QUOTE(Garbanela @ 2008 08 12, 13:08)
Morkos šalina riebalus
Pigi priemonė, palengvinanti riebios veido odos kančias, paprasčiausia morka. Ruošdamos morkų kaukę galite vieną kitą morkytę ir sukramtyti. Sutarkuokite morką, įdėkite kiaušinio baltymą, įlašinkite kelis lašus augalinio aliejaus ir šią masę užtepkite ant veido 20-25 min. Paskui viską nuvalykite vatos tamponu ir nusiprauskite vėsiu vandeniu.
Jeigu jus neramina ne tik odos riebumas, bet ir spuogai, juos galite išgydyti per mėnesį. Tris dienas per savaitę 15-20 min. ant veido palaikykite sutarkuotų morkų kaukę. Ją geriausiai dėti per marlę, nes gali atsirasti oranžinės spalvos dėmių, o toks ,,įdegis jūsų greičiausiai nenudžiugins.
Radau internete... Gal pabandyti... Mano oda riebi ir islieta spuogais.
oranzine nelikciau nuo jos? nes gi siaip morkos dazo gerai
QUOTE(Dusele @ 2008 08 28, 08:00)
tokios kaukes pakenkti tikrai nepakenks, nes tai tiesiog serveteles imirkytos tam tikram koncentrate, bet jos - profilaktikai, smuginiam efektui, kai odai norisi gaivumo ir pan. Bet pagalvok , uz kelis litus - .. 100proc rugstis (isivaizduoji savo veida, jei is tiesu taip butu?
).. aukso dulkes (na, gal kokia puse dulkeles
).
o kaip jus manot ka tos aukso dulkes gali padaryti? net nesuprantu... aukso ziedus nesioja zmones visa gyvenima bet nuo to grazesnes rankos nepasidaro
sorry, bet visa kosmetika su aukso dulkem ir pan man blefas atrodo, tik kad pirktu is brangiau moketu
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 08, 15:24)
Na man ji patinka, tuo paciu metu nusipirkau ir teebaum, ir propeller, tai man teebaum labiau patiko, nors jos sudety yra kaolin, kuris turetu kimst poras, bet nieko panasaus nepastebejau, nera tokio super duper poveikio, taciau profilaktiskai visai nieko, oda tikrai kazkiek pagrazeja po jos, be to maloniai saldo, galima laikyti 30min, na man ji patinka
o tas antras tai tikrai lygtais sveitiklis-prausiklis, kiek paskaiciau apie ji svetaineje
o kodel kaolinas kemsa?
as turiu teebaum ta pirma, tai man
, ir dar labai maloniai saldo. jau kelis kartus naudojau ir tikrai grazesnis veidukas, nes buvo issipletusios poros ir inkstiru nemazai