QUOTE(zuvedra21 @ 2008 08 20, 17:36)
labas , as ir noreciau prisijungti i jusu bury.

gal zinot gera istruktoriu kaune?
teorija islaikius senokai, vairavima pernai laikiau 3k.per baime neisvazuoju net isaiksteles.
zinau labai labai gera,bent man jis labai patiko.ir nebrangiai ima uz papildomus vaziavimus,man ji irgi drauge rekomendavo

masina didele,bet man tai super patiko
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 20, 17:31)
Svarbiausia nusiraminti

Sakau jau is patirties. Pries pirmaji laikyma regitroj irgi is vakaro aikstelej toki gryba pjoviau, kad vaizdas ten toj aikstelej toks buvo

Kaip bebandau parkuotis taip i pievas, o ne pagal linijas

MB ramina, as verkiu. Tiesiogine prasme zliumbiau, asaros riedete riedejo per skruostus tiesiai ant vairo

Paciai jau ir asaros byra, ir juokas, ir pyktis prasidejo

Zodziu isterija

O cia dar MB nebeiskentes rekt pradejo, kad nusiraminciau, kad vaziuotume namo, o as toliau verkiu ir kaip ozka uzsispyrusi bandau parkuotis ir kaip neiseina taip neiseina

MB sake, kad jei nebutu mates anksciau kaip parkuodavausi liuksiskai, tai butu pasakes, kad beviltiska prie vairo esu
Regitroj pirmaji karta irgi pradejau ziauriai bijot, tai ir susikirtau aikstelej

Antraji karta jau zinojau, kad jei nesusitvarkysiu su savo baime, tai vel neisvaziuosiu net is aiksteles
Taigi, zinau, kad sunku, bet reikia kuo maziau jaudintis, susikaupt ir viskas tada bus ciki

Sekmes tau
as tai zinau kad man dzin,neisiu ten su drebanciom kojom ir rankom....sendien gal siek tiek ir nervuojuos bet iki ryt bus ramu ramu,eisiu kaip i teorija,ateinu visi knygeles atsisede skaito...o as stoviu tokia rami rami,sakau ai paziesiu kaip kas ateisiu dar....islaikiau per minute kokia ir gerai isejau laiminga,taip ir cia bus,nezadu as ten drebet pries ta regitrininka,nu gi jis paprastas diedas dirbantispaprasta darba,sakysiu nu jai jau neislaikysiu,gal nori prie algos dasidurt kokiu pora simtuku?

nenores tai nenores,per galva gi neduos

o seip nusiteikiu save kad nieko cia baisaus