Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Ooo koks žiedukas bigsmile.gif Gražuolis wub.gif
Atsakyti
Man paciai buvo siurprizas. Maniau nudziovins ta pumpuriuka ir bus viskas, todel ir neisdaviau ko laukiu smile.gif Siaip visai nesenai viena forumiete gavo maza sakyte jo mirksiukas.gif

Sekantis laukimas - leuchtenbergia. labai saugau jos pumpureli, nes kelis jau numete. Jauciu skersvejo gavo...
Atsakyti
OOOO Tina* fantastiskas ziedas
Atsakyti
Dar karta dekui Crassulai, kad mane kazkada, gerais laikais, pakviete i sita uzsakyma.

Dar tokia tada parsisiunciau: http://anti-matter-3...barbata_640.jpg
Atsakyti
Anril wub.gif

Enija,liuks pirkinukai thumbup.gif sėkmės auginime

Tina wub.gif kas tai?Stapelija? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 13 rugpjūčio 2008 - 18:43
Stapelia flavopurpurea, niekur nerandu koks normaliai fiksuojamas jos zieduku dydis, nes paprastai stapeliju ziedai dideli buna, o huerniju - mazi. Sitas pasizymi mazumu. Gal, kad pats augalas dar tikrai jaunas ir nedidelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 19:46)
Stapelia flavopurpurea, niekur nerandu koks normaliai fiksuojamas jos zieduku dydis, nes paprastai stapeliju ziedai dideli buna, o huerniju - mazi. Sitas pasizymi mazumu. Gal, kad pats augalas dar tikrai jaunas ir nedidelis  g.gif

Gražutė wub.gif pavasarį keisimės šakelėm blush2.gif
dėl žiedų dydžio... 3,5 cm manau nėra toks mažas žiedas g.gif

pažiūrinėjau internete jos žiedelius,tai visur nuotraukose jie nedideli pvz...

o čia apie jos auginimo sąlygas,nors gal jau ir skaitei ax.gif
Atsakyti
Man tai Auge ziema sakeliu yra davus grandifloros, tai prigijo puikiai ir bujoja dabar visas krumas.

Stapelijos manau bet kada prigija smile.gif

Stai tokia flavopurpurea buvo pernai balandi, kai parkeliavo pas mane. Labai megstu fiksuot augaliuku augima smile.gif

Atsakyti
Tina fantastiškas žiedukas thumbup.gif
Enija labai šaunūs pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 13, 20:49)

Stapelijos manau bet kada prigija  smile.gif

Žinau,kad jos lengvai prigyja,bet kolkas neturiu ko pasiūlyt mainais,nes visi augaliukai dar maži ax.gif
Atsakyti
Man irgi kolkas daugiau nesinori jos skabyt, nes nelabai yra ka. Nors pastebiu tendencija - kuo maziau man tu augaliuku gaila, kuo daugiau visas apdalinu, tuo labiau man jie zydi smile.gif gal cia ir slypi visa paslaptis?

Tiesa, pas mane vienu metu zydes 2 skirtingi echinopsiai. Pamenu kazkuri forumiete cia kazkokius eksperimentus vyste ir jai tokios situacijos reikejo. Taigi - ka as galiu su jais nuveikt? Nes tai tikrai ne taip jau daznai sutampa tokie vienos nakties zydejimai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 rugpjūčio 2008 - 20:59
Tina* matomai gera sirdis skatina juos augti ir zydeti taip pas tave.
Mano kaktuseliai kazko nenori zydeti.Iskyrus kelis nelepius gimniukus.Gal jiems ko truksta?Pasidziaugiu bent tuo,kad labai sauniai auga ir dideja.
Kazkaip nieko naujo neisigyju.Pradedu jausti bado alki lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 13 rugpjūčio 2008 - 21:18