Iškilo toks klausimas. Šeštadienį laikau teoriją Regitroj, bet dar turiu išlaikyt mokyklinį. Ar galiu nelaikyt mokyklinio ir eit į Regitrą su atestatu, nors, kai registravausi internetu, nurodžiau vairavimo mokyklą, o ne kad eksternu mokinausi?
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 20, 14:48)
Iškilo toks klausimas. Šeštadienį laikau teoriją Regitroj, bet dar turiu išlaikyt mokyklinį. Ar galiu nelaikyt mokyklinio ir eit į Regitrą su atestatu, nors, kai registravausi internetu, nurodžiau vairavimo mokyklą, o ne kad eksternu mokinausi?

kadangi as neturejau mokuklynio pazymejimo teorijos, nors ji buvau islaikius, ejau su atestatu tai man leido laikyt.

o tai teoriją kaip suprantu išlaikei jau... Jeigu taip, tai gali į vairavimo mokyklą nunešti tą lapą kur davė, kad esi regitroj teoriją išlaikius ir gal užskaitys kad mokyklinį išlaikei.
QUOTE(vesela @ 2008 08 20, 15:56)
kadangi as neturejau mokuklynio pazymejimo teorijos, nors ji buvau islaikius, ejau su atestatu tai man leido laikyt. 

Fuuu, nuraminai, nes planavau eit ryt poryt laikyt į mokyklą, bet dabar paaiškėjo, kad turbūt būsiu išvažiavus. Tikiuosi, kad leis laikyt su atestatu. Jeigu ne, teks atidėt

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 20, 16:03)
o tai teoriją kaip suprantu išlaikei jau... Jeigu taip, tai gali į vairavimo mokyklą nunešti tą lapą kur davė, kad esi regitroj teoriją išlaikius ir gal užskaitys kad mokyklinį išlaikei.
Ne, aš čia dėl teorijos ir klausiu. Gali mokytis savarankiškai, neštis į Regitrą brandos atestatą ir laikyt egzaminą, o mokykloj pirkt tik važiavimus. Bet aš registruodamasi egzaminui internetu pažymėjau, kad praėjau teorijos kursą mokykloj, o ne kad eksternu mokiausi. Užtat ir iškilo toks klausimas.
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 20, 16:25)
Ne, aš čia dėl teorijos ir klausiu. Gali mokytis savarankiškai, neštis į Regitrą brandos atestatą ir laikyt egzaminą, o mokykloj pirkt tik važiavimus. Bet aš registruodamasi egzaminui internetu pažymėjau, kad praėjau teorijos kursą mokykloj, o ne kad eksternu mokiausi. Užtat ir iškilo toks klausimas.
tuomet ne taip supratau. Leis ir su atestatu laikyti

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 20, 16:34)
Vajeee, labai gerai tada, ačiū už nuotaikos pakėlimą

O paskui kai išlaikysiu teoriją, reikės į mokyklą nešt tą popieriuką, ar tik sau pasilikt ir į praktinį egzaminą neštis?
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 20, 17:37)
Vajeee, labai gerai tada, ačiū už nuotaikos pakėlimą
O paskui kai išlaikysiu teoriją, reikės į mokyklą nešt tą popieriuką, ar tik sau pasilikt ir į praktinį egzaminą neštis?

I mokykla nieko nesti nereikia,ka islaikiai Regitroj pasilik sau ir kaip eisi laikyti vair.egzamina su savim turek visus dokumentus ir lapeli ta kur gavai Regitroj,o mokyklinio as ir nelaikiau galima nesti atestata

Aš teises turiu 5metai atrodo ,ir pamenu kaip tada buvo sunku ta teorija išsilaikyt ir kai matau dabar laikančiųju veidus kai teorija reik laikyt tai man net pikta daros ,toj teorijoj tiek mažai yra dalyku kuriuos panaudosi kelyje , pvz.nzn gal yra ir dabar tas klausimas kaip vadinasi reakcijos laikas kai pamatai kliuti ir sustoji ,na velniam man reik šito?juk aš sustoju ir arba džiaugiuos ,kad sekmingai arba liudžiu ,kazkoks apsurdas dabar nauji įstatymai po dveju metų perlaikyt dar vienas apsurdas as po dveju metu pas draugę kuri laikės teises pavarciau bilietus tai viskas batai neišlaikau ,neatsakau...tik keli geri ats.vyras kuris vairuoja 10 metu liko nieko neatsakęs ir net kartais nesuprato ko klausia ,ir tai kad aš išlaikiau piš pirmo karto tai fuksų fuksas pasisekė ,gera diena pasitaikė,va vairavimas tai gerai galetu du kart ilgiau tęstis aišku ne per piką ,na žodžiu sėkmės visoms kurių laukia tos nesamonės pasitikėkit savim ir likimu ,bet ne tuom ka mokat ,tiesa tas sukčiavimas vienam klausime du atsakimai ir ne į tema na žodžiu dar turiu daug ka pasakyt bet jaučiu kad nervuojuos dideliu greičiu

