man sis medelis patinka ,pas mane dar nedidelis .Kiek laiko reikia laukti ,kai tures zieda?

QUOTE(edita111 @ 2008 11 08, 22:26)
man sis medelis patinka ,pas mane dar nedidelis .Kiek laiko reikia laukti ,kai tures zieda? 

aš laukiau

pražydo, kai vyras diplomą apsigynė, ir naujuos namučiuos

QUOTE(Lidija @ 2008 11 08, 23:29)
aš laukiau
gal kokius 3 metus

Aš iš savo turto žiedo turbūt po pirmos pensijos sulauksiu

QUOTE(edita111 @ 2008 11 08, 22:26)

Manasjam tuoj 5 metai bus ir mes vis dar be žiedo

maniskiui jau apie 2 metus ,bet kiek suprantu jis net nesiruosia mane pradziuginti ziedu

Sveikos,ir mes auginam si medeli
,tiksliau dovanu gavau
,norejau paklaust ar kada pastebejot ant lapu kabancius laselius?
,nes viena diena tai pastebejau ,o diena buvo niuri apsiniaukus,o gal koki zenkla duoda ar truksta vandens ar per daug,kiek esu skaicius apie si augaliuka tai tokio niuanso niekur neuztikau

QUOTE(edita111 @ 2008 11 08, 23:26)

Mes auginam trečius metus, o žiedo

QUOTE(daivvva @ 2008 11 11, 16:56)

Paskaitinėjau šitą temą ir sumąsčiau, kad pas kai kuriuos augintojus/-as, pinigų metai mažiausiai kokius 20-30 metų neaugs (nes augintojų paimtos paskolos jiems trukdys)...

QUOTE(klaida @ 2008 11 11, 20:34)
Siandien pamaciau, kad mano piniguotis verkia
Ant lapu galiuku vandens laseliai, kaip asarytes. Kai kurie net nubege per visa lapeli. Idomu, ka cia reiskia 

Labai idomu kas jam vargseliui nutiko

na as vandens laseliu ant lapeliu dar nepastebejau,bet tikrai butu idomu suzynoti ,ka tai galetu reiksti?