As su tokiu klausimu...pildant prasyma councule pazymejau 3 mokyklas.Jos ir nera labai arti namu,30 min kelio pesciomis,o sulaukiau skambucio is mokyklos,kurios i forma net nerasiau,ji yra apie 46 min su autobusu.Labai toli man veziot,dar turiu 1 metuku dukryte,kuria kartu vesiuos.Zodziu ka patartumet dabar daryti,eit i ta mokykla,ir laukt vietu arciu.Ar atsisakyti negaima?
QUOTE(jujuste @ 2010 12 17, 17:30)
As su tokiu klausimu...pildant prasyma councule pazymejau 3 mokyklas.Jos ir nera labai arti namu,30 min kelio pesciomis,o sulaukiau skambucio is mokyklos,kurios i forma net nerasiau,ji yra apie 46 min su autobusu.Labai toli man veziot,dar turiu 1 metuku dukryte,kuria kartu vesiuos.Zodziu ka patartumet dabar daryti,eit i ta mokykla,ir laukt vietu arciu.Ar atsisakyti negaima?
O jus ar gavot atsakyma is councilo del vietos mokykloje? jeigu vaikas negauna vietos tose mokyklose tada councilas skiria artimiausia esancia mokykla su laisva vieta. Bent pas mus taip buva parasyta. Tai ir abejoju ar arciau gausit vieta, nes jei is toliau jau jums skambina ir siulo vieta.
Mano patarimas, duoda - imkit! Ir taip problemos su mokykloms bent jau londone tai tikrai.
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 17, 17:35)
O jus ar gavot atsakyma is councilo del vietos mokykloje? jeigu vaikas negauna vietos tose mokyklose tada councilas skiria artimiausia esancia mokykla su laisva vieta. Bent pas mus taip buva parasyta. Tai ir abejoju ar arciau gausit vieta, nes jei is toliau jau jums skambina ir siulo vieta.
Mano patarimas, duoda - imkit! Ir taip problemos su mokykloms bent jau londone tai tikrai.
negavau,tik sulaukiau skambucio is tos mokyklos
QUOTE(jujuste @ 2010 12 17, 17:49)
negavau,tik sulaukiau skambucio is tos mokyklos
Tai jiems councilas ir dave jusu kontaktus Geriausia councilui pasiskambinti, issiaiskinti kokia tikimybe gauti vieta i nurodytas mokyklas. Suzinokite kelintieji esate mokyklu sarase ir t.t.
Galiu tik viena pasakyt, kad nera lengva gauti mokykla londone. Nekalbu apie gera, prestizine bet kalbu kad is vis labai sunku gauti vieta...
Tai va...imsim vieta kur siulo consulai,nes i anas labai daug prasymu,tai liksim laukt eileje,bet kol kas vazinesim i ana.O kklausykit,gal yra kokia kompensacija uz kelione jei vezioji vaika i mokykla?na keluones islaidom ta prasme
QUOTE(jujuste @ 2010 12 22, 12:42)
Tai va...imsim vieta kur siulo consulai,nes i anas labai daug prasymu,tai liksim laukt eileje,bet kol kas vazinesim i ana.O kklausykit,gal yra kokia kompensacija uz kelione jei vezioji vaika i mokykla?na keluones islaidom ta prasme
Nu dar to betruko

Nemanau

Nieko nera nemokamo cia, uz viska reik susimoket!!!
Gal tikrai yra kokia KONPENSACIJA? Tik as cia nieko nezinau

QUOTE(Samojinga @ 2010 12 22, 11:55)

http://www.tfl.gov.u...kets/14554.aspx
Cia galite paiskaityti apie keliones vaiku ir studentu..

QUOTE(IceDragon @ 2010 12 22, 12:39)
Kaip supratau klause ar nekompensuoja tevu keliones

Neteko tokio dalyko girdeti, kiek dabar paieskojau nieko tokio neradau, tik su uniforma council padeda

QUOTE(Rico @ 2010 12 22, 14:52)
Kaip supratau klause ar nekompensuoja tevu keliones
Neteko tokio dalyko girdeti, kiek dabar paieskojau nieko tokio neradau, tik su uniforma council padeda
gal reiktu savo council pasiklausti jei labai mazos pajamos 

Vaikai ir taip nemokamai vaziuoja, cia ji klause ar tevu keliones nekompensuoja. Neteko ir man girdeti tokio dalyko.
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 22, 13:55)
Nu dar to betruko 
Nemanau
Juk visi veziojam vaikus i mokyklas
As tuo net nesidomejau...man geda butu klausti..bet jei vaziuoji darbo reikalais, tai kartais buna kad darboviete apmoka, bet kad vezant vaika i mokykla, kad kelione apmoketu ar kokia kompensacija tai to dar neteko girdeti 

Nemanau

Sveikutes
Del keliones kompensacijos - yra ji
Gal ne visuose counciluose jau, bet yra. Nors taupydami zada visa sita reikala labai apriboti ar net visai panaikinti kitais metais
O kompensacija yra duodama, zinoma, pagal pajamas, kiek vaikui metu ir kiek toli yra mokykla nuo namu
Reikia dometis councile. Pas mus kol kas yra iki 8 berods metu, jei mokykla toliau nuo namu nei 2 mylios, kazkiek kompensuoja, vyresniems - jei toliau nei 3 mylios

Del keliones kompensacijos - yra ji

As nenoriu apvogt valstybes,bet man pavyzdzui 17 svaru i savaite yra daug