Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

man sis medelis patinka ,pas mane dar nedidelis .Kiek laiko reikia laukti ,kai tures zieda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 11 08, 22:26)
man sis medelis patinka ,pas mane dar nedidelis .Kiek laiko reikia laukti ,kai tures zieda? g.gif

aš laukiau mastau.gif gal kokius 3 metus
pražydo, kai vyras diplomą apsigynė, ir naujuos namučiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija @ 2008 11 08, 23:29)
aš laukiau  mastau.gif gal kokius 3 metus
pražydo, kai vyras diplomą apsigynė, ir naujuos namučiuos  wub.gif

Aš iš savo turto žiedo turbūt po pirmos pensijos sulauksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienas lapas nugelto ir nukrito ir daugiau jokių gyvybės ženklų doh.gif vegetuoja mano pinigėlis kaip ir hiacintas matyt užmigo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 11 08, 22:26)

Manasjam tuoj 5 metai bus ir mes vis dar be žiedo ax.gif
Atsakyti
maniskiui jau apie 2 metus ,bet kiek suprantu jis net nesiruosia mane pradziuginti ziedu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,ir mes auginam si medeli wub.gif ,tiksliau dovanu gavau wub.gif ,norejau paklaust ar kada pastebejot ant lapu kabancius laselius? g.gif ,nes viena diena tai pastebejau ,o diena buvo niuri apsiniaukus,o gal koki zenkla duoda ar truksta vandens ar per daug,kiek esu skaicius apie si augaliuka tai tokio niuanso niekur neuztikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 11 08, 23:26)

Mes auginam trečius metus, o žiedo schmoll.gif . Dar nenusipelnėm gyventi geriau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 11 11, 16:56)
Mes auginam trečius metus, o žiedo  schmoll.gif . Dar nenusipelnėm gyventi geriau lotuliukas.gif  doh.gif

thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau šitą temą ir sumąsčiau, kad pas kai kuriuos augintojus/-as, pinigų metai mažiausiai kokius 20-30 metų neaugs (nes augintojų paimtos paskolos jiems trukdys)... ax.gif
Atsakyti
Siandien pamaciau, kad mano piniguotis verkia verysad.gif Ant lapu galiuku vandens laseliai, kaip asarytes. Kai kurie net nubege per visa lapeli. Idomu, ka cia reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 11, 20:34)
Siandien pamaciau, kad mano piniguotis verkia  verysad.gif  Ant lapu galiuku vandens laseliai, kaip asarytes. Kai kurie net nubege per visa lapeli. Idomu, ka cia reiskia  g.gif

Labai idomu kas jam vargseliui nutiko g.gif
Atsakyti
na as vandens laseliu ant lapeliu dar nepastebejau,bet tikrai butu idomu suzynoti ,ka tai galetu reiksti?
Atsakyti