Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(Salza @ 2008 09 25, 17:10)
Musu medeliai su pinigeliais -
didysis liko pas mama, o mazasis pas mus :-)
http://public.fotki....s/pinigu-medis/

nea, čia ne zamiokulkas schmoll.gif . Dar pasitikslink, žvilgtelk į laimės medžio temą.

čia

O kaip matau, jau radai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivvva: 26 rugsėjo 2008 - 18:29
Na, bet dar prieš Lietuvoje pasirodant zamiokulkui, ar bent jau prieš 20 metų, būtent tą "laimės medį" (Crassula Ovata) mes ir visi mūsų kaimynai vadindavom "pinigų medžiu". mirksiukas.gif

O čia mano zamiokulkas "šiuolaikinis" pinigų medis wub.gif

http://public.fotki....s/p1010044.html
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2008 09 26, 20:21)
Na, bet dar prieš Lietuvoje pasirodant zamiokulkui, ar bent jau prieš 20 metų, būtent tą "laimės medį" (Crassula Ovata) mes ir visi mūsų kaimynai vadindavom "pinigų medžiu".  mirksiukas.gif

O čia mano zamiokulkas "šiuolaikinis" pinigų medis  wub.gif

http://public.fotki....s/p1010044.html

tai as irgi sakau kad tai lietuviskas pinigu medis
Atsakyti
Niu gal ir vadindavo, bet praverčiau visas namie esančias enciklopedijas, tai tik zamiokulkas vadinamas neoficialiai "pinigų medžiu".

Taip kad siulau temos "neperkrykštyti' lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 09 29, 15:52)
Niu gal ir vadindavo, bet praverčiau visas namie esančias enciklopedijas, tai tik zamiokulkas vadinamas neoficialiai "pinigų medžiu".

Taip kad siulau temos "neperkrykštyti' lotuliukas.gif .

drinks_cheers.gif

Mano piniguotis uzmigo verysad.gif Stovi vienoje vietoje ir ne vienos naujos sakeles nesimato verysad.gif Gal jam sviesos per maza g.gif Gal pernesti i kita kambari, kur sviesiau g.gif
Atsakyti

Mano piniguotis uzmigo verysad.gif Stovi vienoje vietoje ir ne vienos naujos sakeles nesimato verysad.gif Gal jam sviesos per maza g.gif Gal pernesti i kita kambari, kur sviesiau g.gif
[/quote]

eliūdėk, ne tavo vienos užmigo, mano jau koks geras pusmetis miega - tai savaitgalį išsiverčiau žiūrėt ar jam su šaknim gerai. Na bet viskas gerai, tai taip ir toliau lauksiu, kol parodys norą bujoti
Atsakyti
[quote=klaida,2008 09 30, 10:52]
drinks_cheers.gif

[/quote]

[quote=Aduka,2008 09 30, 11:07]
[/quote]

eliūdėk, ne tavo vienos užmigo, mano jau koks geras pusmetis miega - tai savaitgalį išsiverčiau žiūrėt ar jam su šaknim gerai. Na bet viskas gerai, tai taip ir toliau lauksiu, kol parodys norą bujoti
[/quote]

Jungiuosi į miegančių klubą doh.gif . Gal dar patręšti reiktų g.gif .
Atsakyti
[quote=daivvva,2008 10 01, 17:05]
[/quote]

[/quote]

ir as jungiuosi doh.gif
Atsakyti
[quote=SKristina27,2008 10 01, 17:31]
[/quote]

ir as jungiuosi doh.gif
[/quote]

Reik priimti kažkokias priemones, kad vistik juos pažadinti smile.gif
Panelės, gal yra mūsųskyrelyje, kas pažadino zamiokulkus. Kaip tai darėte? Aš bandžiau:
1.Patikrinau žemes. Jos čiki
2.Persodinau.
3.Tręšiau
4. Nežinau doh.gif

Sos reik pagalbos su 4.. punktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 10 01, 17:35)
Reik priimti kažkokias priemones, kad vistik juos pažadinti smile.gif
Panelės, gal yra mūsų skyrelyje, kas pažadino zamiokulkus. Kaip tai darėte? Aš bandžiau:
1.Patikrinau žemes. Jos čiki
2.Persodinau.
3.Tręšiau
4. Nežinau doh.gif

Sos reik pagalbos su 4.. punktu lotuliukas.gif

Gal reikia dienos sviesos lempa ijungti, kaip visciukams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 01, 17:55)
Gal reikia dienos sviesos lempa ijungti, kaip visciukams  lotuliukas.gif

niu jei mano viščiukui padėtų lotuliukas.gif , tai aš jam ir vištą parūpinčiau lotuliukas.gif . Bandysiu ir šitą variantą. dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 10 01, 17:58)
niu jei mano viščiukui padėtų lotuliukas.gif , tai aš jam ir vištą parūpinčiau lotuliukas.gif . Bandysiu ir šitą variantą. dėkui 4u.gif

As cia ekspromtu parasiau doh.gif lotuliukas.gif
Pati taip nedarau. Net lempos tokios neturiu ax.gif

O gal piniguotis pamanys, kad vasara grizo g.gif ir atsigaus lotuliukas.gif
Atsakyti