Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 13, 10:11)
ir ant regitros kad net neleidzia apsiprast su masina pabandyt is pradziu

Keista g.gif man tai leido po kiemą regitros pasivažinėt g.gif O dėl estakados (matau, kad iš Vilniaus) ar nebandei ten Saulėtekyje pasitreniruot? Aš vieną sykį buvau nuvažiavusi, ten tokia estakada doh.gif doh.gif vos ne statmena doh.gif po jos man regitroj vos ne lyguma pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuos ir as prie jusu biggrin.gif
sestadieni pirma karta laikiau egza ir... susimoviau... paskutiniame pratime...
Ko labiausiai bijojau, tai estakados, o pavyko super, paskui kiemelis - viskas gerai, parkavimas lygiagreciai - super, T forma - ivaziavau super, isvaziuodama uzkliudziau pati pirma borteli - apsiblioviau vietoje doh.gif
Dabar jau turiu baime begaline doh.gif
Uzsiregistravau kitam kartui - po menesio blink.gif nezinau ar sugebesiu tiek islaukt, manau gal verta pabandyti nuvaziuoti i regitra ir ten pasedet, gal butu imanoma taip laikyt egza anksciau unsure.gif
O dar kai perskaiciau ta varianta su 3 bandymais, vapse gera pasidare...
Beje, cia Siauliai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai toms, kurios jau iveike regitra 4u.gif o tos,kurioms tai padaryti nepavyko - nenusiminkit, ateis tokia diena, kai pavyks 4u.gif
Po poros valandu vyksiu i regitra fear.gif fear.gif mega_shok.gif katik gryzom su MB is aiksteles, tai jau baime vel savo daro doh.gif vakar viskas ciki buvo, na o siandien arba gerai, arba kosmariskai doh.gif MB sako, akivaizdziai matosi, kad nesusitvarkau su baime blush2.gif doh.gif O dar gryztant is aiksteles namo,is salutinio uzlindo masina ir tikrai jau avarine situacija sukelta buvo doh.gif tai jau gryzau visa drebanti, ir is tikro net nepamenu kaip gryzau blush2.gif Nenoriu i regitra, nenoriu, nes zinau, kad per ta baime vel nieko nesigaus fear.gif fear.gif fear.gif mega_shok.gif mega_shok.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 08 13, 13:00)
Keista  g.gif  man tai leido po kiemą regitros pasivažinėt  g.gif  O dėl estakados (matau, kad iš Vilniaus) ar nebandei ten Saulėtekyje pasitreniruot? Aš vieną sykį buvau nuvažiavusi, ten tokia estakada  doh.gif  doh.gif  vos ne statmena  doh.gif  po jos man regitroj vos ne lyguma pasirodė  mirksiukas.gif

o man nieks neleido o kai klausiau instruktoriaus jis sake cia neprivaloma duot apsiprast,as alytuj mokiausi ir egzus laikau mano vyras is vilniaus tai as ten gyvenu tiktai o siaip pati esu alytiske tai ir laikiau sitam mieste
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 08 13, 12:01)
Sveikos 4u.gif
Jungiuos ir as prie jusu biggrin.gif
sestadieni pirma karta laikiau egza ir... susimoviau... paskutiniame pratime...
Ko labiausiai bijojau, tai estakados, o pavyko super, paskui kiemelis - viskas gerai, parkavimas lygiagreciai - super, T forma - ivaziavau super, isvaziuodama uzkliudziau pati pirma borteli - apsiblioviau vietoje doh.gif
Dabar jau turiu baime begaline doh.gif
Uzsiregistravau kitam kartui - po menesio blink.gif nezinau ar sugebesiu tiek islaukt, manau gal verta pabandyti nuvaziuoti i regitra ir ten pasedet, gal butu imanoma taip laikyt egza anksciau  unsure.gif
O dar kai perskaiciau ta varianta su  3 bandymais, vapse gera pasidare...
Beje, cia Siauliai biggrin.gif

