Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

QUOTE(jujuste @ 2010 12 22, 21:08)
As nenoriu apvogt valstybes,bet man pavyzdzui 17 svaru i savaite yra daug

Man irgi daug, ir as moku. 4u.gif Pigiau iseina pirkti menesi autiko bilieta arba is vis anual..www.tfl.gov.uk daugiau info yra.
Kreipkites i councila, rasykit karalienei, gal pades 4u.gif Nors as tiek nesizeminciau iki tokio lygio kad man kelione kas apmoketu. Is vis everything for free...gyvenk ir zvenk! lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samojinga: 23 gruodžio 2010 - 02:04
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 23, 03:02)
Man irgi daug, ir as moku.  4u.gif Pigiau iseina pirkti menesi autiko bilieta arba is vis anual..www.tfl.gov.uk daugiau info yra.
Kreipkites i councila, rasykit karalienei, gal pades 4u.gif Nors as tiek nesizeminciau iki tokio lygio kad man kelione kas apmoketu. Is vis everything for free...gyvenk ir zvenk! lotuliukas.gif

Jum gerai kad gaunate kazka for free smile.gif As is sios salies nieko negaunu,nei for free nei ne for free.Gyvenam is vyro algos smile.gif atsiprasau isvis kad uzdaviau toky klausima,kuris kaip kurias sios salies patriotes papiktino,
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2010 12 23, 13:01)
Jum gerai kad gaunate kazka for free smile.gif As is sios salies nieko negaunu,nei for free nei ne for free.Gyvenam is vyro algos smile.gif atsiprasau isvis kad uzdaviau toky klausima,kuris kaip kurias sios salies patriotes papiktino,

Taip mes visos sakom kad "nieko negaunam". O realybe kitokia. Nereikia cia skusties, kad per prastai ar per daug moketi. Dirbt reik eit uzuot ranka istiesu prasyt ir realybe bus kitokia!:D biggrin.gif

Ir nieks cia nieko nepapiktino, cia forumas ir galima issakyti savo nuomone!!
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 23, 11:11)
Taip mes visos sakom kad "nieko negaunam". O realybe kitokia. Nereikia cia skusties, kad per prastai ar per daug moketi. Dirbt reik eit uzuot ranka istiesu prasyt ir realybe bus kitokia!:D biggrin.gif

Ir nieks cia nieko nepapiktino, cia forumas ir galima issakyti savo nuomone!!

Forymas, tai foruma, bet nurodinet kaip gyvet zmonems gal nereikia!
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2010 12 23, 17:36)
Forymas, tai foruma, bet nurodinet kaip gyvet zmonems gal nereikia!

Forumas ir lieka FORUMU!
Atsakyti
Hm, bet tai jum gerai, jei vaikai nemokamai vazineja. As moku 18 per savaite sau plius 8 uz vaiki, o kai dar ir antras prisides tada visai linksma bus smile.gif Aisku, mano pacios toks pasirinkimas, yra pakankamai mokyklu salia namu, bet sita zymiai geresne, todel ir moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 12 23, 22:38)
Hm, bet tai jum gerai, jei vaikai nemokamai vazineja. As moku 18 per savaite sau plius 8 uz vaiki, o kai dar ir antras prisides tada visai linksma bus smile.gif Aisku, mano pacios toks pasirinkimas, yra pakankamai mokyklu salia namu, bet sita zymiai geresne, todel ir moku smile.gif

As uz vaika dar nemoku, nes ji tik 4m. Idomu nuo kada reiks pradet ir uz ja moket?berods nuo 5m ar as klystu?
Papildyta:
QUOTE(werde @ 2010 12 23, 22:38)

perkat menesiui gaunasi pigiau. Daugiau info www.tfl.gov.uk
Atsakyti
Kokiu transportu jus cia vazinejat, kad uz vaikus mokat tiek doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 12 25, 01:11)
Kokiu transportu jus cia vazinejat, kad uz vaikus mokat tiek doh.gif ?

Man ir gi idomu, nes vaikams iki 11 metu nemokamai autobusu ir tube vaziuoti, o traukiniai puse kainos, dabar nebepamenu lygtais iki 3 ar 4 metu nemokamai.
Atsakyti
Pasidomekit kaip su tuo transportu paciame council, nes jeigu vaikams i mokykla yra atstumas daugiau nei 2 mylios, isduoda pazymejimus su kuriais vaikas nemokamai vazinejasi.. As pati pildziau ta lapa, dar reikia ji i mokykla nunesti , kad uzpildytu ir pristatyti su nuotrauka i council. Man paciai neisdege tas biznis, nes mokykla atstumu 1,8,mylios tad nedave. Paaiskino laiske, kad per arti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2010 12 25, 22:03)
Man ir gi idomu, nes vaikams iki 11 metu nemokamai autobusu ir tube vaziuoti, o traukiniai puse kainos, dabar nebepamenu lygtais iki 3 ar 4 metu nemokamai.

Mes Manchestery gyvenam, ne Londone smile.gif Uk ne vien tik is Londono susideda smile.gif
Situose krastuose nuo 5metu mokama, 80p standartinis bilietelis autobusu vaikui, nesvarbu kur vaziuoji, o mokykla apmoka, jei toliau nei 3mylios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 26 gruodžio 2010 - 19:51
QUOTE(werde @ 2010 12 26, 18:50)
Mes Manchestery gyvenam, ne Londone smile.gif Uk ne vien tik is Londono susideda smile.gif
Situose krastuose nuo 5metu mokama, 80p standartinis bilietelis autobusu vaikui, nesvarbu kur vaziuoji, o mokykla apmoka, jei toliau nei 3mylios.

Tada labai blogai, jei reik moket, reik i cauncila kreiptis, jei tokie pas jus mieste yra. paprasciausiai reik pasidomet, ieik i koki anglu foruma kur tevai kalbasi tokiom temom, manau tikrai ruretu buti, reik tik paieskot, jug ne akmens amzius. smile.gif
Atsakyti