Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

sirdinga,niu vis viena saunuole,beveik islaikei,kita karta zinosi ir ten pat nepapulsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 13, 17:04)
nlb supratau o iš kokios juostos sukt reikėjo?Gal iš vienpusio į vienpusį sukai ar iš dvipusio į vienpusį?

Sukau is vienpusio i dvipusi. O is vienpusio sukant i kaire reikia sukti is kaires krastines juostos. Na, ten ta gatve atrodo kaip dvipusio eismo juosta (MB sake, kad ten ir buvo dvipusio eismo kazkada), ir as sukausi kaip is dvipusio, nepersirikiavusi i kaire krastine juosta doh.gif Ta kaire krastine juosta palaikiau priespriesinio eismo juosta doh.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 13 rugpjūčio 2008 - 15:10
manau cia tas pats kelias kur ir as vaziavau... tai buvo is vienpusio y dvipusi, tai reikejo sukt is kaires puses prie desinio krasto biggrin.gif ar ne tas pats?
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 13, 17:10)
manau cia tas pats kelias kur ir as vaziavau... tai buvo is vienpusio y dvipusi, tai reikejo sukt is kaires puses prie desinio krasto  biggrin.gif ar ne tas pats?

Kelias manau ne tas pats, bet situacija ta ax.gif As pasukau prie desinio sono, ale kad ne nuo kairiosios puses doh.gif nes maniau, kad vaziuoju dvipusiu eismu, per ta lietu nepastebejau zenklo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 13, 17:09)
sirdinga,niu vis viena saunuole,beveik islaikei,kita karta zinosi ir ten pat nepapulsi  4u.gif

Is tikruju tai savimi esu patenkinta 4u.gif nes jau pazanga nuo pirmo karto del tos baimes suvaldymo, o dar ir su tokia masina doh.gif opeliuku iriausi per lietu ir balas it titaniku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ir su tokiu gabaritu masina aikstelej, nors ir pasistiebus ir kakla istempus it zirafa, parkavausi ir dar i miesta isleido thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 13, 16:10)
manau cia tas pats kelias kur ir as vaziavau... tai buvo is vienpusio y dvipusi, tai reikejo sukt is kaires puses prie desinio krasto  biggrin.gif ar ne tas pats?

man regis miestas ne tas pats ( iš pasakokjimo spendžiau), o šitą kelią tai žinau vilijampolėj, bet kažin kaip ta gatvė vadinasi?
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 13, 16:17)
Kelias manau ne tas pats, bet situacija ta  ax.gif As pasukau prie desinio sono, ale kad ne nuo kairiosios puses  doh.gif nes maniau, kad vaziuoju dvipusiu eismu, per ta lietu nepastebejau zenklo  blush2.gif
Papildyta:
Is tikruju tai savimi esu patenkinta  4u.gif nes jau pazanga nuo pirmo karto del tos baimes suvaldymo, o dar ir su tokia masina  doh.gif  opeliuku iriausi per lietu ir balas it titaniku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o ir su tokiu gabaritu masina aikstelej, nors ir pasistiebus ir kakla istempus it zirafa, parkavausi ir dar i miesta isleido  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kokiam mieste laikei?
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 13, 16:58)
blush2.gif  nebus dar vestuviu  lotuliukas.gif

Nenusimink 4u.gif
Kada dabar laikysi? 4u.gif
Atsakyti
na va, internete parasyta kad as jau galiu atsiimti savo teises biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip fainai... tai ryt reiks nulekti.. laukiu nesulaukiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 13, 18:10)
na va, internete parasyta kad as jau galiu atsiimti savo teises  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip fainai... tai ryt reiks nulekti.. laukiu nesulaukiu  biggrin.gif  4u.gif

Perskaičiau ir toooks liūdesys apėmė mano žilą galvą verysad.gif AZišku džiaugiuosi labai, kad jau galit atsiimti, bet kartu ir liūdna, kad man nesiseka doh.gif

sirdinga, neliūdėk, ir aš dar čia pabūsiu mėnesiuką kokį tai tikrai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 13, 14:21)
dirty_kiss - galiu ir aš riebiai atsakyti. Rašai ką galvoji, o galvoji taip kaip pas jus Kaune būna.
Aš Klaipėdoj 4 kartus laikiau ir sorry, nesu višta kuri nesugeba išlementi žodžio. Nieko niekas man neaiškino. Jei ko paklausdavau - neatsakydavo. Patys liepdavo viską susireguliuoti. Aš pati turėjau aiškinti viską jiems. Kai vieno paprašiau, kad paaiškintų kaip veidrodėlis nusileidžia (ten buvo mechaniškai, o kiek buvo tekę kitose sėdėt visur buvo elektriniai) tai jis man atrėžė - jeigu nežinai tai tavo problema. Važiuok arba egzaminas baigtas. Va tau ir paaiškinimas. Kai bandžiau sakyt, kad galėtų parodyt man pacitavo iš regitros egzaminų nuostatų punktą - kad egzaminuojamasis PATS privalo mokėti susireguliuoti visus automobilio valdymo įtaisus.
Ir nežinau kaip ten Kaune, bet Klaipėdos regitros aikštelė kaip kišenė, net nėra kur tos mašinos pasibandyti. Jos stovi išrikiuotos nosimis prie sienos. Išvažiuoji atbuliniu ir apsisuki, kad įvažiuotum į pratimų vietą.

Na nieko blogo pasakyti tikrai nenorėjau ar ką nors įžeisti ar pan. Rašau apie tai ką žinau ir ką pačiai teko patirti. Egzaminuotojas super vyras man kliuvo ir viską paaiškino.
QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 13, 14:33)
Nu bet ir vriedni jie ten pas jus Klaipėdoj  doh.gif

Kažkaip net nesmagu skaityti postus kuriuose pasakoja, kaip regitrininkai nesiskaito su žmonėmis...

sirdinga, užjaučiu kad neišlaikei, bet nenuleisk rankų 4u.gif
Atsakyti
sirdinga neliudek tu nepirma ir nepaskutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 13, 19:24)
sirdinga neliudek tu nepirma ir nepaskutine 4u.gif

gera paguoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai pagalvoji kad ir žinai kad nesi pirma ir paskutinė, bet vistiek norisi, kad bent jau būtų tas kartas paskutinis ir nesudaryti daugumos bigsmile.gif bet ką padarysi.Kai pagalvoji tai kas tos teisės išlaikysi kažkada ir viskas, bet vistiek to nerimo neina atsikraryti, ne nežinia kada išlaikysi... verysad.gif
Atsakyti
dirty_kiss - ai žinok visokių būna. Kaip ir visur. Būna ir gerų, būna ir bjaurių... Vienas tiesą pasakius, tai labai malonus žmogelis buvo. Oi kaip jis dejavo, kad susimoviau tik į miestą išvažiavusi. Jis turbūt labiau už mane aimanavo, kad man nepasisekė. Bet net ir jis man nieko neaiškino, nerodė. O kaip tik klausinėjo kur kas yra, kaip ką reik susireguliuot.
Mano draugė kai neseniai laikė teisęs tai irgi sakė, kad nemalonus tipas jai kliuvo. Pasakojo, kad jis demonstratyviai žiovavo ir vaizdavo žiauriai nuobodžiaujantį ir nepatenkintą. Dar sakė, kad kai grįžo į regitrą labai daug visko klausinėjo iš teorinių dalykų. Kol ji sukaupė drąsą ir paklausė kodėl jis klausinėja ir ar jos išlaikytas teorijos egzaminas nereiškia, kad ji teoriją moka. Tai tada jis iškart jai pasakė - eik fotkintis.
Atsakyti