Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Sveikutes. Norime ir mes pasirodyti, bet aisku mums dar toli grazu iki Jusu, nes cia tokiu graziu ir dideliu medeliu maciau wub.gif
user posted image

user posted image

Gavau dovanu pries metus, bet nuo to laiko isleido tik dvi sakeles (tos kurios auksciausios). Laistau, kaip ir visas geles karta per savaite su skystom - universakiom trasom. Tik kazko nauju sakeliu taip ir nematyti. Gal ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 11 08, 20:19)
Sveikutes. Norime ir mes pasirodyti, bet aisku mums dar toli grazu iki Jusu, nes cia tokiu graziu ir dideliu medeliu maciau wub.gif
user posted image

user posted image

Gavau dovanu pries metus, bet nuo to laiko isleido tik dvi sakeles (tos kurios auksciausios). Laistau, kaip ir visas geles karta per savaite su skystom - universakiom trasom. Tik kazko nauju sakeliu taip ir nematyti. Gal ka ne taip darau?

o tu kiekviena karta laistai su trasom? Gal reiketu pailseti nuo trasu g.gif
Atsakyti
Jooooo pagal visų medelius tai mano nykštukas doh.gif doh.gif nu nieko bandysim augti ir pasivyti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 31, 12:51)
Tame ir esmė, kad šitų medžių nereikia ramstyti. Jie ir turi svirti iki grindų. Bet aišku jeigu jau krent su šaknim iš vazono, tada geriau paremti.

Maniškis paramstytas gyvena jau kokius porą metų unsure.gif O nereikia paramstyt tai tik dėl grožio ar ir šiaip jam nepatinka? Norėčiau jam"kasas išleist", bet tuomet jam visą kampą reiks užleisti, kur dabar ir kiti dideli augalai kompaktiškai apgyvendinti, kad mažajai bėgiot "netrukdytų" blush2.gif
Beje, pagal jį orientuojamės, kada išlaidos ar pajamos laukia bigsmile.gif Įdomūs sutapimai, bet prieš piniginės pastorėjimą kokią šakelę naują išleidžia, o jei ima gelsti, tai žiūrėk ir tenka tą piniginę papurtyt doh.gif
Atsakyti
Na parodysiu ir aš savo zamioculcus. Iki šiol jie labai tiksliai "nuspėdavo" mano finansus g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gyvsidabris @ 2008 11 08, 21:58)
Na parodysiu ir aš savo zamioculcus. Iki šiol jie labai tiksliai "nuspėdavo" mano finansus  g.gif

user posted image

user posted image

Nu ir grožiai, maniškis dar į mano finansus neįsigilino matyt, nieko palauksiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O jau kokių grožių prisižiūrėjau wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 08, 22:02-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 08, 22:02)
o tu kiekviena karta laistai su trasom? Gal reiketu pailseti nuo trasu  g.gif

O kas kiek sav. reikia tresti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 11 08, 21:05)
O kas kiek sav. reikia  tresti ?  g.gif

per mėnesį sykį tikrai dažniau nereikia schmoll.gif aš išvis žiemos metu tręšiu kas 8-9 sav ax.gif
Atsakyti
[quote=Kristepala,2008 11 08, 22:05]
O kas kiek sav. reikia tresti ? g.gif
[/quot

manau 1 karta per 2 men uztenka g.gif
Atsakyti
O KO GALI TRUKTI GELYTEI, JEI EME GELSTI LAPAI?
Atsakyti
Oi, o as balandzio men kai gavau dovanu savo piniguoti, tai nei karto nepatresiau unsure.gif Bet jis auga, ir gan graziai. Cia kai kam ziuriu, dar ir finansus nuspeja, na, man vasara keletas lapeliu nugelto, teko ismesti, tai visokiu "negeru" islaidu tikrai turejom tada, o dabar jau kuris laikas graziai zaliuoja, nauju sakeliu isledes nemazai, tik finansinio pagerejimo tai ner blush2.gif Bet tikriausiai graziai zaliuoja del, to, kad labai ji megstu - negaliu atsigrozeti savo fainuoliu wub.gif Net keista, nei vienos geles iki siol nebuvau taip isimylejusi, nors megstamu turejau tikrai nemazai biggrin.gif
Atsakyti