Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(coliuke!!!!! @ 2008 08 27, 14:16)
Labutis as ir turi si augaleli,mums ji padovanojo,jam buvo per mazas vazonelis ir as ji persodinau,bet dabar ziuriu pradejo galsti lapelei,nesuprantu kas jam pasidare,gal galit kas ka patart ka man daryti doh.gif

gal perlaistei? g.gif
Atsakyti
As Maximoj nusipirkau nukainota piniguoti, bet nepavyko man su juo susidraugauti verysad.gif istraukiau paskutine nupuvusia sakele, bet nenoriu nuleisti ranku... Kaip tik saknu prileido viena anksciau pamerkta saka, bet vandeny kol kas tik saknys, jokio svogunelio.

Patarkit, kaip su ja elgtis? Kaip pasodint? O gal laukt kol vandeny svogunas susiformuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2008 08 27, 21:01)
As Maximoj nusipirkau nukainota piniguoti, bet nepavyko man su juo susidraugauti  verysad.gif  istraukiau paskutine nupuvusia sakele, bet nenoriu nuleisti ranku... Kaip tik saknu prileido viena anksciau pamerkta saka, bet vandeny kol kas tik saknys, jokio svogunelio.

Patarkit, kaip su ja elgtis? Kaip pasodint? O gal laukt kol vandeny svogunas susiformuos?  g.gif

Sakos i vandeni nebandziau merkti, bet lapelius pamerkus tikrai susiformuoja gumbas (svogunelis) ir isleidzia saknis. Isbandziau ir jau pasodinau. Laukiu prigijimo lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu pasodinus sakas su isleistom saknim vandeny, prigyja puikiai.Esu sodinus ir be isaknyjimo -ka tik nulauzta, irgi prigijo.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 08 28, 13:25)
As esu pasodinus sakas su isleistom saknim vandeny, prigyja puikiai.Esu sodinus ir be isaknyjimo -ka tik nulauzta, irgi prigijo.

Reikia isidemeti, jei netycia nuluztu kokia sakele thumbup.gif
Atsakyti
Labuka
Nezinau ka blogai darau,bet jau trecias pinigu medis namuose,taciau ir tas neatrodo l.jau graziai.Pries tai kur du turejau,tai greiciausiai perlaisciau ir saknys nupuvo,o dabartinis auga,lieju l.nedaug,pagrinde purskiu tik lapus i savaite karta,bet jei isdygsta naujas ugliukas,tai jis negeltonyja ir viskas,lieka tie patys seni stiebai blink.gif sad.gif .Kas darau ne taip g.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2008 08 29, 15:53)
Labuka
Nezinau ka blogai darau,bet jau trecias pinigu medis namuose,taciau ir tas neatrodo l.jau graziai.Pries tai kur du turejau,tai greiciausiai perlaisciau ir saknys nupuvo,o dabartinis auga,lieju l.nedaug,pagrinde purskiu tik lapus i savaite karta,bet jei isdygsta naujas ugliukas,tai jis negeltonyja ir viskas,lieka tie patys seni stiebai blink.gif  sad.gif .Kas darau ne taip g.gif  aciuks.gif

o trasu jam duodi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2008 08 29, 14:53)
Labuka
Nezinau ka blogai darau,bet jau trecias pinigu medis namuose,taciau ir tas neatrodo l.jau graziai.Pries tai kur du turejau,tai greiciausiai perlaisciau ir saknys nupuvo,o dabartinis auga,lieju l.nedaug,pagrinde purskiu tik lapus i savaite karta,bet jei isdygsta naujas ugliukas,tai jis negeltonyja ir viskas,lieka tie patys seni stiebai blink.gif  sad.gif .Kas darau ne taip g.gif  aciuks.gif

Gal jau įsisgijai piniguotį su pažeistom šaknimis g.gif . Gal pabandyk kaip čia merginos sėkmingai daro, nupjauk likusius lapus sveikus, ir sukišk juos į sveiką žemę ir toliau stebėk. Bent jau aš taip daryčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos pinigeliu medzio augintojos 4u.gif
Senai ieskojau info apie siuos medelius... Niekas nesirizo dovanoti jo, tai teko paciai nusipirkti. Labai jau jis man mielas ir patinka wub.gif Nusipirkusi ji, is karto persodinau i grazu raudona vazona (kazkur skaiciau, kad raudona spalva teikia energijos ir pinigelis geriau auga) Jau metai kaip jis tam naujam vazonely, o gyvybes zenklu nerodo... verysad.gif dar nei vieno ugliuko naujo neisleido, o taip laukiu... Stovi jis visas zalias, lapeliai negelsta, kartais iskelia maza ugliuka, bet jis nunyksta ir vel stovi... nezinau, ka blogai darau... ir papurskiu as ji, lapelius nuvalau, pakalbinu kasdien, o jis su manim visai nenori draugauti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kukliuke @ 2008 08 30, 13:16)
Sveikos gyvos pinigeliu medzio augintojos 4u.gif
Senai ieskojau info apie siuos medelius... Niekas nesirizo dovanoti jo, tai teko paciai nusipirkti. Labai jau jis man mielas ir patinka wub.gif  Nusipirkusi ji, is karto persodinau i grazu raudona vazona (kazkur skaiciau, kad raudona spalva teikia energijos ir pinigelis  geriau auga) Jau metai kaip jis tam naujam vazonely, o gyvybes zenklu nerodo... verysad.gif  dar nei vieno ugliuko naujo neisleido, o taip laukiu... Stovi jis visas zalias, lapeliai negelsta, kartais  iskelia maza ugliuka, bet jis nunyksta ir vel stovi... nezinau, ka blogai darau... ir papurskiu as ji, lapelius nuvalau, pakalbinu kasdien, o jis su manim visai nenori draugauti... verysad.gif

tai gal i daug didesni vazona persodinot? tada jis bulves augina. O ugliukai tai naujieji kaip nunyksta? Jis sustoja augti ar visai nunyksta?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 08 30, 13:22)
tai gal i daug didesni vazona persodinot? tada jis bulves augina. O ugliukai tai naujieji kaip nunyksta? Jis sustoja augti ar visai nunyksta?

Vat paskaiciusi jusu pasisakymus, paziurejusi i vazoneli, nusprendziau , kad tikrai jis ne per didelis schmoll.gif nuotraukose man pasirode buvo daug didesni... O ugliukai buna zali, paskum paruduoja, pajuosta ir gali istraukti... nu tiesiog nunyksta... seip nei karto dar netresiau... blush2.gif bet siandien nubegau i parduotuve ir nupirkau trasu savo medeliu - tokios lazdeles. Patarkit kaip geriau - ar i zeme idurti ja, ar geriau istirpinti vandenyje ir paskum palaistyti? g.gif Labai noriu, kad jis susidraugautu su manim ir pradetu zaliuoti ax.gif
Atsakyti
ugliukai nunyksta ko gero nuo perlaistymo...man irgi taip pasitaiko...
Atsakyti