Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(Lietuva @ 2008 08 25, 10:21)
Sobieska, taip labai gražus sveikas pinigų medis  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Karts nuo karto as ji palepinu trasomis skirtomis sukulentams ax.gif jam tai patinka
Atsakyti
Sobieska, nu tikras gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu, kam maniškis parodytų gyvybės ženklus... unsure.gif
Atsakyti
Svarbu, kad nenyksta biggrin.gif Maniskis va koks http://public.fotki....i/p5150287.html
Atsakyti
o pas mane jau i vazona nebetelpa, o vazonas didelis, as ji vos atkeliu nuo žemės ir nežinau kaip persodinti doh.gif daug leidzia ugliu, bet jau neatsimenu kada buvo šaka...kokius metus vien tik žydi cool.gif o aš noriu kad šakas leistų.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 25, 12:57)
o pas mane jau i vazona nebetelpa, o vazonas didelis, as ji vos atkeliu nuo žemės ir nežinau kaip persodinti  doh.gif daug leidzia ugliu, bet jau neatsimenu kada buvo šaka...kokius metus vien tik žydi cool.gif  o aš noriu kad šakas leistų.

Geras lotuliukas.gif Kas nori, kad zydetu, pas ta sakas leidzia, O kas nori saku-pas ta zydi. Dar negirdejau, kad metus zydetu. Kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 08 25, 12:04)
Geras  lotuliukas.gif  Kas nori, kad zydetu, pas ta sakas leidzia, O kas nori saku-pas ta zydi.  Dar negirdejau, kad metus zydetu. Kaip faina  thumbup.gif

tai istisai nezydi..vienu kartu leidzia kokius 3-4 žiedus ..bet jie nužydi ir viskas. jis pas mane beveik 6 metai, tai per paskutinius metus turbut ne vienoas šakos neišleido, o jau kokios 5 nupjautos, norisi svieziu verysad.gif
o del persodinimo, tai man gelininke sake kad reikia persodinti i vos didesni vazona, nes šakas pradeda leisti kai vazonas prisipildo šaknų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 25 rugpjūčio 2008 - 12:08
QUOTE(Milinga @ 2008 08 25, 13:07)
o del persodinimo, tai man gelininke sake kad reikia persodinti i vos didesni vazona, nes šakas pradeda leisti kai vazonas prisipildo šaknų.

jeigu tai teisybė, tuomet aš saviškį į per didelį vazoną persodinau, nes ilgai jis ten šaknis augs... blush2.gif
Atsakyti
Sobieska,aukso dulkele jusu medeliai thumbup.gif tikrai labai rupestingai priziurit mirksiukas.gif

dirty kiss - gali auginti bulves tavo medelis ir del to neleidzia nauju saku. Nes mano taip medeliui buvo, bet uz tai dabar 5 leidzia vienu metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 25, 13:07)
tai istisai nezydi..vienu kartu leidzia kokius 3-4 žiedus ..bet jie nužydi ir viskas. jis pas mane beveik 6 metai, tai per paskutinius metus turbut ne vienoas šakos neišleido, o jau kokios 5 nupjautos, norisi svieziu  verysad.gif

o kam ir kada tu sakas pjauni g.gif Turiu piniguoti neseniai, tai vis domiuosi ka ir kaip daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 08 25, 13:25)
dirty kiss - gali auginti bulves tavo medelis ir del to neleidzia nauju saku. Nes mano taip medeliui buvo, bet uz tai dabar 5 leidzia vienu metu thumbup.gif

Na neaišku ką jis ten augina... Galvoju gal reikėtų persodinti ir tada būtų aiški situacija kas ir kaip ten tame vazone... g.gif
Atsakyti
Man tai sudetinga zamiokulko prieziura-tai ,ziurek ,perlaistau, tai lyg tai nedalaistau...Dziaugiuosi, kad nenyksta, o viena kita saka isleidzia.Jei kokia saka pradeda nulinkti (dazniausia perlaiscius nupuva)as ja ikisu salia, po kiek laiko isisaknyja, nelabai taip mazeja saku skaicius biggrin.gif
Atsakyti