QUOTE(ssanta @ 2008 08 12, 23:23)
na aš kai kaune laikiau su naja opel astra tai sankabos visšikai nejaučiau į estakadą važiuojant, tai kai užgesau nusprendžiau spręst iš akies
(iš apsukų) ir tada užvažiavau
Man MB kalė į galvą, kad visada jungiant pavaras reikia klausyti variklio ūžesių, gal dėl to dabar jokių problemų su mašina važiuojant neturiu. Regitroj irgi apsukas klausiau visą laiką važiuodama, nors mano instruktorius sakė iš greičio matysi kada perjungt...
QUOTE(Nuodeminga @ 2008 08 13, 00:57)

Nezinau ar tiesa,bet instruktore sake,kad jei mokeisi ant WW Polo,tai turi tokia teise prasyti ir Regitroje tokios pat masinos

O jei duos kitokia turi teise atsisakyti,ir prasyti tokios su kuria mokeisi

Ar tai tiesa,ar tik is fantaziju pasaulio

Gal kam buvo tokia situacija?
Regitroj automobilį parenka kompas, taip kad tokių dalykų kad kokio paprašau tokį gaunu tikrai nėra
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 13, 09:35)
O būtų gerai jeigu padovanotų
Šiaip tai aš nelabai sutinku su ta nuostata, kad laikantis egzaminą turi išmanyti visų modelių automobilių sandaras, įpatumus, visas smulkmenas žinoti. Juk kai turėsi teisęs tai nepulsi į pirmą pasitaikiusią mašiną ir nelėksi į gatvę neišsiaiškinęs kur šviesos jungiasi, kaip veidrodėliai reguliuojasi, kaip pavaras perjungt ir pan.
Juk net seni ąsai kai sėda už nepažįstamos auto vairo pirmiausiai susiranda kas kur ir kaip. O čia iš žalių reikalaujama viską žinot...
Juk viską paaiškina prieš egzaminą kas kur randasi, kaip bėgiai jungiasi ir pan. Nereikia jau taip sakyti, kad viską savarankiškai reikia žinoti. O ir pasibandymui laiko niekas nevaržo. Pasakyčiau
riebiai jeigu sėdat į regitros auto ir nepasibandot važiuoti tai pačios kaltos. Aš sukau ratus kiek man reikėjo ir pirmyn ir atgal. Egzaminuotojas neturi teisės neleisti pasibandyti ar nutraukti pasibandymą.
QUOTE(wikne @ 2008 08 13, 10:58)
del siu vaistu galiu nuramint, na ne reklama cia bet....jie neturi jokio salutinio poweikio ir tikrai nemigdo, beto yra hemeopatiniai tai netaip kenkia kaip kitos tabletes....mano puske pries egza juos labai intensyviai gere ir pries pat vaziavima dar kelias tabletes isgere ir nieko egza islaike is pirmo karto....

sorry uz offtopic
Pažįstu vieną merginą, kad prieš egzaminus irgi ala nekaltus vaistus gėrė ir neišlaikė...
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...