Mano vyras tai visai suseno, jam tik skaniai pavalgyt, ant sofutės pagulėt. O kaimynų jaunų gražių aplink nėra lotuliukas.gif

Papildyta:
pasiskaityk seną temą, pirmoj pusėj vien kaunietės plepėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
iš kokio miesto esi, Dinariuke? Gal kaunietė? smile.gif

su pergale pirmiausiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
su lietuviu kalba ir man labai daug pasimirso, nors irgi problemu neturejau. dabar tai is viso tingiu kablelius delioti blush2.gif rasau bele kaip blush2.gif nors zinau, kad smagiau skaityti kai tekstas tvarkingas. gal susiimti reiketu g.gif pagalvosiu...
vakar ziurejom mumija. toks filmas kaip ir anos mumijos, kaunasi vienas pries armija ir.... koks netiketumas - vienas visa armija ismusa lotuliukas.gif nu bet siaip faina. as irgi kokias 2 savaites nebuvau kine, tai pasiimgus didziojo ekrano buvau.
smagu tau, kad po visokias picerijas ir belmontus vaikstai. as tai namie pica kepiau vakar. visai skani pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi sveikinu su pergale thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lithuania.gif
Rungtynių pabaiga daug nervų kainavo, tai dabar bandau jefgas atgauti papildydama savo atsargas maistu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 14:43)
Aš irgi sveikinu su pergale  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lithuania.gif
Rungtynių pabaiga daug nervų kainavo, tai dabar bandau jefgas atgauti papildydama savo atsargas maistu  thumbup.gif

bet tokios rungtynes ir yra pacios idomiausios, o ne tos, kur 20 tasku laimi arba pralaimi. jokio azarto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 10, 14:21)
bet tokios rungtynes ir yra pacios idomiausios, o ne tos, kur 20 tasku laimi arba pralaimi. jokio azarto  tongue.gif

Na taip tu teisi, bet norisi kad musu nervu taip ir nepatampytu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,merginos,ar butu galima prie jusu prisijungti? 4u.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 10, 19:29)
Labas vakaras,merginos,ar butu galima prie jusu prisijungti? 4u.gif  gathering.gif

Zinoma,prasom 4u.gif
As cia irgi visai nauja,bet merginos cia labai draugiskos ir visus priima smile.gif
Atsakyti
Sveikos sveikutes, griztu i nauja temuke, kaip smaguuuu thumbup.gif Jau pasiilgau jusu bigsmile.gif
Saunu, kad nauju merginu yra norinciu prisijungti drinks_cheers.gif

VISAS SU PERGALEEEEEE!!!!!!! lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Saunuoliai musu vyrai!!! Gaila matyt rungtyniu negalejau, dar buvau gamtoj, bet per paskutines rungtyniu minutes suradom radija transliuojancia ir klausem biggrin.gif

O siaip laaaabai patiko plaukt su baidarem thumbup.gif Visai nebaisu, nieko ten ji nesivercia, bet labai smagu, nors siandien pecius skauda kai rankas kelt bandau smile.gif Visgi nuplaukem per diena 17 kilometru, pietums buvom sustoje virem zuviena ant lauzo, o vakare saslykai buvo, nu smagumynas taip vat gamtoj bigsmile.gif Ai ir lietaus praktiskai nebuvo, pakrapino kelis kartus po kelias minutes, o siaip silta ir sauleta buvo thumbup.gif

Tikrai nustebino Qwertamos saslykai melyniu marinate, tokiu girdejus dar nebuvau, kaip noreciau paragaut kada g.gif
Saridon'e, kur su mama prilakstet per savaitgali?
Susibegam kuria diena artimiausiu metu? mirksiukas.gif
Gal rytoj tu stalo zaidimu reiktu eit pazaist, ar ka..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 10, 21:08)
Sveikos sveikutes, griztu i nauja temuke, kaip smaguuuu  thumbup.gif Jau pasiilgau jusu  bigsmile.gif
Saunu, kad nauju merginu yra norinciu prisijungti  drinks_cheers.gif

VISAS SU PERGALEEEEEE!!!!!!!  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif
Saunuoliai musu vyrai!!! Gaila matyt rungtyniu negalejau, dar buvau gamtoj, bet per paskutines rungtyniu minutes suradom radija transliuojancia ir klausem  biggrin.gif

O siaip laaaabai patiko plaukt su baidarem  thumbup.gif Visai nebaisu, nieko ten ji nesivercia, bet labai smagu, nors siandien pecius skauda kai rankas kelt bandau smile.gif Visgi nuplaukem per diena 17 kilometru, pietums buvom sustoje virem zuviena ant lauzo, o vakare saslykai buvo, nu smagumynas taip vat gamtoj  bigsmile.gif Ai ir lietaus praktiskai nebuvo, pakrapino kelis kartus po kelias minutes, o siaip silta ir sauleta buvo  thumbup.gif

Tikrai nustebino Qwertamos saslykai melyniu marinate, tokiu girdejus dar nebuvau, kaip noreciau paragaut kada  g.gif
Saridon'e, kur su mama prilakstet per savaitgali?
Susibegam kuria diena artimiausiu metu?  mirksiukas.gif
Gal rytoj tu stalo zaidimu reiktu eit pazaist, ar ka..?  g.gif

Sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos! thumbup.gif
aš irgi šiandien žiūrėjau krepšinį! lithuania.gif
O buvo taip... ai, ką aš čia nusišneku biggrin.gif
Oras toks permainingas šiandien, patingėjom važiuot į Belmontą, užsukom į "Keturias sostines", šalia Vievio. Porcijos tikrai nevaikiškos, net deserto nereikėjo.
Gailiuosi, kad neužsisakiau dienos sriubos, pomidorinės essen.gif Vat aptarnavimas tai prastokas, ačiū dievui dokumento nepaprašė kai šampano užsisakiau lotuliukas.gif
Būtent čia ir žiūrėjau krepšinį! yahoo.gif

Papildyta:
Dar apie tokį filmą nesu girdėjusi. Qwertama, kine nebuvai 2 savaites? blink.gif Aš 2 metus gal lotuliukas.gif o kaip tu picą darai?
Papildyta:
Kaip šaunu Otome, kad tau taip linksma buvo ir oras neblogas. Vis žvilgterdavau į dangų ir pagalvodavau apie tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 10 rugpjūčio 2008 - 21:19
Na,papasakokit man,nezinanciai, kaip vykdot klubo veikla? biggrin.gif

ar daznai susimatot? ax.gif

O del krepsinio...kiek emociju siandien buvo,paskutine minute isjungiau tv,nes nepakeliau itampos.Bet viskas gerai,kas gerai baigiasi yahoo.gif
Atsakyti