Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

Sveikutes, smagu girdet, kad savaitgalis visoms patiko, geras dalykas tos sostines dienos, o dar oras toooooks pasitaike rolleyes.gif
Gaila labai, kad sia savaite smarkiai sals.... verysad.gif Na bet mes su Saridone vakar gerai akropoli pasiaubem tai kai atsals bent bus proga naujus siltus rubiukus isbandyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 09 05, 14:55)
tris kartus per metus po  5 savaites taip. na nevisom dienom, kartais būna iki 18, kartais nuo 10, bet kasdien beveik visa darbo diena ir dar šeštadieniai... nemažai kaip neakivaizdiniam, bet ką padarysi.
vakarais tai išvis sunku turėtų būt... man irgi galva nedirba į vakarą blush2.gif

oho tikrai nemazai kaip neakivaizdiniam. o kokia tavo specialybe? turiu galvoje ka pries tai baigei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 08, 09:55)
Sveikutes, smagu girdet, kad savaitgalis visoms patiko, geras dalykas tos sostines dienos, o dar oras toooooks pasitaike  rolleyes.gif
Gaila labai, kad sia savaite smarkiai sals....  verysad.gif Na bet mes su Saridone vakar gerai akropoli pasiaubem tai kai atsals bent bus proga naujus siltus rubiukus isbandyt  tongue.gif

NENORIU blogo oro schmoll.gif Siaip ziurejau gismeteo.ru maciau, kad oras neblogas nusimato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 08, 10:30)
NENORIU blogo oro  schmoll.gif  Siaip ziurejau gismeteo.ru maciau, kad oras neblogas nusimato  bigsmile.gif

Na kitam savaitgaliui zada jau lyg tik 8 silumos..... na bet jei nelis, tai dar puse velnio tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 08, 09:55)
Sveikutes, smagu girdet, kad savaitgalis visoms patiko, geras dalykas tos sostines dienos, o dar oras toooooks pasitaike  rolleyes.gif
Gaila labai, kad sia savaite smarkiai sals....  verysad.gif Na bet mes su Saridone vakar gerai akropoli pasiaubem tai kai atsals bent bus proga naujus siltus rubiukus isbandyt  tongue.gif

aha, ėjau dėl batų ir rankinuko... ar parsinešiau nors vieną iš jų? neee lotuliukas.gif
Tavo pirkinukai tai tikrai superiniai thumbup.gif
Kaip darbo diena parėjo? Vedėjas jau grįžo? biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 08, 08:15)
Vardan MOKINUKIU, atsikeliau  blush2.gif  ir visai nesigailiu  mirksiukas.gif

Draugas siandien uzsisakines bilietus ir kada juos gaus, tada isvyks.... Noreciau, kad dar bent savaitele neisvyktu  verysad.gif 

Tikėkimės geriausio! drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=saridon'e,2008 09 08, 22:53]
aha, ėjau dėl batų ir rankinuko... ar parsinešiau nors vieną iš jų? neee lotuliukas.gif

Labas rytas, jo pirkinukais esu patenkinta smile.gif Kai atsals i savaites gala suoliuosiu darban su zaliais batais lotuliukas.gif
Tavieji irgi super thumbup.gif Kaip vyras ivertino?
Sedziu dabar darbe ir noriu tu pievagrybiu salotu didelio bliudo, mmmm, pusryciu nedavalgiau, o iki pietu meto dar marios laiko.....
Ai darbe nebesmagu, vedejas grizo ir daugiau nebezada iseit atostogu... Sedi ir burba visa diena, brrr. Ai, bet man nuotaikos jis nesugadins schmoll.gif
Siandien eisiu pas ta drauge, kurios vestuvese buvau, paziuret nuotrauku ir vestuviu filmo.
Kur Qwertama dingus? g.gif Kaip kazin darbo paieskos einasi, ar kviecia ir sia savaite i pokalbius? bigsmile.gif
Titiju, ar jau paaiskejo, kada teks drauga islydeti?
Augusta, kaip sekasi mokslus krimsti? Ar labai isvargus grizti po paskaitu?

Atsakyti
[quote=Otome,2008 09 09, 08:34]
[/quote]

Si skemadieni jau isvaziuoja verysad.gif paskutines dienos..... oi kaip liudna dabar jau man verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 09, 10:19)
Si skemadieni jau isvaziuoja  verysad.gif  paskutines dienos..... oi kaip liudna dabar jau man  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ooo, puikiai isivaizduoju.... unsure.gif
Na laikykis, juk ne amziams tas issiskyrimas, lankysit vienas kita, turesit proga pasitikrinti kiek stiprus jusu jausmai wub.gif
Atsakyti
sveikos. sekasi man gerai, kartais nueinu i koki viena kita pokalbi. pvz siandien buvau villon viesbutyje, bet nepatiko, nes alga maza, o praso darbo padaryti kaip uz du. doh.gif
vienu zodziu darbas ne man. be to ir sefe ne kokia butu. rolleyes.gif siandien dar i viena pokalbi pakviete gal ten geriau bus. blush2.gif tai va tiek apie mane. galetume susibegti kuria diena dar sia savaite. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 09, 14:30)
sveikos. sekasi man gerai, kartais nueinu i koki viena kita pokalbi. pvz siandien buvau villon viesbutyje, bet nepatiko, nes alga maza, o praso darbo padaryti kaip uz du.  doh.gif
vienu zodziu darbas ne man. be to ir sefe ne kokia butu.  rolleyes.gif siandien dar i viena pokalbi pakviete gal ten geriau bus.  blush2.gif  tai va tiek apie mane. galetume susibegti kuria diena dar sia savaite.  tongue.gif

As uz 5dienio vakara drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 09 09, 16:26)
As uz 5dienio vakara drinks_cheers.gif

5adieni as niekaip, nes mes su firma vaziuojam i ventes raga, tai nuo ryto isvaziuojam ir tik velai vakare grisim. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Otome,2008 09 09, 08:34]
Labas rytas, jo pirkinukais esu patenkinta smile.gif Kai atsals i savaites gala suoliuosiu darban su zaliais batais lotuliukas.gif
Tavieji irgi super thumbup.gif Kaip vyras ivertino?
Sedziu dabar darbe ir noriu tu pievagrybiu salotu didelio bliudo, mmmm, pusryciu nedavalgiau, o iki pietu meto dar marios laiko.....
Ai darbe nebesmagu, vedejas grizo ir daugiau nebezada iseit atostogu... Sedi ir burba visa diena, brrr. Ai, bet man nuotaikos jis nesugadins schmoll.gif
Siandien eisiu pas ta drauge, kurios vestuvese buvau, paziuret nuotrauku ir vestuviu filmo.
Kur Qwertama dingus? g.gif Kaip kazin darbo paieskos einasi, ar kviecia ir sia savaite i pokalbius? bigsmile.gif
Augusta, kaip sekasi mokslus krimsti? Ar labai isvargus grizti po paskaitu?
[/quote]

aš ką tik valgiau pievagrybių salotų, net bloga dabar nuo jų verysad.gif
O kaip įvertino? g.gif sakė gražu, ai, jam visada viskas gražu, o taip kartais norisi rimtos kritikos. Būna matuojuosi kokį netikusį rūbą, o jo paklausiu nuomonės, tai mykia kažką, bando akyse įžvelgt mano atsakymą, et...
Labai lauksiu nuotraukyčių bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 09, 10:19)
Si skemadieni jau isvaziuoja  verysad.gif  paskutines dienos..... oi kaip liudna dabar jau man  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

oj kaip be ryšio schmoll.gif
ilgai nesimatysit?
Atsakyti