Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 20, 13:48)
o as tai jau bijau... verysad.gif  sendien vaziavau paskutini karta su instruktorium,sakau varom i aikstele dar nuvaziavom niekaip neisejo i ta soniniu parkavima ivaziuoti verysad.gif  nors su savo masina ir viena visada idealiai ivaziuodavau blink.gif  doh.gif 

Svarbiausia nusiraminti 4u.gif Sakau jau is patirties. Pries pirmaji laikyma regitroj irgi is vakaro aikstelej toki gryba pjoviau, kad vaizdas ten toj aikstelej toks buvo blush2.gif Kaip bebandau parkuotis taip i pievas, o ne pagal linijas doh.gif MB ramina, as verkiu. Tiesiogine prasme zliumbiau, asaros riedete riedejo per skruostus tiesiai ant vairo blush2.gif Paciai jau ir asaros byra, ir juokas, ir pyktis prasidejo doh.gif Zodziu isterija doh.gif blush2.gif O cia dar MB nebeiskentes rekt pradejo, kad nusiraminciau, kad vaziuotume namo, o as toliau verkiu ir kaip ozka uzsispyrusi bandau parkuotis ir kaip neiseina taip neiseina doh.gif MB sake, kad jei nebutu mates anksciau kaip parkuodavausi liuksiskai, tai butu pasakes, kad beviltiska prie vairo esu doh.gif
Regitroj pirmaji karta irgi pradejau ziauriai bijot, tai ir susikirtau aikstelej blush2.gif Antraji karta jau zinojau, kad jei nesusitvarkysiu su savo baime, tai vel neisvaziuosiu net is aiksteles blink.gif
Taigi, zinau, kad sunku, bet reikia kuo maziau jaudintis, susikaupt ir viskas tada bus ciki thumbup.gif Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 20 rugpjūčio 2008 - 16:42
labas , as ir noreciau prisijungti i jusu bury. blush2.gif gal zinot gera istruktoriu kaune?
teorija islaikius senokai, vairavima pernai laikiau 3k.per baime neisvazuoju net isaiksteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvedra21: 20 rugpjūčio 2008 - 16:38
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 08 20, 17:36)
labas , as ir noreciau prisijungti i jusu bury.  blush2.gif gal zinot gera istruktoriu kaune?
teorija islaikius senokai, vairavima pernai laikiau 3k.per baime neisvazuoju net isaiksteles.

zinau labai labai gera,bent man jis labai patiko.ir nebrangiai ima uz papildomus vaziavimus,man ji irgi drauge rekomendavo biggrin.gif masina didele,bet man tai super patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 20, 17:31)
Svarbiausia nusiraminti  4u.gif Sakau jau is patirties. Pries pirmaji laikyma regitroj irgi is vakaro aikstelej toki gryba pjoviau, kad vaizdas ten toj aikstelej toks buvo  blush2.gif Kaip bebandau parkuotis taip i pievas, o ne pagal linijas doh.gif  MB ramina, as verkiu. Tiesiogine prasme zliumbiau, asaros riedete riedejo per skruostus tiesiai ant vairo  blush2.gif Paciai jau ir asaros byra, ir juokas, ir pyktis prasidejo doh.gif  Zodziu isterija doh.gif  blush2.gif O cia dar MB nebeiskentes rekt pradejo, kad nusiraminciau, kad vaziuotume namo, o as toliau verkiu ir kaip ozka uzsispyrusi bandau parkuotis ir kaip neiseina taip neiseina doh.gif MB sake, kad jei nebutu mates anksciau kaip parkuodavausi liuksiskai, tai butu pasakes, kad beviltiska prie vairo esu doh.gif
Regitroj pirmaji karta irgi pradejau ziauriai bijot, tai ir susikirtau aikstelej blush2.gif  Antraji karta jau zinojau, kad jei nesusitvarkysiu su savo baime, tai vel neisvaziuosiu net is aiksteles blink.gif 
Taigi, zinau, kad sunku, bet reikia kuo maziau jaudintis,  susikaupt ir viskas tada bus ciki  thumbup.gif Sekmes tau  4u.gif

as tai zinau kad man dzin,neisiu ten su drebanciom kojom ir rankom....sendien gal siek tiek ir nervuojuos bet iki ryt bus ramu ramu,eisiu kaip i teorija,ateinu visi knygeles atsisede skaito...o as stoviu tokia rami rami,sakau ai paziesiu kaip kas ateisiu dar....islaikiau per minute kokia ir gerai isejau laiminga,taip ir cia bus,nezadu as ten drebet pries ta regitrininka,nu gi jis paprastas diedas dirbantispaprasta darba,sakysiu nu jai jau neislaikysiu,gal nori prie algos dasidurt kokiu pora simtuku? lotuliukas.gif nenores tai nenores,per galva gi neduos lotuliukas.gif o seip nusiteikiu save kad nieko cia baisaus thumbup.gif cool.gif gun_smilie.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 20, 17:19)
Kitas variantas: atšaukti registraciją tada persiregistruoti kad laikysi su atestatu ir problemų tikrai nebus  ax.gif

