Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(saridon'e @ 2008 08 09, 17:47)
O iš kur esi myth?

jau buvau sakius - iš Šiaulių. Tik Vilniuj vis apsireiškiu, mat čia brolis ir nemažai draugų gyvena blush2.gif [už poros metų, jei nepasikeis planai ir nelėksiu kur nors toliau, kraustysiuos ir aš biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 09, 18:15)
jau buvau sakius - iš Šiaulių. Tik Vilniuj vis apsireiškiu, mat čia brolis ir nemažai draugų gyvena  blush2.gif [už poros metų, jei nepasikeis planai ir nelėksiu kur nors toliau, kraustysiuos ir aš biggrin.gif ]

neužpyk, neįsidėmėjau 4u.gif Kaip dažnai apsireiški? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 09, 18:21)
neužpyk, neįsidėmėjau 4u.gif Kaip dažnai apsireiški? mirksiukas.gif

baik tu, nėr čia dėl ko užpykt tongue.gif oj, apsireiškiu kai nuotaika/proga būna ir kai studijos leidžia ištrūkti biggrin.gif gi jau įsiprašinėjau į jūsų kompaniją, kai artimiausiu laiku čia atlėksiu bigsmile.gif smagios mergytės esat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 09, 18:25)
baik tu, nėr čia dėl ko užpykt tongue.gif oj, apsireiškiu kai nuotaika/proga būna ir kai studijos leidžia ištrūkti biggrin.gif gi jau įsiprašinėjau į jūsų kompaniją, kai artimiausiu laiku čia atlėksiu  bigsmile.gif  smagios mergytės esat  rolleyes.gif

pamenu, būtinai! drinks_cheers.gif o kada artimiausiu laiku planuoji atlėkt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 09, 19:03)
pamenu, būtinai! drinks_cheers.gif o kada artimiausiu laiku planuoji atlėkt? ax.gif

tiesą sakant, nežinau unsure.gif nes rugpjūtis paprastai būna tas mėnuo, kad bendraujam su grįžusiais draugais ir pan. [ir dar giminaičiai užpuolė, va ir ryt į svečius atkeliauja tik tik grįžę iš JAV, o po to visą savaitę kita svečiuosis unsure.gif ] , o visas jo galas būna skiriamas gimtadienio šventimui biggrin.gif tad.. na bet nuo rugsėjo pasirodysiu dažniau blush2.gif labai labai įdomu su jumis susipažint 4u.gif

ką tik valandžiukę numigau, katiną apsikabinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 09, 20:37)
tiesą sakant, nežinau  unsure.gif nes rugpjūtis paprastai būna tas mėnuo, kad bendraujam su grįžusiais draugais ir pan. [ir dar giminaičiai užpuolė, va ir ryt į svečius atkeliauja tik tik grįžę iš JAV, o po to visą savaitę kita svečiuosis  unsure.gif ] , o visas jo galas būna skiriamas gimtadienio šventimui biggrin.gif tad.. na bet nuo rugsėjo pasirodysiu dažniau  blush2.gif  labai labai įdomu su jumis susipažint  4u.gif

ką tik valandžiukę numigau, katiną apsikabinus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras čia su tuo katinu thumbup.gif thumbup.gif
aš tai pas mamą svečiuojuosi, tai sėdi ir erzina mane, miegot neina. doh.gif biggrin.gif
na rugsėjis ne už kalnų thumbup.gif o merginos fainuolės! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš tai šiuo metu esu iš Rokiškio....
Laukiu nesulaukiu krepsinio rungtynių net nusedeti vietoje nebegaliu... ax.gif
Atsakyti
Na labas rytas visoms 4u.gif
Nors as jau gana seniai atsikeliau,reikejo cia pasimokyt truputi ax.gif
Tai dabar turbtu visi spoksojat i televizoriu,besimegaudami krepsinio akimirkomis? ax.gif As tai nesidomiu tais dalykais,tai neziuriu.
O tai sia savaite ka nors planuojat cia?Jau tikrai mielai prisijungciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 10, 10:22)
Na labas rytas visoms 4u.gif
Nors as jau gana seniai atsikeliau,reikejo cia pasimokyt truputi ax.gif
Tai dabar turbtu visi spoksojat i televizoriu,besimegaudami krepsinio akimirkomis? ax.gif As tai nesidomiu tais dalykais,tai neziuriu.
O tai sia savaite ka nors planuojat cia?Jau tikrai mielai prisijungciau smile.gif

Tai, kad krepšinio dar nerodo, dar 15min iki rungtynių mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam su nekantrumu ir tikimes pirmosios pergales thumbup.gif
Atsakyti
Galima sakyti tiesiog gimdomi yra taskai, kol kas po pirmo kelinio pirmaujame thumbup.gif
Atsakyti

su kuo pasilinksmint savaitgaliais-turiu.
tik dėl dingusio noro tai daryt, jaučiu, kad galiu ir nebeturėt greitai
Atsakyti