Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Cia istikruju situacija rimta. Kaktusai tai tik viena is seimu, turinciu sukulentine pilietybe. Todel turetu buti daugiau crasuliskumo sitoj valstybej.
Atsakyti
Jau greit pasirodysiu su kaktuso ziedu, niekaip jis man neprasiskleidzia, bet uzaugo jau kokie 8 cm ilgio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 08 13, 10:34)
Gali ir Gruzijos variantas pasikartoti lotuliukas.gif
Zinot, pas mane kaktusus labai nedaug, kazin ar nebusiu as istremta i vienintele crassulu tema, su pavadinimu- "laimes medis" lotuliukas.gif
Na cia jei apie politika lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laimės medis lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebusi nebusi thumbup.gif kur mes be tavęs čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 10:40)
na jei imsi cia savo teises gint uzsispyrus, t.y. gyvendama laisvoj ir nepriklausomoj kaktusu respublikoj  g.gif gali tekt su spartanu lekt i sukulentu karalyste  lotuliukas.gif tuoj mus kokie snipai uz politine ironija supakuos  lotuliukas.gif

gal koks VSD neskaito mūsų forumo lotuliukas.gif baikit panos su tais karais....užtenka jau kas realybėj daros, baisumėlis. doh.gif

kada bus saulės po galais..? mano gymnas turi du žiedus, jau pribrendę, reikia tik spindulėlio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 13, 14:50)

kada bus saulės po galais..? mano gymnas turi du žiedus, jau pribrendę, reikia tik spindulėlio  cool.gif

Piketuokim, saulės reikalaukim protest.gif lithuania.gif poster_offtopic.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 08 13, 16:43)
Piketuokim, saulės reikalaukim protest.gif  lithuania.gif  poster_offtopic.gif  lotuliukas.gif

juokas pro ašaras, bet rimtai gali tekt rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mus buvo šiandien saulė smile.gif Va vaizdelis ant mano palangės
user posted image
Atsakyti
Labas visoms. Kol atostogavau net nauja tema atsirado thumbup.gif

mano naujiena:
user posted image

atsivežiau iš Liucernos net. blush2.gif Nu negalėjau sulaukti kada mūsų keliai susitiks lietuviškose parduotuvėse. hihihi.gif Ir kas įdomiausia: neradau jokių kenkėjų taip įprastų mūsų parduotuvėse.
Atsakyti
ir aš pasirodysiu

user posted image
Atsakyti
Stai mano zadeta intriga wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
[attachmentid=153729]
Ziedo skersmo tik 3.5 cm. Gerai, kad pastebejau doh.gif
Atsakyti
O o le le Tina wub.gif
Koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 18:50)