Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 09 20, 20:29)
smile.gif
sveikos 4u.gif kip gaila, kad tik dabar užmačiau šią temelę doh.gif aš taip pat turiu pinigų medį jau keli metai, bet jo šakos laabai ilgos ir storos... kaip jūs jas rišate, paremiate? g.gif gal kokie spec. stoveliai yra? nes kokoso lazdos man nelaiko...

Aš kartais remdavau, man laikydavo (tiesiog tvirtesnių kopetėlių reikėtų paieškoti).
Bet dabar nei vieno neramstau. Lai svyra natūraliai. Man taip daug gražiau atrodo.
Neišvirs iš vazono - nebijokit. Jie tokie prisitaikę prie tokio šakų svyrimo žemyn.

Kai paleidau, tai pačios šakos taip gražiai išsirietė. thumbup.gif
Atsakyti
O as su tamsiai zaliu siulu surisus kol kas blush2.gif Man grazu kai sakos svyra, jei kokia viena per daug nukritus budavo, tai is orchidejos "pasiskolindavau" pagaliuka - tamsiai zalias, labai neissiskiria, neuzgozia pinigelio sakos. Kad ir stora saka, labai gerai prilaikydavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prasau pagalbos ir patarimo. Mano pinigu medis gan didelis, siemet isleido zieda, jau baigineja nuzydeti. Bet mazdaug pries savaite pradejo "verkti". Ant kiekvieno lapo susidaro dideli rasos lasai, ir keli stiebai smarkiai pagelte. Geles vietos nepakeiciau, stovi ten pat jau treti metai, lyg neperlaistau.... nezinau, gal zinot, kas cia tam mano pinigociui darosi, nes gelsta dideli ir grazus stiebai, jau viena nupjoviau.
Atsakyti
Maniskiui irgi tas pats verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Analogiska situacija verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano gėlytė dar nedidutė, bet jau pradėjo lapai geltonuoti , gal kas ką patartų? g.gif
Atsakyti
Kiek kartų mano piniguočio lapai geltonavo ,visada būdavau augalą perlaisčius ir į bulveles būdavo įsimetęs puvinys.Tekdavo traukti iš vazono, nuimti puvinį, pabarstyt anglim, vėl vazonan ir kantrybę pasitelkus nustot laistyt.Padėdavo iki kito perlaistymo...Sakyčiau į metus kartą-du taip nutinka man...
Atsakyti
Sveikos merginos pamaciau sia tema tai nusprendziau taip pat apsilankyti smile.gif .Labai grazus jusu augintiniai ax.gif .Mano draugas taip pat turi si grozi auga spaarciai jau apie 3 metelius biggrin.gif tik va nusprende isigyti keturkoji (kate).Tai ir pridirbo is savo dideles energijos ir noro zaisti doh.gif uzoko ant geles ir nulenke visus stiebus tai puse ju stovi tiesei o kita pusi nulinkus ,net nezinau ka dabar teks daryt .Surist surisom bet nemanau kad vel jau augs tiesei ,kaip anksciau .Gal kuriai buvo taip pat nutijke ir galit pagelbet ,nes labai jau gaila ziuret i toki augeleli. verysad.gif

http://www.ipix.lt/images/38794271.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo symutja: 22 rugsėjo 2008 - 10:40
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 22, 10:30)
Kiek kartų mano piniguočio lapai geltonavo ,visada būdavau augalą perlaisčius ir į bulveles būdavo įsimetęs puvinys.Tekdavo traukti iš vazono, nuimti puvinį, pabarstyt anglim, vėl vazonan ir kantrybę pasitelkus nustot laistyt.Padėdavo iki kito perlaistymo...Sakyčiau į metus kartą-du taip nutinka man...

buvau išsiėmus iš vazono- nepuna nei viena bulvike, bet saknu per visa vazona. Zinau, kad jie nemegsta erdviu, tai galvoju gal persodint g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 20, 19:32)
Neišvirs iš vazono - nebijokit. Jie tokie prisitaikę prie tokio šakų svyrimo žemyn.

bet šakos storos ir verčiasi su žemėn šonan g.gif
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 22, 10:30)

turiu ir jaunutį medelį, kurio lapukai gelsta ir niekaip jis man neprigyja, o kaip atskirti tą puvinį ir kokia anglimi barstyti? g.gif ar dabar tinkamas metas būtų jį persodinti?
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 09 22, 20:17)
bet šakos storos ir verčiasi su žemėn šonan g.gif

turiu ir jaunutį medelį, kurio lapukai gelsta ir niekaip jis man neprigyja, o kaip atskirti tą puvinį ir kokia anglimi barstyti? g.gif ar dabar tinkamas metas būtų jį persodinti?

Nu jeigu jau visai verčiasi lauk, tai žinoma reikėtų prilaikyti: ar atremti į sieną, ar koikas kopetėes ir parišti.

Tas pats ir tam augalėliu, kur katė pasisupo ant šakų tongue.gif (Beje kad ir nutupėtas katės, labai gražiai atrodo thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 22 rugsėjo 2008 - 19:40
Sakykit, cia ne i tema, bet ar Jus dar tresiat geles? As apie visokias kalbu.
Atsakyti
na manau kad geles trest reikia nes is vandens visokiu medziagu juk negaus, as asmeniskai tresiu karta i menesi ir dar ziurint kokias geles nes ne visas reikia kas menesi trest o kas savaite ir ttt.
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 22, 21:39)
Nu jeigu jau visai verčiasi lauk, tai žinoma reikėtų prilaikyti: ar atremti į sieną, ar koikas kopetėes ir parišti.

Tas pats ir tam augalėliu, kur katė pasisupo ant šakų  tongue.gif  (Beje kad ir nutupėtas katės, labai gražiai atrodo  thumbup.gif )

na atmazgius visa surisima tai nelabai graziai jau ji atrodo biggrin.gif aciu uz patarima reikes pabandyt gal atcistatys i vieta ax.gif tongue.gif
Atsakyti