tai tas ir blogiausia, kad mazdaug tik po men iseina perlaikymas, kol lauki ir vis smarkiau isibaimini...... verysad.gif man dar siaip ner su kuom pralekti, bent aikstelej. nenoriu siaip su kokiu instrukoriu, nes labiau varzausi ir nesijauciu kad pati vaziuoju, nes jie daug aiskina ir nelabai pasitiki verysad.gif
tikekimes, kad mums bent tu triju kartu uzteks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 13, 13:06)
Sveikinimai toms, kurios jau iveike regitra  4u.gif o tos,kurioms tai padaryti nepavyko - nenusiminkit, ateis tokia diena, kai pavyks  4u.gif
Po poros valandu vyksiu i regitra fear.gif  fear.gif  mega_shok.gif katik gryzom su MB is aiksteles, tai jau baime vel savo daro  doh.gif vakar viskas ciki buvo, na o siandien arba gerai, arba kosmariskai  doh.gif MB sako, akivaizdziai matosi, kad nesusitvarkau su baime    doh.gif O dar gryztant is aiksteles namo,is salutinio uzlindo masina ir tikrai jau avarine situacija sukelta buvo  doh.gif tai jau gryzau visa drebanti, ir is tikro net nepamenu kaip gryzau  blush2.gif Nenoriu i regitra, nenoriu, nes zinau, kad per ta baime vel nieko nesigaus

nesijaudink viskas bus gerai,nugalek ta savo baime nors zinau kad nelengva bet kai atsisesi pagalvok kad cia ne pasaulio pabaiga,svarbiausia jei kas nepavyksta nesusijaudink kaip as nes tada jau sakes kai prarandi pasitikejima savim.lauksim geru naujienu drinks_cheers.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 13, 13:11)
nesijaudink viskas bus gerai,nugalek ta savo baime nors zinau kad nelengva bet kai atsisesi pagalvok kad cia ne pasaulio pabaiga,svarbiausia jei kas nepavyksta nesusijaudink kaip as nes tada jau sakes kai prarandi pasitikejima savim.lauksim geru naujienu drinks_cheers.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

MB zalios arbatos didziuli puoda pridare, o as sedziu ir jauciu kaip visa drebu doh.gif einu nuo ineto kur i kamputi nusiramint, o tada jau i regitra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 13, 13:15)
MB zalios arbatos didziuli puoda pridare, o as sedziu ir jauciu kaip visa drebu  doh.gif einu nuo ineto kur i kamputi nusiramint, o tada jau i regitra  doh.gif

mes uz tave drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 08 13, 13:00)
Keista  g.gif  man tai leido po kiemą regitros pasivažinėt  g.gif  O dėl estakados (matau, kad iš Vilniaus) ar nebandei ten Saulėtekyje pasitreniruot? Aš vieną sykį buvau nuvažiavusi, ten tokia estakada  doh.gif  doh.gif  vos ne statmena  doh.gif  po jos man regitroj vos ne lyguma pasirodė  mirksiukas.gif

Kad dabar ten sauletekyje perdare estakada, dabar mazesne.. Is vienos puses (kur reiktu vaziuoti) ji ne stati, o is kitos puses (kur reiktu nusileisti) ji statesne smile.gif

Sirdinga, laukiam geru naujienu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 12, 23:23)
na aš kai kaune laikiau su naja opel astra tai sankabos visšikai nejaučiau į estakadą važiuojant, tai kai užgesau nusprendžiau spręst iš akies  blush2.gif
(iš apsukų) ir tada užvažiavau  biggrin.gif 

