Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

QUOTE(katherine2 @ 2010 12 14, 16:47)
gal ir per daug isterikuoju nezinau,bet ....
mano dukra turi auskara ir jei nelidzia lankyti del to mokyklos ,liepe issiimti arba ismes is mokyklos,nors kitos vaiksto ir joms nieko  doh.gif

Uuoj, jus taip nesinervinkit! Pas mus ta pati problema. Koks tas jusu auskaras yra? Negalima ilgu, rinkiniu auskaru, negalima su deimantais, ar kokiomis akutemis. Auskarai turi buti PLAIN skaitosi..be jokiu papuosaliuku, blizguciu, akuciu. Tikrai nemanau, kad del to reikia kompleinina rasyt. Jiegu labai didelis auskarai, tikrai tokiu negalima i mokykla. O as visad neturiu laiko nulekt nupirkt dukrai to plain auskaro, bet mums vos ne kasdien primena, kad negalima tokiu, tai ka mokytojai daro, ogi ryte ji ateina ir jai pleistra uzklijuoja ant to auskaro ir viskas.(maze eina su vienu auskariuku, todel as problemos nematau, nes kita ausis auskaro nepriima, bet reiks bandyt dar karta nuvesti ir isdurti sekancia)

Paprasciausiai issiimit arba plain isidekit ir viskas.
Papildyta:
Tiesa, o kurioj vietoj tas auskaras yra? Nosyje. liezuvyje ar ausyje?
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 14, 16:59)
Uuoj, jus taip nesinervinkit! Pas mus ta pati problema. Koks tas jusu auskaras yra? Negalima ilgu, rinkiniu auskaru, negalima su deimantais, ar kokiomis akutemis. Auskarai turi buti PLAIN skaitosi..be jokiu papuosaliuku, blizguciu, akuciu. Tikrai nemanau, kad del to reikia kompleinina rasyt. Jiegu labai didelis auskarai, tikrai tokiu negalima i mokykla. O as visad neturiu laiko nulekt nupirkt dukrai to plain auskaro, bet mums vos ne kasdien primena, kad negalima tokiu, tai ka mokytojai daro, ogi ryte ji ateina ir jai pleistra uzklijuoja ant to auskaro ir viskas.(maze eina su vienu auskariuku, todel as problemos nematau, nes kita ausis auskaro nepriima, bet reiks bandyt dar karta nuvesti ir isdurti sekancia)

Paprasciausiai issiimit arba plain isidekit ir viskas.
Papildyta:
Tiesa, o kurioj vietoj tas auskaras yra? Nosyje. liezuvyje ar ausyje?

lupoje
as taip neisterikuociau ,bet mes uzklijuojam pleistra einant i mokykla,bet jie ja namo isiuncia,paprasciausiai neleidzia lankyti mokyklos,nor kiek pati maciau ne viena mergaite su auskaru ir joms nieks nieko nesako ir namo nevaro ,tai kaip suprast
Atsakyti
Na mano dukros mokykloje auskarus galima nesioti tik ausyse. Kitose kuno vietose negalima...nes nesaugu, jei prarytu ar kokia infekcija, ar koks kitas vaiaks netycia suvalgytu.. man net baisu pagalvoti...jau vien del vaiku saugumo butu verta pagalvoti!!
O jus neziurekite, kaip kiti elgiasi. Darykite, kas jums liepta. Nes dauguma paneliu tai slapta juo isiveria per pertraukas...bet is tikro negalima.
Ne tik mokykloje, bet ir daugumoje darbo vietu auskarai nosyse, lupose - negalima. Man net darbo metu is ausu reikia juos issiverti.
Papildyta:
O jeigu norite issiaiskinti kodel kitiems vaikams galima o kitiems negalima, tai nuekit ir pasnekekit su head teacher. Cia nesiskaito kompleinas, o kaip issiaiskinimas. Manau ji tikrai mielai viska paaiskins. O gal labiau atkreips demesi i mokines, kad nenesiotu lupose auskaru. Zinok, negaliu taip teigti, nes nezinau jusu mokyklos policies. Pasidomekite ar mokykla turi earing, piercing policy. (nzn kaip tiksliai toks policy vadinasi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samojinga: 14 gruodžio 2010 - 16:32
Na, jus man durnai paaiskinkit: o kas atsitiks TOKIO, jeigu tos mergaites, tuos auskarus issiims? g.gif
Atsakyti
nieko neatsitiks tik kad idomu kodel tik mano vienos g.gif

