Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

QUOTE(vikute9 @ 2010 11 03, 20:46)
Dabar klausimas mamytems kuriu vaikui apie 5 metus. Ar moka jusu vaikai skaityti?

Moka smile.gif .

QUOTE(Rico @ 2010 11 04, 08:52)
Pirmenybes del to tikrai nebus  mirksiukas.gif nebent tiktu kuris nors is pirmenybiniu kriteriju: atstumas iki mokyklos, kitas vaikas jau mokykloje, socialiai globojamas vaikas, taip pat jei yra specialiu medicininiu arba socialiniu priezasciu. nezinau ju eiles tvarkos (kas svarbiau)  blush2.gif

1. Specialiiu poreikiu vaikams
2. Siblings
3. Pagal atstuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 04 lapkričio 2010 - 17:08
QUOTE(Rico @ 2010 11 04, 10:52)
Jum jau bus privaloma mokykla nuo kito trimestro po 5-ojo gimtadienio  mirksiukas.gif jei nevedat vaiko i mokykla privalote ji namie mokinti  mirksiukas.gif  cia truputi apie home schooling http://www.direct.go...hool/DG_4016124
http://www.direct.go...sroom/DG_178686
nepriimti gali tik jei nera vietu  g.gif arba kokia religine arba privati mokykla  g.gif

Gali buti, kad mokykla daro "stojamaji" testa, kad atsirinktu geriausius mokinius  ax.gif bet gal yra ir daugiau mokyklu aplinkui?

Pirmenybes del to tikrai nebus  mirksiukas.gif nebent tiktu kuris nors is pirmenybiniu kriteriju: atstumas iki mokyklos, kitas vaikas jau mokykloje, socialiai globojamas vaikas, taip pat jei yra specialiu medicininiu arba socialiniu priezasciu. nezinau ju eiles tvarkos (kas svarbiau)  blush2.gif

jo zinau kad nuo rugsejo reikejo,,bet yra kaip yra,,nes mums neisejo anksciau ,,,,uztai ir domimes..aciu uz siokias tokias naujienas verysad.gif
Atsakyti
Mergaites help.gif help.gif help.gif gal galit man parasyti kurios zinot Lietuvisku darzeliu rytu londone tel numeriukus? Laaaaaaabai reikia prasau smile.gif zinau,kad ju nera dauk, bet ir internete nieko nerandu sad.gif Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 11 04, 17:45)
Mergaites  help.gif  help.gif  help.gif gal galit man parasyti kurios zinot Lietuvisku darzeliu rytu londone tel numeriukus? Laaaaaaabai reikia prasau smile.gif zinau,kad ju nera dauk, bet ir internete nieko nerandu sad.gif  Dekoju is anksto 4u.gif

darzeliu kur vaikas butu nuo ryto iki vakaro ar tokiu kur uzsiemimai vyksta po pora val,.? jeigu tokio tai yra Lietuvių kalbos mokykla Dagenham'e
mokyklele
o darzelis visai dienai kaip girdejau yra
Moksliukas Childcare
Tel: 07832119092

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuxa: 04 lapkričio 2010 - 22:04
QUOTE(Kuzia @ 2010 11 04, 18:07)

Jums gerai... Kaip pasiseke ismokinti?
Atsakyti
Maniskiui,sie metai pirmieji mokykleleje,ne uz kalnu,jam bus penki.Skaityti moka,tik tiek,kiek mokino zodziu mokykloje,duoda vis kitokias,kas savaite knygeles su tais zodziais,kur jau moka ir + dar papildomai kitu zodziu dadeda,tai tiek ir skaito,bet,kad pasiimtu knyga,ir skaitytu pilnu tempu,tai dar ne.Viskas su laiku.
mokinu po truputi raides,po to zodelius,taip vaikas ir atsimena,uzfiksuoja raides ir t.t.
Nezinau nei vieno 5-cio,kad skaitytu pilnumoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 04 lapkričio 2010 - 23:45
QUOTE(vikute9 @ 2010 11 04, 21:51)
Kaip pasiseke ismokinti?

Tai kad mokytoju reikia klaust biggrin.gif . Pastebejau kazkada dar kai i nurseri ejo, kad atpazista daug parasytu zodziu. Kai jau mokesi receptione per susirinkima mokytojos kalbejo, kad jau mokys vaikus skaityti, panasiai taip ohmy.gif ohmy.gif nusistebejau. Bet va viena diena vaikis mane nustebino. Po keliu dienu nustebino teva - tas negalejo patiket. O veliau ir vyriausia broli biggrin.gif . Jis man - mama, ar tu zinai, kad Mazas moka skaityt? blink.gif huh.gif laugh.gif .

