Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(maam @ 2008 09 10, 10:13)
Sveikos. O sakykit kur man ieskot Teebaum kaukes - parduotuvese kur nors ar vaistinese?
Tai kaip suprantu (gal ka praleidau..) - ji riebiai odai? Valo inkstirus?

O ten kazkas pirma karta girdi apie hialurono rugsties tabletes:
Yra.
Ir ne tik tableciu...  bet ir kapsuliu. Ir gamintoju ivairiu... Biocel, Bioderm ir kt. Tarp kitko jos puikiai veikia. Gal net ir geriau nei kosmetiniu priemoniu sudetyje.

Eurokos parduotuveje tos kaukes, ir dar rusiskos kosmetikos parduotuvese smile.gif bet Eurokose tai tikrai visada ju pilna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 09 10, 11:13)
O ten kazkas pirma karta girdi apie hialurono rugsties tabletes:
Yra.
Ir ne tik tableciu...  bet ir kapsuliu. Ir gamintoju ivairiu... Biocel, Bioderm ir kt. Tarp kitko jos puikiai veikia. Gal net ir geriau nei kosmetiniu priemoniu sudetyje.

Kokiu tikslu naudojot hialurono rūgštį ir koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 09 10, 15:17)
Kokiu tikslu naudojot hialurono rūgštį ir koks poveikis?

Hialurono rugstis drekina oda. Ji net skiriama sausos odos gydymui arba bent profilaktikai. Tai aktualu ir vyresniai odai. Oda leciau sensta.... Juk zinome, jog sensta ir raukslejasi oda, nes netenka dregmes. Zinoma, tai ne jaunystes eliksyras, bet manau kazkokia pagalba yra.
O as asmeniskai turejau netiketa beda: stipriai sualergizavo vienos kosmetikos gaminiai, todel oda pati nebesugebejo susitvarkyt. Tokio sauso veido niekada neturejau(net rytais nukrapstydavau atsiserpetojusia oda virs akiu). Tris menesius geriau hialurono rugsties kapsules - efektas tikrai buvo.
Bet toliau kalbekim apie kaukes (juk tokia tema, ar ne?) biggrin.gif tai teebaum kauke riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 09 10, 18:10)
  tai teebaum kauke riebiai odai?

Teebaum kaukes aprasymas:giliai valo ir veikia oda raminanciai. Zaliasis molis- puiki priemone, kuri giliai valo veido oda ir efektyviai kovoja su inkstirais. Reguliuoja riebaliniu liauku veikla, sutraukia poras, tonizuoja oda. Oda tampa lygesne ir elastingesne.Eterinis arbatmedzio aliejus saugo nuo inkstiru atsiradimo. Alavijo ekstraktas veikia oda raminanciai, skatina lasteliu regeneracija, maitina ir drekina oda, suaktyvina odos funkcijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanela @ 2008 08 12, 13:08)
Morkos šalina riebalus 
Pigi priemonė, palengvinanti riebios veido odos kančias, – paprasčiausia morka. Ruošdamos morkų kaukę galite vieną kitą morkytę ir sukramtyti. Sutarkuokite morką, įdėkite kiaušinio baltymą, įlašinkite kelis lašus augalinio aliejaus ir šią masę užtepkite ant veido 20-25 min. Paskui viską  nuvalykite vatos tamponu ir nusiprauskite vėsiu vandeniu.
Jeigu jus neramina ne tik odos riebumas, bet ir spuogai, juos galite išgydyti per mėnesį. Tris dienas per savaitę 15-20 min. ant veido palaikykite sutarkuotų morkų kaukę. Ją geriausiai dėti per marlę, nes gali atsirasti oranžinės spalvos dėmių, o toks ,,įdegis“ jūsų greičiausiai nenudžiugins.