Man MB kalė į galvą, kad visada jungiant pavaras reikia klausyti variklio ūžesių, gal dėl to dabar jokių problemų su mašina važiuojant neturiu. Regitroj irgi apsukas klausiau visą laiką važiuodama, nors mano instruktorius sakė iš greičio matysi kada perjungt...
QUOTE(Nuodeminga @ 2008 08 13, 00:57)
4u.gif Nezinau ar tiesa,bet instruktore sake,kad jei mokeisi ant WW Polo,tai turi tokia teise prasyti ir Regitroje  tokios pat masinos g.gif O jei duos kitokia turi teise atsisakyti,ir prasyti tokios su kuria mokeisi mirksiukas.gif Ar tai tiesa,ar tik is fantaziju pasaulio mirksiukas.gif Gal kam buvo tokia situacija? mirksiukas.gif

Regitroj automobilį parenka kompas, taip kad tokių dalykų kad kokio paprašau tokį gaunu tikrai nėra schmoll.gif
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 13, 09:35)
O būtų gerai jeigu padovanotų hihihi.gif
Šiaip tai aš nelabai sutinku su ta nuostata, kad laikantis egzaminą turi išmanyti visų modelių automobilių sandaras, įpatumus, visas smulkmenas žinoti. Juk kai turėsi teisęs tai nepulsi į pirmą pasitaikiusią mašiną ir nelėksi į gatvę neišsiaiškinęs kur šviesos jungiasi, kaip veidrodėliai reguliuojasi, kaip pavaras perjungt ir pan.
Juk net seni ąsai kai sėda už nepažįstamos auto vairo pirmiausiai susiranda kas kur ir kaip. O čia iš žalių reikalaujama viską žinot...

Juk viską paaiškina prieš egzaminą kas kur randasi, kaip bėgiai jungiasi ir pan. Nereikia jau taip sakyti, kad viską savarankiškai reikia žinoti. O ir pasibandymui laiko niekas nevaržo. Pasakyčiau riebiai jeigu sėdat į regitros auto ir nepasibandot važiuoti tai pačios kaltos. Aš sukau ratus kiek man reikėjo ir pirmyn ir atgal. Egzaminuotojas neturi teisės neleisti pasibandyti ar nutraukti pasibandymą.
QUOTE(wikne @ 2008 08 13, 10:58)
del siu vaistu galiu nuramint, na ne reklama cia bet....jie neturi jokio salutinio poweikio ir tikrai nemigdo, beto yra hemeopatiniai tai netaip kenkia kaip kitos tabletes....mano puske pries egza juos labai intensyviai gere ir pries pat vaziavima dar kelias tabletes isgere ir nieko egza islaike is pirmo karto.... mirksiukas.gif sorry uz offtopic ax.gif

Pažįstu vieną merginą, kad prieš egzaminus irgi ala nekaltus vaistus gėrė ir neišlaikė...

Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2008 08 13, 11:58)
Kaune, reiktu, bet gero instruktoriaus nezinau........... g.gif oi su ta baime visoms beda.......... g.gif  oi kai egza laikiau tai kojos ziauriai drebejo, net jautesi is garso, kai sankaba laikiau smile.gif ......... aikstelej jau pati is tos baimes, kad tuoj tuoj islipsiu neislakius streso.......  smile.gif bet neislipau........ tik kai i gatve islekem teko..... verysad.gif  na gatvej ir labiau bijau vaziuoti.... verysad.gif

jei nori galiu pasiūlyt instruktorių tas tai superinis, jeidomina galiu paklaust
Papildyta:
[quote=dirty_kiss,2008 08 13, 13:51]
Man MB kalė į galvą, kad visada jungiant pavaras reikia klausyti variklio ūžesių, gal dėl to dabar jokių problemų su mašina važiuojant neturiu. Regitroj irgi apsukas klausiau visą laiką važiuodama, nors mano instruktorius sakė iš greičio matysi kada perjungt...

teisingai sakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 13, 11:53)
Kad dabar ten sauletekyje perdare estakada, dabar mazesne.. Is vienos puses (kur reiktu vaziuoti) ji ne stati, o is kitos puses (kur reiktu nusileisti) ji statesne smile.gif

Tada sorry už dezinformaciją doh.gif nes aš birželį laikiausi, tai viskas buvo pakankamai statu doh.gif
Atsakyti