Bet jeigu išsiregistruosiu, tai nebegausiu vietos šeštadienį. Bandysiu su atestatu. Neleis tai neleis, teks vėliau registruotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 20, 17:47)
as tai zinau kad man dzin,neisiu ten su drebanciom kojom ir rankom....sendien gal siek tiek ir nervuojuos bet iki ryt bus ramu ramu,eisiu kaip i teorija,ateinu visi knygeles atsisede skaito...o as stoviu tokia rami rami,sakau ai paziesiu kaip kas ateisiu dar....islaikiau per minute kokia ir gerai isejau laiminga,taip ir cia bus,nezadu as ten drebet pries ta regitrininka,nu gi jis paprastas diedas dirbantispaprasta darba,sakysiu nu jai jau neislaikysiu,gal nori prie algos dasidurt kokiu pora simtuku? lotuliukas.gif  nenores tai nenores,per galva gi neduos lotuliukas.gif  o seip nusiteikiu save kad nieko cia baisaus thumbup.gif  cool.gif  gun_smilie.gif  smoke.gif

Matai, tie pora šimtukų gali būti per maži pinigai. Neaišku, kokia dabar situacija su tais šimtukais po 3 kartų įstatymo įsigaliojimo...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 20, 18:07)
Matai, tie pora šimtukų gali būti per maži pinigai. Neaišku, kokia dabar situacija su tais šimtukais po 3 kartų įstatymo įsigaliojimo...

nu arba nieko arba 300 pasiulyciau,as tai imciau jo vietoj lotuliukas.gif nu ai neimu i galva ryt bus viskas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 19, 20:47)
Siūlau nesureikšminti teorijos labai. Tiesiog būk egzamino metu atidi  4u.gif

Beje truputį  poster_offtopic.gif  bet beveik kaimynės esam  4u.gif

kaimynes? bigsmile.gif is kurios cia puses? drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip ten su tais pakeitimais teorijoj? Įsigalės viskas tik nuo rugsėjo 1 d., ane? Nes aš šiandien sprendžiau testą www.automokyklos.lt, tai jau užskaito kaip klaidą, jeigu pažymi, kad galima lenkti sankryžose pagr. kelyje. Bet jeigu aš laikysiu egzaminą iki rugsėjo 1 d., tai vis dar žymėt pagal senas taisykles, ar jau ir Regitroj pakeistos programos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 20, 16:51)
Bet jeigu išsiregistruosiu, tai nebegausiu vietos šeštadienį. Bandysiu su atestatu. Neleis tai neleis, teks vėliau registruotis smile.gif

Mes dviese ėjom, situacija lygiai tokia pati - mokykloj išsilaikėm tik teoriją, o Regitroj internetu registravomės kaip baigusios vairavimo mokyklą, bet nuėjom su atestatais, padavėm, tai net nieko nepaklausė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 08 20, 21:03)
kaimynes? bigsmile.gif  is kurios cia puses? drinks_cheers.gif

aš irgi Alexote; Freda man kaimynystėje 4u.gif
Atsakyti
na sveikos,visos miegat dar ane? biggrin.gif tongue.gif o as jau atsikelus ir leksiu tuoj i aikstele ir regitra cool.gif baimiu jokiu nera,bet nakti tik kazko nelabai miegojosi g.gif nors negalvojau nieko bet turbut pasamonei vistiek kazkas yra doh.gif tai neissimiegojau nu bet kaip nors thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 05:56)
na sveikos,visos miegat dar ane? biggrin.gif  tongue.gif  o as jau atsikelus ir leksiu tuoj i aikstele ir regitra cool.gif  baimiu jokiu nera,bet nakti tik kazko nelabai miegojosi g.gif  nors negalvojau nieko bet turbut pasamonei vistiek kazkas yra doh.gif  tai neissimiegojau nu bet kaip nors thumbup.gif

sekmes tau 4u.gif

o kaune reigtros aikstelej galima pacia mokintis ar ne gal galit man pasakyt g.gif
Atsakyti