ir ar cia priezastis nelankyti pamoku
nemanau kad auskaras priezastis
Atsakyti
QUOTE(katherine2 @ 2010 12 14, 22:15)
nieko neatsitiks tik kad idomu kodel tik mano vienos  g.gif

ir ar cia priezastis nelankyti pamoku
nemanau kad auskaras priezastis

KATHERINE2, mergaite pazeidzia mokyklos taisykles. Zinoma, uz tai gali buti isprasyta namo, arba buti visai pasalinta is mokykos. Esme, ne auskare, esme, tame, kad ramia dusia, nors ir buvusi perspeta, ji vistiek tas taisykles pazeidzia. Issimkit ta auskara ir bus ramu, arba kaip jums auksciau patare, isidekit toki, koki galima.

DAbar del kitu: nueikit pas mokyklos vadove ir paklauskit, kodel kitiems galima, o jai ne? Ir viskas. Bet, norint badyti i kitus reikia paziureti i save mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
mano mergaitei 12m,pas ja mokykloj irgi daug ivairiu vidaus taisykliu,pvz.,jei ateis i mokykla ne paprastais ilgais batais,o kokiais megztais,is kart ryte gausiu zinute,kad blogas apsirengimas ir ryt namo parsius jei nesusitvarkys. Tik aisku tos taisykles taikomos visiems mokiniams vienodai,man patinka,kad tvarka,pati griezta mokykla isrinkau,arteja paauglyste,kuo griezciau,tuo geriau,nes prisiklausius ivairiausiu istoriju kas vyksta kitose mokyklose doh.gif .Bet kaip minejau,taisykles vienodos visiems,o sitas atvejis,kazkoks keistas g.gif ,ar tik nediskriminuojami jus papuole tarp rasistu,labai dar rajonas daug ka duoda,kur gyvenat?
Atsakyti
doh.gif g.gif sveikos.turiu klausimuka.jau 3 menesiai laukiam mokyklos ir nieko.kur jus pildet prasyma del mokyklos.mes pildem consuluose pasirinkom mokyklas ,laukiam.ar reikia eiti i pacias mokyklas?sake taip seniau budavo o dabar viska consulai tvarko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 12 15, 15:26)
doh.gif  g.gif sveikos.turiu klausimuka.jau 3 menesiai laukiam mokyklos ir nieko.kur jus pildet prasyma del mokyklos.mes pildem consuluose pasirinkom mokyklas ,laukiam.ar reikia eiti i pacias mokyklas?sake taip seniau budavo o dabar viska consulai tvarko. g.gif

Tai pasiskambinkit konsului, pasakykit, kad vis dar jum reikia mokyklos, kad jos ieskote, pasiteiraukite kiek ilgai reiks laukti ir. t.t. Kiti vaikuciai nuo sausio pradeda eiti..
Konsulas turi parasyti laiska, kai gausit vieta ir t.t
Atsakyti
Mes rugpjūtį pildėm, didžioji vietą gavo, mažiukas ne.Laukiam toliau, bet aš neduodu apie save pamiršti ir vis parašau el paštu ir klausiu kokie reikalai, žadėjo po naujų atsiųsti dėl vietos, tikiuos gausim doh.gif
Atsakyti
tai ir as vis paskambinu ax.gif ir jau gal 4 kartus ir nueju buvau,bet girdejau kad anksciau i pacias mokyklas reikedavo eiti tartis del vietos,tai ir galvoju ka cia daryti kad greiciau butu. blink.gif
Atsakyti