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 20, 15:48)
Drasiai gali eit. As taip pat buvau besiregistruodama prisidirbus

Na, nebent dabar jau pasikeite kas, nes as ejau geguzes pabaigoj

Kitas variantas: atšaukti registraciją tada persiregistruoti kad laikysi su atestatu ir problemų tikrai nebus

QUOTE(ALLUREs @ 2008 08 20, 17:05)
Aš teises turiu 5metai atrodo ,ir pamenu kaip tada buvo sunku ta teorija išsilaikyt ir kai matau dabar laikančiųju veidus kai teorija reik laikyt tai man net pikta daros ,toj teorijoj tiek mažai yra dalyku kuriuos panaudosi kelyje , pvz.nzn gal yra ir dabar tas klausimas kaip vadinasi reakcijos laikas kai pamatai kliuti ir sustoji ,na velniam man reik šito?juk aš sustoju ir arba džiaugiuos ,kad sekmingai arba liudžiu ,kazkoks apsurdas dabar nauji įstatymai po dveju metų perlaikyt dar vienas apsurdas as po dveju metu pas draugę kuri laikės teises pavarciau bilietus tai viskas batai neišlaikau ,neatsakau...tik keli geri ats.vyras kuris vairuoja 10 metu liko nieko neatsakęs ir net kartais nesuprato ko klausia ,ir tai kad aš išlaikiau piš pirmo karto tai fuksų fuksas pasisekė ,gera diena pasitaikė,va vairavimas tai gerai galetu du kart ilgiau tęstis aišku ne per piką ,na žodžiu sėkmės visoms kurių laukia tos nesamonės pasitikėkit savim ir likimu ,bet ne tuom ka mokat ,tiesa tas sukčiavimas vienam klausime du atsakimai ir ne į tema na žodžiu dar turiu daug ka pasakyt bet jaučiu kad nervuojuos dideliu greičiu 

Sutinku, va mano tėtis turi vairavimo stažą virš 30 metų, o pasprendė su manim teoriją ir pridarė klaidų. Vairuoja tobulai, mato kely visas situacijas, nereikia galvot, kada čia kur sukt jis turi, kad ir kokia sankryža ar kelias bebūtų. O pamato paveiksliuką su situacija ir šakės: stovi, laužo galvą. O ką jau kalbėt apie visus reakcijos laikus, kurių, apart egzamino, gyvenime nenaudoji. Su laiku juk pas vairuojantį žmogų atsiranda tokie įgūdžiai, kada jau nebereikia galvot, tos taisyklės taip "įsiėda" į smegeninę, kad padaryt gali, bet pažodžiui mintinai pasakyt - ne. Ir iš tikrųjų, aš tuoj laikysiu teoriją, tai ją jau kaip ir moku, o atsisėdus už vairo (esu važinėjus anksčiau, tai mašiną valdyt moku, bet ženklų skaityt - ne) visos teorinės žinios išgaruoja, viskas kitaip. Užtat, kad reikia praktikos. Manau, kad po 2-jų metų, jeigu jau jie taip nori tas laikinas teises padaryt, galėtų tik praktines žinias patikrint ir pažiūrėt, kaip tu tą teoriją pritaikai kely, nes tai yra daug svarbiau nei žinoti, kas yra reakcijos laikas, nes žmonės, vis dėlto, kaip žuvo taip žūsta keliuose.
Iš kitos pusės, tai visa teorija galbūt duoda bendrą suvokimą ir lavina bendrai žmogaus logiką kelyje. Bet vis tiek nemanau, kad per tuos 10 važiavimų ir kelias teorijos pamokas galima išmokt gerai važiuot. Galima išmokt išlaikyt egzaminą. To ir moko. Bet kad gerai vairuotum, reikia važinėt vienam, ilgai ir daug. Teorija be praktikos lygi nuliukui, kaip sakoma