Kazkokia metodika mokytojos visdelto turi. Ismokys ir taviski irnesakyk.gif . Kai dukra buvo sesiamete, ja ismokino per keleta dienu. Zinoma, taviskis mazesnis, 5-eriu, bet ir skubeti jam nera kur. Minejai, kad moki angliskai, pakalbek su savo vaiku karts nuo karto - jis greiciau ismoks, greiciau supras mokytoja, lengviau bus ir vaikui, ir tau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 04 lapkričio 2010 - 23:55
QUOTE(vikute9 @ 2010 11 04, 22:51)
Jums gerai... Kaip pasiseke ismokinti?

mano irgi nemoka nei skaityt nei kalbet unsure.gif dabar jau parsinesa po viena koki angliska zodi ir klausia ka cia reiskia ,bet del skaitymo tai nezinau juk tie zodziai vienais atrodo kitaip taria gali buti sunku,nes lietuviskoj mokyklelej mokinasi lietuviskai skaityt ir jau pavyksta tai vaikas labai gali pradet painiotis verysad.gif
Kaip jums mokykloj viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 11 04, 22:53)
Tai kad mokytoju reikia klaust biggrin.gif . Pastebejau kazkada dar kai i nurseri ejo, kad atpazista daug parasytu zodziu. Kai jau mokesi receptione per susirinkima mokytojos kalbejo, kad jau mokys vaikus skaityti, panasiai taip ohmy.gif ohmy.gif nusistebejau. Bet va viena diena vaikis mane nustebino. Po keliu dienu nustebino teva - tas negalejo patiket. O veliau ir vyriausia broli biggrin.gif . Jis man - mama, ar tu zinai, kad Mazas moka skaityt? blink.gif huh.gif laugh.gif .

Ir mums panasiai buvo smile.gif is pradziu as skaitydavau tas knygutes, o po kokiu dvieju menesiu parejus is mokyklos jinai atsiverte knygute ir pradejo skaityt blink.gif negalejau patiket, aisku tie zodeliai trumpi is triju raidziu, nesunkus buvo. O dabar jau ir ilgus zodzius perskaito, jei autobuse vaziuojam tai pastoviai skaito stoteliu pavadinimus, visadai pataisau jei blogai istaria. Ir dar kai pradejo skaityti jinai nesuprasdavo ka skaito, nes anglisku zodziu nezinojo tai man reikedavo isverst ka ji perskaito biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites gal galit man parasyti kurios zinot Lietuvisku darzeliu rytu londone tel numeriukus? Laaaaaaabai reikia prasau zinau,kad ju nera dauk, bet ir internete nieko nerandu Dekoju is anksto

Yra kazkur siaures londone, nes woodford tai cia siaures londonas,ar ne, bet telefono nezinau, paieskokit internete, jums bus patogiausia ten. Pas mus Barkinge (07539169412) irgi yra darziukas lietuviskas, reiks vest kai mociute i Lt vel isvaziuos, bet dar vis atideliojam, nes mamyte darbo tingi truputi ieskoti smile.gif Yra Canning Towne, wanstede, dar turbut yra woolwich lyg girdejau, bet cia turbut per toli. Mamos padekite, gal dar yra kur?
Atsakyti
QUOTE(ausriuxa @ 2010 11 04, 19:54)
darzeliu kur vaikas butu nuo ryto iki vakaro ar tokiu kur uzsiemimai vyksta po pora val,.? jeigu tokio tai yra Lietuvių kalbos mokykla Dagenham'e
mokyklele
o darzelis visai dienai kaip girdejau yra
Moksliukas Childcare
Tel: 07832119092

Mes ieskome pilnai dienailietuvisko darzelio sad.gif Barkingide buvo superinis darzelis,bet gaila tikriauiai issikels i Romforda ir nebegalesiu ten maziuko uzrasyti... girdejau apie "Drugeli" Hainault bet net neisivaizduoju kaip ten viskas... g.gif
QUOTE(Veju vaikas @ 2010 11 05, 16:34)
Mergaites    gal galit man parasyti kurios zinot Lietuvisku darzeliu rytu londone tel numeriukus? Laaaaaaabai reikia prasau  zinau,kad ju nera dauk, bet ir internete nieko nerandu  Dekoju is anksto 
Yra kazkur siaures londone, nes woodford tai cia siaures londonas,ar ne, bet telefono nezinau, paieskokit internete, jums bus patogiausia ten. Pas mus Barkinge (07539169412) irgi yra darziukas lietuviskas, reiks vest kai mociute i Lt vel isvaziuos, bet dar vis atideliojam, nes mamyte darbo tingi truputi ieskoti smile.gif Yra Canning Towne, wanstede, dar turbut yra woolwich lyg girdejau, bet cia turbut per toli.  Mamos padekite, gal dar yra kur?

As taippat ieskau, o va apie Wansteade neesu girdejusi nieko g.gif koks ten darzelis?
P.S. Woodford yra rytu londonas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos
gal nevisai i tema,bet gal patarsit ax.gif mes visai neseniai atvykom i uk,gyvenam nazam mesteli-normantone,mano sunui 3m. zinau kad yra uk kazkokios mokykleles nuo 3m. bet kai pagalvuoju tai as viai nieko apie mokyklu sistema nezinau. gal kas gali pabuti gidu blush2.gif
Atsakyti