Radau internete... Gal pabandyti... Mano oda riebi ir islieta spuogais. g.gif

oranzine nelikciau nuo jos? nes gi siaip morkos dazo gerai g.gif

QUOTE(Dusele @ 2008 08 28, 08:00)
tokios kaukes pakenkti tikrai nepakenks, nes tai tiesiog serveteles imirkytos tam tikram koncentrate, bet jos - profilaktikai, smuginiam efektui, kai odai norisi gaivumo ir pan. Bet pagalvok , uz kelis litus - .. 100proc rugstis (isivaizduoji savo veida, jei is tiesu taip butu? lotuliukas.gif ).. aukso dulkes (na, gal kokia puse dulkeles lotuliukas.gif ). 

o kaip jus manot ka tos aukso dulkes gali padaryti? net nesuprantu... aukso ziedus nesioja zmones visa gyvenima bet nuo to grazesnes rankos nepasidaro doh.gif sorry, bet visa kosmetika su aukso dulkem ir pan man blefas atrodo, tik kad pirktu is brangiau moketu

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 08, 15:24)
Na man ji patinka, tuo paciu metu nusipirkau ir teebaum, ir propeller, tai man teebaum labiau patiko, nors jos sudety yra kaolin, kuris turetu kimst poras, bet nieko panasaus nepastebejau, nera tokio super duper poveikio, taciau profilaktiskai visai nieko, oda tikrai kazkiek pagrazeja po jos, be to maloniai saldo, galima laikyti 30min, na man ji patinka thumbup.gif o tas antras tai tikrai lygtais sveitiklis-prausiklis, kiek paskaiciau apie ji svetaineje rolleyes.gif

o kodel kaolinas kemsa?

as turiu teebaum ta pirma, tai man thumbup.gif , ir dar labai maloniai saldo. jau kelis kartus naudojau ir tikrai grazesnis veidukas, nes buvo issipletusios poros ir inkstiru nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 09 10, 18:23)
o kodel kaolinas kemsa?
as turiu teebaum ta pirma, tai man thumbup.gif , ir dar labai maloniai saldo. jau kelis kartus naudojau ir tikrai grazesnis veidukas, nes buvo issipletusios poros ir inkstiru nemazai doh.gif

na sako, kad kaip koks tinkas ant veido uzsideda ir taip kemsa poras, as anksciau irgi nezinojau to, bet cia forume nemazai pasisakymu apie tai buvo, tai ir nezinau, kaip cia yra, nepastebejau, kad man kimstu poras, nes ne viena kauke su tuo koalinu turiu g.gif
Na o as atradau is belkosmex kita kauke, ji vadinasi zoliu valomoji kauke, tai, sakyciau, ji man netgi labiau patinka dabar nei teebaum bigsmile.gif irgi maloniai saldo, pagerina veido spalva, akivaizdziau pravalo inkstirus thumbup.gif
Atsakyti
o veido kauke is avon planet spa su sake ir ryziais, ji tinka problematiskai odai?
Atsakyti
Kas naudojot kokia gera "pleveline - nulupama" kauke? Niekad nenaudojau, bet noreciau.
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 09 11, 14:56)
Kas naudojot kokia gera "pleveline - nulupama" kauke? Niekad nenaudojau, bet noreciau.

as turejau faberlic nulupama kauke, man labai patiko, bet man atrodo nebegamina jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 10, 18:21)
Teebaum kaukes aprasymas:giliai valo ir veikia oda raminanciai. Zaliasis molis- puiki priemone, kuri giliai valo veido oda ir efektyviai kovoja su inkstirais. Reguliuoja riebaliniu liauku veikla, sutraukia poras, tonizuoja oda. Oda tampa lygesne ir elastingesne.Eterinis arbatmedzio aliejus saugo nuo inkstiru atsiradimo. Alavijo ekstraktas veikia oda raminanciai, skatina lasteliu regeneracija, maitina ir drekina oda, suaktyvina odos funkcijas. mirksiukas.gif

Super kaukė. Man labai patinka thumbup.gif smile.gif labai džiaugiuosi ją pabandžiusi. Oda žymiai švaresnė ir spuogeliai mažėja.

QUOTE(maam @ 2008 09 12, 09:52)
Bet turbut dar ir kitokiu yra - gaminamu....

Nulupamų tikrai yra Nivea, Gernier kur pakeliuose būna, po du. Man vieno jo pakanka dviems kartams. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Is "Oriflame" nulupamu galiu pasiulyti sia su vynuogemis (tinka normaliai/misriai odai):
user posted image
Dar yra ir tokia (taip pat normaliai/misriai odai):
user posted image
Antrosios su apelsinais pati bandzusi nesu, taigi drasiai rekomenduoti negaliu.
Atsakyti
Kažkada turėjau AVON nulupamą kaukę, tai visškai nepatiko schmoll.gif ,lupinėji lupinėji nuo veido gumos gabaliukus.Užteko vieno karto,daugiau nebenorėjau,sesei atidaviau ax.gif
Atsakyti